Motive live @After Dark 27 αφτουνού!

Τέρρυ Μαυρίδης

Terry RoscoeBeck5

Fenderολάτρης
Staff member
Πόντοι
2,598
Επειδή ο αξιότιμος admin/κιθαρίστας της μπάντα μας είναι υπεύθυνος και του δημιουργικού- αφίσα κλπ- αλλά ζει το δράμα του με το σπικάζ του... Πουρναράκη, αφίσα δεν είδαμε  ;D

Και καθώς με ρωτάτε: Αφτούνο το Σάββατο (27 του μηνού) και ώρα 11 (ε, και λίγο πιο αργά δεν έγινε και τίποτα) στο After Dark- Ιπποκράτους και Διδότου 31- το οποίο βέβαια γνωρίζετε που είναι (αλλά το αναφέρω για τις ανάγκες της σκηνοθεσίας), οι Motive σε νέες περιπέτειες...

Και είναι νέες καθότι έχουμε νέο πληκτρά, νέα κιθάρα και νέο ενισχυτή κιθάρας  :o :o :o ;D   (μεγάλες επιτυχίες ο εξάχορδος).

Το έριξε στις λάμπες, στα μαόνια... Μιλάμε άλλος Yameth  ;D ;D ;D

Και φυσικά αν δεν σας ψήνουν αυτά, στα τύμπανα Γιώργος Μεταλλινός και αυτό νομίζω φτάνει  8) ;D ;D ;D

Αφτά τα ολίγα και (τελικά) μαχόγκανι αφτό ίνε  ;D

ΥΓ: Εξ όσων γνωρίζω τιμές μνημονίου (πρέπει να είναι πέντε έουρα η είσοδος). Ας με διορθώσει ο κιθαρίστας/δημιουργικός/μαονάκιας/λαμπάτος αν ξέρει κάτι άλλο  :D      

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Με πρόδωσες άτιμε... και είμαι στα test drive.

Θα κατέβω με νέο σεταπ. Les Paul και Mesa Lonestar Special! Παλιές αγάπες!

Εχω λιώσει... :D

Ανεβάζω αφίσα για να μη λες πως δεν δουλεύω.

Motive_Afterdark.jpg

yameth είπε:
Θα κατέβω με νέο σεταπ. Les Paul και Mesa Lonestar Special!
Με αυτόν τον ενισχυτή είναι νομίζω θέμα χρόνου να το ξαναγυρίσεις σε στρατ.

Δεν το αποκλείω να έρθω να τον ακούσω κι από κοντά κι ας είναι η κιθάρα μάπα.  ;D

Jazzjoker είπε:
Φίλος μην το συζητάς. Η strat έφυγε ανεπιστρεπτί απο το live setup μου. Είχα κάνει υπερπροσπάθεια να αλλάξω πλατφόρμα αλλά πέρα απο τον ωραίο ήχο ήταν απλά 'κούτσουρο" στα χέρια μου, που λέει κι ο Τέρυς. Η Les Paul ήταν πάντα η κιθάρα μου.
Ο ενισχυτής... άστο, γι αυτόν θα ανοίξω άλλο θέμα. Σίγουρα πάντως δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένη κιθάρα.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
.....καθότι έχουμε νέο πληκτρά, 
Άντε μπας και αλλάξει κανα γράμμα της αλφαβήτου η μπάντα.

Και όνομα μπάντας και επώνυμα, όλα (μα όλα) από Μ ρε παιδί μου. The M-Band  ;D

Ευτυχώς ήρθαν οι Εγγλέζοι και αλλάξαν αυτά.  ;D

Η Les Paul ήταν πάντα η κιθάρα μου.
Αυτά είναι. Με το χοντρο και βολικό μπρατσάκι της, το μαλακό tension, με τα block της, χωρίς θορύβους, τη παχουλή σιλουέτα της....... Σερβίρει και τσαγάκι, έτσι;

Με τα Μ θα ήμασταν όλοι μαθητές στο ίδιο τμήμα του σχολείου αλλά ηρθε κι ο Εγγλέζος που ευτυχώς είναι δάσκαλος και δέσαμε!

