Αν και επειδή εχω ψάξει παντού και δεν εχω βρει απάντηση ,μάλλον δεν γίνεται να ακουσεις απο τα ακουστικά είπα να το βάλω εδώ να μου πει κάποιος αν γνωρίζει. Η κάρτα είναι θεική αλλά έχει ενα ιδιόμορφο θέμα με τα headphones output. Αντι να συνδέεις τα ακουστικά και να ακους ανεβάζοντας το volume των ακουστικών ,κατι τέτοιο δεν γινεται. Εχουν μια απίστευτη σιγανη ενταση και για να ακουσεις πρέπει να κλείσεις τα μονιτορ(!!!) και να δυναμώσεις τέρμα και το main out και το phones volume. Εκει εχουν τζετ ενταση. Αν φυσικά εκείνη την στιγμή έρθει ενα μικρο ξαδερφάκι και ανοιξει τα μονιτορ καήκαν όλα.
Υπάρχει τρόπος να ακούω από τα ακουστικά; γιατί προς το παρόν μάλλον δεν βλέπω να υπάρχει. Δηλαδή τώρα παίζει main outs κανονικά αλλά τα ακουστικά τίποτα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή να δουλευουν τα ακουστικά όπως παντου;
Μήπως θέλουν ρύθμση στο cuemix software? Δεν εχω βγάλει ακρη και το μανουαλ δεν λέει τιποτα σχετικά που να βοηθάει οπότε μην μου πειτε για μανουαλ.

Εχει κανείς άλλος αυτή την κάρτα;
Υπάρχει τρόπος να ακούω από τα ακουστικά; γιατί προς το παρόν μάλλον δεν βλέπω να υπάρχει. Δηλαδή τώρα παίζει main outs κανονικά αλλά τα ακουστικά τίποτα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή να δουλευουν τα ακουστικά όπως παντου;
Μήπως θέλουν ρύθμση στο cuemix software? Δεν εχω βγάλει ακρη και το μανουαλ δεν λέει τιποτα σχετικά που να βοηθάει οπότε μην μου πειτε για μανουαλ.

Εχει κανείς άλλος αυτή την κάρτα;