motu PCI-424 και AMD athlon 64 dual core

ziggy440

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Γεια χαρά σε όλους.

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας με τους AMD και κάποια μουσικά hardware?

Για παράδειγμα ,πήρα έναν athlon 64x2 dual core με windows xp sp2 και δεν μπορώ να εγκαταστήσω τους τελευταίους drivers για xp της motu pci 424. Η ίδια κάρτα δουλεύει τέλεια εδώ και χρόνια με τον παλιό μου intel P4 σε windows xp. Τί μπορώ να κάνω?

τα φώτα σας παρακαλώ... :)

Γιωργο, μολις πριν μιση ωρα εβαλα μια motu PCI xpress -424 με την motu 2408 MKII, και δουλευει μια χαρα.

τί γίνεται ρε παιδί μου, κάνω κάτι λάθος ή έχει θέμα με την απλή PCI?

Απο εδω τους κατεβασα.

http://www.motu.com/newsitems/pcie-424-intel

http://www.motu.com/download/download_matching_downloads.html?platform_id=6&product_id=13

File Name: Setup_1.6.6.11.zip

Type: driver

Date: 2006/04/28

Language: english

Version: 1.6.6.11

Size: 17.11MB

Platform: Windows XP PCI-424 and PCIe-424 Audio Drivers for Windows XPInstalls Drivers and Consoles for MOTU PCI-424e hardware, which includes the 2408mk3, 24io and HD192. Includes WDM, ASIO and GSIF Drivers. New Cuemix supports has control surface support and talkback & listenback capabilities. Refer to .pdf update notes below.

Γιωργο, εκανα setup του drivers,restart το pc,

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Χίλια ευχαριστώ Μάκη, νομίζω πως είχα βάλει μέσα άλλη version. θα το τσεκάρω και θα επανέλθω ;)

Να σε ρωτήσω, πρώτα έβαλες την Pci και μετά τους drivers ή ανάποδα?

Υπάρχουν και κάρτες (όχι μόνο ήχου) που απαιτούν πρώτα εγκατάσταση του driver/controller και μετά εγκατάσταση της κάρτας στη θύρα του. Ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες στο manual.

ναι ,αυτό θυμάμαι κι εγώ, θα κοιτάξω το manual

Θυμαμαι τις παλιες RME, που ζηταγανε πρωτα τους Drivers.

Σωστα, υπαρχουν και περιεργες καρτες ηχου, που ζητανε και φραπε για συνεργαστουν με το PC  ;D

Λοιπόν, μετά από ώρες έρευνας σε fora και σε site της motu προκύπτει ότι PCI-424 παλιό(όχι Χ ούτε Express) και dual core ΔΕΝ συνυπάρχουν με τίποτα σε xp τουλάχιστον ,ακόμη κι αν η μητρική σου διαθέτει απλά pci slots.

Η ίδια η εταιρεία σε προτρέπει, αν έχεις pc καινούργιας τεχνολογίας, να αναβαθμίσεις σε PCI-express δίνοντας και 300 δολλαριάκια βέβαια. Ε όχι, δεν σφάξανε. Με τα μισά λεφτα ,θα αναβαθμίσω τον Pentium 4 και θα φυσσάει... Ελπίζω να μην έχει τέτοιο πρόβλημα και η Lynx AES 16 που έχω ήδη παραγγείλει και είναι κι αυτή απλό PCI....

Αφού με ξέρεις ρε Μανώλη, δεν μου κάθονται εύκολα εμένα αυτά. ::)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back