Μουσικά Ανέκδοτα!!

Πάνε δύο φιλοι να μάθουν κιθάρα σε ένα ωδείο, ύστερα από πολλούς κόπους ετών πάνε και οι δύο για ακρόαση και εξέταση για το πτυχίο τους

κάθεται ο πρώτος αρχίζει να παίζει στην αρχή αργα όλες τισ κλίμακες μετα πιο γρήγορα αυτές σε όλες τις θέσεις με τον μετρονόμο να χτυπάει tilt!! τι τάπινκ τι αρπέζ, τι δεξιοτεχνία και τεχνική.... ο εξεταστής έμεινε με ανοιχτό το στόμα.... ¶ριστος αναφωνεί και σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά οι κόποι σου του λέει έπιασαν τόπο είσαι ταλέντο από τα λίγα....

μπαίνει έπειτα και ο άλλος στην αίθουσα κάθεται απέναντι από τον εξεταστή αρχίζει να κουρδίζει..... 1 ώρα .... αρχίζει να παίζει Λα στο πέμπτο διάστημα σε ολόκληρο χρόνο... ντιν.....ντιν.....ντιν..... το ίδιο .... ο εξεταστή φρικαρισμένος "Μα καλα ρε ανθρωπέ μου τόσα χρόνια αυτοοο?"

και η απάντηση "μα ο κολητός έψαχνε την νότα τόση ώρα στο μπράτσο, ε,εγώ την είχα βρει από πριν!!!!!!!!"

Το χθεσινό στριπάκι του Garfield. Έτσι για να πάει καλά η βδομάς...  ;D

- Πότε ο Χατζηγιάννης θα γράψει καθωσπρέπει μουσική;

- Όταν θα πεθάνει ο Lemmy...!! ( δηλ ΠΟΤΕ! )  8)

Πραγματικό περιστατικό, κατευθείαν από την αυτοβιογραφία του Ron Wood.

Κeef και Ronnie βρίσκονται σε περιοδεία με τους Stones, και κάθονται με τις ακουστικές τους και τζαμάρουν. Κάποια στιγμή, ο Ronnie κοιτάει την ακουστική Gibson που παίζει ο Keef, του έρχεται ένα φλας και του λέει ότι αυτή ανήκει στον Mick Jagger. O Κeef με το που το ακούει αυτό αυτομάτως τρελαίνεται, σηκώνεται, πετάει την κιθάρα, βγάζει ένα όπλο και την κάνει κομμάτια.

Ο Ronnie, μετά από λίγο, ψάχνει να βρει ένα τρόπο να σερβίρει τα κακά νέα στον guitar tech και στον Μick. Λέει στη γυναίκα του να πάει να του τα πει, κι εκείνη λαμβάνει από εκείνον την εξής απλή απάντηση: "Mην ανησυχείς, δεν ήταν του Μick. Tην είχε δανειστεί από τον Keef."

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κάνεις μια πρόβα με το συγκρότημά σου, και ένα σημείο δεν βγαίνει σωστό με τίποτα...

Την πρώτη φορά είναι λάθος....

Την δεύτερη φορά είναι λάθος...

Ε, την τρίτη φορά είναι jazz!!!

-Γιατί τα αστεία των μουσικών είναι απλά?

-Για να τα καταλαβαίνει ο μπασίστας!!  ;D ;D ααχαχα

-Πως λεγεται ο Αραβας ηχοληπτης?

Φειντιν Μεντιλει

-Πως λεγεται λεγεται ο Αραβας roadie?

Φερε Αλαρακ

-Ποσοι drummer χρειαζονται για να αλλαξεις μια λαμπα?

Κανεις... Υπαρχει μηχανημα που το κανει και αυτο.

-Τι κοινο εχουν το φτερνισμα και το drum solo?

Και τα δυο καταλαβαινεις πότε ερχονται, αλλα δεν μπορεις να κανεις τιποτα για να τα σταματησεις.

-Τι περιμένει ένας drummer έξω από το studio?

- Δεν ξέρει πότε να μπει!!!

ειναι ενας καστορας τυφλος και ενα φιδι τυφλο στι ζουγκλα.τρεχουν τρεχουν και τρακαρουν.ρε φιλε του λεει ο καστορας σορυ ειμαι τυφλος.

α και γω λεει το φιδι .επειδη ειμαι τυφλος και με παρατησανε μικρο μπορείς να με ψηλαφήσεις να μου πεις τι ειμαι?ναι ναι.πιάνει το φίδι τον κάστορα του λεει μεγαλα αυτια έχεισ μεγαλη ουρα καστορας πρεπει να εισαι για πιασε και μενα να μου πεις τι είμαι γιατι και μενα μικρό με παρατήσανε.χμ λεει ο καστορας μαλλια δεν εχεις γλοιώδης εισαι ε μουσικος παραγωγος θα σαι

- Τι διαφορά έχει ένα κοντραμπάσο από ένα φέρετρο;

- Στο φέρετρο το πτώμα είναι μέσα...

• An amateur drummer died and went to heaven. He was waiting outside the  pearly gates when he heard the most incredible fast and furious drumming coming  from within. Immediately he recognized the playing and rushed to ask St. Peter if  that was Buddy Rich playing drums inside the gates. St. Peter responded: "No,  that's God. He just thinks he's Buddy Rich."

;D

Kαι αλλα τετοια στο

http://www.drumjokes.com/

http://store.drumbum.com/drums/drummer-jokes.htm

Ένας γιατρός, ένας δικηγόρος κι ένας μουσικός συζητάνε στο τέλος τής χρονιάς πώς θα διαθέσουν τα λεφτά που κέρδισαν.

Λέει ο γιατρός: "Εγώ με τα μισά απ' τα λεφτά που έβγαλα θα πάρω ένα εξοχικό..."

"Και τα υπόλοιπα;;;" τον ρωτάνε οι άλλοι 2.

"Τα υπόλοιπα θα τα επενδύσω σε μετοχές" απαντά ο γιατρός.

"Εγώ τα μισά λεφτά θα τα δώσω να πάρω ένα κότερο", λέει ο δικηγόρος.

"Τα υπόλοιπα θα τα επενδύσω σε μια κατασκευαστική εταιρία" απαντά ο δικηγόρος.

"Εγώ με τα μισά λεφτά θα πάρω ένα discman" λέει κι ο μουσικός.

"Τα υπόλοιπα θα τα βάλει η μάνα μου..."    ;D

Ποσοι μπασιστες χρειαζονται για να βιδωσουν μια λαμπα? Κανενας, αυτο το κανει ο πληκτρας με το αριστερο του χερι.

Σωστός. Ακούω καλά? Παίζει με BOSS VZ-3?  (Boss VartanZone-3 /Japan)

harilatron είπε:
.......Παίζει με BOSS VZ-3?   (Boss VartanZone-3 /Japan)

Ξυπναει ο κοσμος Χαραλαμπε. ;) ;) ;)

Ξυπναει.Και ακολουθει. ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back