oχι, απλα το παιζουν αντι-in :roll:ποιος σου είπε ότι μ 'αρέσουν;.....Ρε σεις πρόσεχετε λίγο τι λέω; Καταρχάς μένω επαρχία οπότε......
Και τουλάχιστον υποθέτω πως αυτοί δε το παίζουν in κλπ κλπ
Τι προτεραιοτητα εχει η μουσικη στη ζωη σας?Δεν προλαβαινετε να ακουσετε/παιξετε λογω δουλειας?
Κηνυγατε παντου και παντα να ακουτε μουσικη?Στο αμαξι' date='στη
δουλεια,στις διακοπες,στο...σεξ? :lol: :lol:
Σας αφηνουν οι υποχρεωσεις να ασχοληθειτε μαζι της οσο θα θελατε?
Θα στηνατε/παρατουσατε γυναικα αν επροκειτο για μουσικη?
Ειναι ο πρωτευουσης σημασιας παραγοντας για την εξοδο σας?[/quote']
Στην ζωη μου η μουσικη ειναι ,αν οχι δευτερη ,σιγουρα τριτη προτεραιοτητα!προσπαθω να μην χανω επαφη,και για αυτο παιζω οσο μπορω συνεχεια μουσικη!και ειμαι απο τους τυχερους γιατι εχω 2 υπεροχα συγκροτιματα που με κραταν σε εγρηγορση και γουσταρω τρελα!και παντα στο χωριο μου ειμαι χωμενος στα ωδεια,οποτε αυτα με χρειαστουν αυτα για live!
οσοι δουλεια και να εχω,θα τρεξω να προλαβω να παιξω μουσικη,και να ακουσω βεβαια,γιατι αυτο με ξεκουραζει!
δεν το κυνηγαω να ακουω ή να παιζω μουσικη.ετσι μου βγαινει και μου αρεσει.Μου αρεσει να ακουω μουσικη στο αμαξι,εννοιτε στην δουλεια για να περναει και πιο ευχαριστα απλα αυτο δεν γινετε παντα,και στις διακοπες.Δεν μπορω να ξερω οτι θα παω διακοπες 1 βδομαδα και δεν θα ακουω τα αγαπημενα μου συγκροτιματα!
Θα παρατουσα ανετα μια γυναικα αν δεν με αφηνε να παιζω μουσικη,ακι μου εκανε την ζωη δυσκολη με αυτο.Και με τις προβες και με τα live.Αλλα και εκει ειμαι πολυ τυχερος γιατι η γυναικα μου ασχολητε με την μουσικη,ακι ειμαστε και μαζι στο ενα απο τα συγκροτιματα που ειμαι μεσα!!Αυτα!!
Μετά τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου' date=' αλλά έχω καταφέρει και τα συνδυάζω αρμονικά.Τι προτεραιοτητα εχει η μουσικη στη ζωη σας?
Παντού και πάντα μουσική (εκτός από το σεξΔεν προλαβαινετε να ακουσετε/παιξετε λογω δουλειας?
Κηνυγατε παντου και παντα να ακουτε μουσικη?Στο αμαξι,στη
δουλεια,στις διακοπες,στο...σεξ? :lol: :lol:
Οι υποχρεώσεις μπορούν να μείνουν λίγο πίσω θα έλεγα' date=' δε χάλασε ο κόσμος...Σας αφηνουν οι υποχρεωσεις να ασχοληθειτε μαζι της οσο θα θελατε?
Χαλαρά, αλλά πρώτα θα έκανα μια προσπάθεια να τα συμβιβάσω...Θα στηνατε/παρατουσατε γυναικα αν επροκειτο για μουσικη?
Την ποιά;Ειναι ο πρωτευουσης σημασιας παραγοντας για την εξοδο σας?
Αμέσως μετά τις φυσικές ανάγκες.Τι προτεραιοτητα εχει η μουσικη στη ζωη σας?
Ορισμένες φορές.Δεν προλαβαινετε να ακουσετε/παιξετε λογω δουλειας?
Κηνυγατε παντου και παντα να ακουτε μουσικη?Στο αμαξι' date='στη δουλεια,στις διακοπες,στο...σεξ? :lol: :lol: [/quote']
Όχι.
Όχι.Σας αφηνουν οι υποχρεωσεις να ασχοληθειτε μαζι της οσο θα θελατε?
Όπως προκύπτει από την πρώτη απάντηση' date=' όχι.Θα στηνατε/παρατουσατε γυναικα αν επροκειτο για μουσικη?
Προτιμώ να μην ακούω τίποτα (ή κάτι παντελώς αδιάφορο) όταν βγαίνω.Ειναι ο πρωτευουσης σημασιας παραγοντας για την εξοδο σας?
παράλληλη με όλες τις υπόλοιπες ανάγκεςΤι προτεραιοτητα εχει η μουσικη στη ζωη σας?
όχι ποτέ' date='ακούω/παίζω (έχω ένα ζευγάρι μπαγκέτες για εξάσκηση) ακόμα και στην δουλειάΔεν προλαβαινετε να ακουσετε/παιξετε λογω δουλειας?
ναιΚηνυγατε παντου και παντα να ακουτε μουσικη?Στο αμαξι,στη δουλεια,στις διακοπες,στο...σεξ? :lol: :lol:
πάντα υπάρχει χρόνος για μουσικήΣας αφηνουν οι υποχρεωσεις να ασχοληθειτε μαζι της οσο θα θελατε?
όχιΘα στηνατε/παρατουσατε γυναικα αν επροκειτο για μουσικη?
όχι,πάω όπου να 'ναιΕιναι ο πρωτευουσης σημασιας παραγοντας για την εξοδο σας?
....και στηδιαρκεια του σεξ πρεπει απαραιτητα να παιζει jazz! :lol: :lol:
...
Δεν τον επιασες...κανει "τεχνικο" σεξ το παιδι. Απο αυτο με τις πολλες στασεις. Αναλογα την μπαντα που παιζει παντα ομως.....και στηδιαρκεια του σεξ πρεπει απαραιτητα να παιζει jazz! :lol: :lol:
...
Α ρε Pastelius....πεσμένο σε βλέπω. :lol: :lol:
Εγώ στην ηλικία σου έβαζα techno-beat :lol: :lol:
Μια είναι η μπάντα για σεξ (κ όποιος αντέξ)' date=' οι Gorgoroth.[/quote']
Ποσο καιρο εχεις να πας με γυναικα? :lol: :lol: :lol:![]()