Ηρθε το μωρο...
Ανοιξα το κουτι και την εβγαλα...εξω......
Η μι και η σολ ηταν ξεκουρδιστες....οι υπολοιπες στο περιπου... ;D
Τα υπολοιπα....
Ρε παιδια ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ τοσο ΦΤΗΝΕΣ και ΚΑΛΕΣ κιθαρες?
Τα ταστα μια χαρα,leveled & crowned,ενα ηταν λιγο ψηλο με το action...σαυρα που ειχε η κιθαρα και το ετριψα λιγο ενω ενα γυαλισματακι με λιγο μπρασο το ηθελαν ,αλλα εδω το θελουν οι ...custom shop εκει θα κολλησουμε?
Το action?ΤΕΛΕΙΟ...χαμηλο και υπερβολικα ανετο (με το μπρατσο εντελως ισιο με μηδενικο relief η κιθαρα εχει μηδενικα τριξιματα) τοσο χαμηλο που το σηκωσα αρκετα...
Οι μαγνητες?
Εδω ψιλοεπαθα γιατι μου....ΑΡΕΣΟΥΝ.... ;D,εχουν ωραια και χαμηλη εξοδο πολυ καλο καθαρο ηχο...μαλλον θα τους αφησω πανω και θα παρω ΑΛΛΗ μια για να βαλω τους Dynasonic... ;D
Οι χορδες?
Εδω...κουφαθηκα...οι καλοι μας Γερμανοι ειχαν βαλει...κατακαινουργιες D'Addario αλλα μαλλον τα ειχαν ..πιει γιατι ηταν χορδες...ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ!!! ;D ;D
Εβαλα καινουργιες 10αρες και η κιθαρα σεταριστηκε μια χαρα και απο intonation.
Τα κλειδια?
Μια χαρα,ενα ειναι λιγο στραβα βιδωμενο αλλα λειτουργει τελεια.Το στραβο κλειδι ειναι μαλλον και ο λογος που η κιθαρα μου πουληθηκε σαν second μια και αλλη "στραβη" δεν ειδα...
Το nut?
ΤΕΛΕΙΑ κομμενο (αν & πλαστικο)
Η γεφυρα?
Ξερω και εγω μια χαρα μου φαινεται...οι χορδες μενουν στη θεση τους και το intonation ειναι σουπερ. ;D
Τα ηλεκτρικα?
Ολα δουλευουν,αν και το tone δεν κανει τιποτα αν δεν το κλεισεις εντελως (προσωπικα δεν με αφορα οποτε δεν με νοιαζει... ;D)
Tι να πω?
Long live the Korea man! (ναι η κιθαρα ειναι κορεατικη οχι κινεζικη...)
Να και ενα βιαστικο & κακα παιγμενο κλιπακι (η κιθαρα ηταν λιγο αρυθμιστη απο intonation και με υπερβολικα χαμηλο action ενω τα καταφερα να ...τρυπισω και το δακτυλο μου οταν αλλαζα χορδες,καταραμενα μη vintage Fender κλειδια.... ;D)
keytone.mp3