Τι προτεραιοτητα εχει η μουσικη στη ζωη σας?Δεν προλαβαινετε να ακουσετε/παιξετε λογω δουλειας?
Κηνυγατε παντου και παντα να ακουτε μουσικη?Στο αμαξι' date='στη
δουλεια,στις διακοπες,στο...σεξ? :lol: :lol:
Σας αφηνουν οι υποχρεωσεις να ασχοληθειτε μαζι της οσο θα θελατε?
Θα στηνατε/παρατουσατε γυναικα αν επροκειτο για μουσικη?
Ειναι ο πρωτευουσης σημασιας παραγοντας για την εξοδο σας?[/quote']
Στην ζωη μου η μουσικη ειναι ,αν οχι δευτερη ,σιγουρα τριτη προτεραιοτητα!προσπαθω να μην χανω επαφη,και για αυτο παιζω οσο μπορω συνεχεια μουσικη!και ειμαι απο τους τυχερους γιατι εχω 2 υπεροχα συγκροτιματα που με κραταν σε εγρηγορση και γουσταρω τρελα!και παντα στο χωριο μου ειμαι χωμενος στα ωδεια,οποτε αυτα με χρειαστουν αυτα για live!
οσοι δουλεια και να εχω,θα τρεξω να προλαβω να παιξω μουσικη,και να ακουσω βεβαια,γιατι αυτο με ξεκουραζει!
δεν το κυνηγαω να ακουω ή να παιζω μουσικη.ετσι μου βγαινει και μου αρεσει.Μου αρεσει να ακουω μουσικη στο αμαξι,εννοιτε στην δουλεια για να περναει και πιο ευχαριστα απλα αυτο δεν γινετε παντα,και στις διακοπες.Δεν μπορω να ξερω οτι θα παω διακοπες 1 βδομαδα και δεν θα ακουω τα αγαπημενα μου συγκροτιματα!
Θα παρατουσα ανετα μια γυναικα αν δεν με αφηνε να παιζω μουσικη,ακι μου εκανε την ζωη δυσκολη με αυτο.Και με τις προβες και με τα live.Αλλα και εκει ειμαι πολυ τυχερος γιατι η γυναικα μου ασχολητε με την μουσικη,ακι ειμαστε και μαζι στο ενα απο τα συγκροτιματα που ειμαι μεσα!!
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
Αυτα!!