Μουφα τιμες σε ένα Online Store

grego_nisyros

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Λοιπον χωρις πολλα πολλα...αποφασισα να ψαξω λιγο τις τιμες στα ελληνικα καταστηματα

και κατεληξα σε ενα που μου φανηκε οτι με συμφερει.εκανα την παραγγελεια και οταν ειδα το τιμολογιο μου ειχανε χρεωσει τα παντα απο 2 εως 3 ευρω πανω.μιλαμε για χορδες,καποταστο και τετοια ψιλοπραματα.λοιπον τι λετε πρεπει να τους κραξω η να παω και να "ζητησω" τα λεφτα μου πισω;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
grego_nisyros είπε:
λοιπον τι λετε πρεπει να τους κραξω η να παω και να "ζητησω" τα λεφτα μου πισω;
Κι εγω ξαναλέω ότι το να σιωπάς και να προσπερνάς είναι συνενοχή.....

Αδιάφορο μου είναι το τι θέλει ο καθένας και τι έχει στο μυαλό του....

Κράξιμο και φτύσιμο στα μούτρα...να δεις το ξανακάνει???
...πάρε και το Σατανά μαζί ;D ;D

Δεν μας λες το συνολικο ποσο που σου χρεωσαν και ποσο θα επρεπε να σου χρεωσουν? Τα εξοδα αποστολης/αντικαταβολης φανταζομαι τα εβαλες στην τελικη τιμη, ε? :P

στις χορδες ακουστικης απο 16€ που γραφει στο site τους μου τις χρεωσανε 18.40 το σετ.

στις ηλεκτρικης απο 5.70 μου τις χρεωσανε 6.40\το καποταστο απο 12 το χρεωσανε 15...

Επρεπε ηδη να τους ειχες παρει τηλ. και να τους ειχες ρωτησει.

grego_nisyros είπε:
στις χορδες ακουστικης απο 16€ που γραφει στο site τους μου τις χρεωσανε 18.40 το σετ.

στις ηλεκτρικης απο 5.70 μου τις χρεωσανε 6.40\το καποταστο απο 12 το χρεωσανε 15...
Αμα κανεις τις διαιρέσεις, μαλλον για ΦΠΑ μοιαζει.. η αποδειξη δε τα γραφει αναλυτικα;

Προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε έναν άνθρωπο τι πλήρωσε, υπερασπιζόμενοι ένα κατάστημα που δεν κατονομάζεται, άρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε. Πολύ πλάκα. Ο άλλος τον παρότρυνε να τους φοβερίσει κιόλας.

:) :) :)

Θα πρέπει να συγκρίνει το τιμολόγιο και τις τιμές που βρίσκονται online και αν δεν είναι ΦΠΑ ή κάτι που του διέφυγε, τότε μόνο αν θέλει να μας ανακοινώσει το κατάστημα.

τους πηρα τηλ μολις παρελαβα αλλα δεν μπορουσε να μου μιλησει καποιος υπευθυνος και μου ειπαν οτι θα επικοινωνουσε αργοτερα αλλα δεν.σημερα πηρα τηλ αλλα ηταν κλειστα.τσεκαρα το site τους παλι αλλα και παλι δε νομιζω να κανω λαθος ρε παιδια.εγραφε "τελικη τιμη" σε ολα τα προιοντα τους.θελετε να σας πω ποιο site ειναι;εχω και το τιμολογιο και μπορω να το ανεβασω για να δειτε κι εσεις...

grego_nisyros είπε:
θα το ανεβασω αυριο γιατι εχω ενα θεματακι τωρα.
Παντως οι τιμες που αναφερεις μου μοιαζουν για ΦΠΑ 16%.Τουλαχιστον δωσε λινκ απο καποια προιοντα της σελιδας που παρηγγηλες μηπως υπαρχει καποια υποσημειωση που δεν εχεις προσεξει

http://adagio.gr/product.php?prodid=1633 τιμολογιο.jpg

χανους τηγανητους...παντως παιζει να κανα και λαθος, γιατι ξαναριξα μια ματια στο τιμολογιο κι εκει που γραφει τιμη μοναδος γραφει οντως 18.10 (2 γιουρια πανω απο το site) αλλα τελικα με χρεωσανε στι τιμες του site.συγγνωμη μαγκες για την ταλαιπωρια,τι να κανω ΨΑΡΩΣΑ!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back