Πραγματικό περιστατικό, κατευθείαν από την αυτοβιογραφία του Ron Wood.
Κeef και Ronnie βρίσκονται σε περιοδεία με τους Stones, και κάθονται με τις ακουστικές τους και τζαμάρουν. Κάποια στιγμή, ο Ronnie κοιτάει την ακουστική Gibson που παίζει ο Keef, του έρχεται ένα φλας και του λέει ότι αυτή ανήκει στον Mick Jagger. O Κeef με το που το ακούει αυτό αυτομάτως τρελαίνεται, σηκώνεται, πετάει την κιθάρα, βγάζει ένα όπλο και την κάνει κομμάτια.
Ο Ronnie, μετά από λίγο, ψάχνει να βρει ένα τρόπο να σερβίρει τα κακά νέα στον guitar tech και στον Μick. Λέει στη γυναίκα του να πάει να του τα πει, κι εκείνη λαμβάνει από εκείνον την εξής απλή απάντηση: "Mην ανησυχείς, δεν ήταν του Μick. Tην είχε δανειστεί από τον Keef."
ειναι ενας καστορας τυφλος και ενα φιδι τυφλο στι ζουγκλα.τρεχουν τρεχουν και τρακαρουν.ρε φιλε του λεει ο καστορας σορυ ειμαι τυφλος.
α και γω λεει το φιδι .επειδη ειμαι τυφλος και με παρατησανε μικρο μπορείς να με ψηλαφήσεις να μου πεις τι ειμαι?ναι ναι.πιάνει το φίδι τον κάστορα του λεει μεγαλα αυτια έχεισ μεγαλη ουρα καστορας πρεπει να εισαι για πιασε και μενα να μου πεις τι είμαι γιατι και μενα μικρό με παρατήσανε.χμ λεει ο καστορας μαλλια δεν εχεις γλοιώδης εισαι ε μουσικος παραγωγος θα σαι
• An amateur drummer died and went to heaven. He was waiting outside the pearly gates when he heard the most incredible fast and furious drumming coming from within. Immediately he recognized the playing and rushed to ask St. Peter if that was Buddy Rich playing drums inside the gates. St. Peter responded: "No, that's God. He just thinks he's Buddy Rich."
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.