Jazzjoker είπε:
Πιο πιθανό είναι να δεις στο μέλλον τον Marathon να παίζει BB King με 335, παρά τον Yameth με Stratocaster  ;)

@Yameth : αν υπάρχει μια κιθάρα με οκτακόσια gazzillion δισεκατομμύρια παραλλαγές, αφτί ίνε η Strat.

Δεν ορίζεται το να μήν μπορείς να βρείς μια της Απολύτου Αρεσκείας σου παικτικά/αισθητικά (αφού σου αρέσει ο ήχος όπως λές).

Όχι τίποτα άλλο, αλλά κρίμα για τον ενισχυτή-ονείρωξη... :)

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πιο πιθανό είναι να δεις στο μέλλον τον Marathon να παίζει BB King με 335, παρά τον Yameth με Stratocaster  ;)
Έχω κιθάρα για blues φίλος (εάν ποτέ πέσω στην ανάγκη ή πάθω αλτσχαϊμερ....) που σπέρνει ;D ;D

%24(KGrHqF,!o0FBfrucwYtBQeZmFv3dw~~60_35.JPG

marathon είπε:
Έχω κιθάρα για blues φίλος (εάν ποτέ πέσω στην ανάγκη ή πάθω αλτσχαϊμερ....) που σπέρνει ;D ;D

%24(KGrHqF,!o0FBfrucwYtBQeZmFv3dw~~60_35.JPG
Φέρε τη το Σάββατο να σε ανεβάσουμε για jam  8)

@Chris μην το ψάχνεις, άμα είναι περίεργος ο άνθρωπος- περνάνε και τα χρόνια- το ένα του μυρίζει, το άλλο του ξινίζει  ;D ;D ;D

Ο Yameth για να στο πω εγώ, πάντα γκρίνιαζε για το radius του μπράτσου των starocaster... Ουάχ είναι έτσι, είναι αλλιώς, δεν με βολεύει, το θέλω πιο flat...  ;D

Πήρε το μαχόγκανι και ησυχάσαμε...  ;D ;D ;D   

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φέρε τη το Σάββατο να σε ανεβάσουμε για jam  8)
Ατυχώς το Σάββατο θα είμαι στο νότο της Γαλλίας για γευσιγνωσίες... ;)

Πάντως χρωστάω μία παρουσία στο επόμενο live σας...αρκεί να μην το κάνετε στη Γλυφάδα ;D

marathon είπε:
Λούπινα;

Ρίχνω και εγώ μια... διακριτική υπενθύμιση  ;D

Ο Yameth και το μαόνι του σε μια μοναδική εμφάνιση (μετά από αυτή θα το ξαναγυρίσει στην... σκάφη)  8)

Στο διάλειμμα θα σας τρατάρουμε και λούπινα, που είναι και υγιεινά- Λούπινα τα οποία είναι μια ευγενική χορηγία του Sir Nestor Apos  ;D   

loupina.jpg

yameth είπε:
Θα κατέβω με νέο σεταπ. Les Paul και Mesa Lonestar Special! Παλιές αγάπες!

Εχω λιώσει... :D

Η strat έφυγε ανεπιστρεπτί απο το live setup μου. Είχα κάνει υπερπροσπάθεια να αλλάξω πλατφόρμα αλλά πέρα απο τον ωραίο ήχο ήταν απλά 'κούτσουρο" στα χέρια μου, που λέει κι ο Τέρυς. Η Les Paul ήταν πάντα η κιθάρα μου.
ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ!

Τα είπες όλα, ΤΕΛΟΣ!

Φαντάζομαι ότι η ζώνη θα είναι ρυθμισμένη για παίξιμο σε λογικό ύψος, όχι με την κιθάρα στα φρύδια. ;)

Δεν τα κατάφερα να έρθω ρε παιδιά, χίλια συγγνώμη μαμώτο! :'(

Κύριοι, μιλ μερσί που μας τιμήσατε δια της παρουσίας σας και ελπίζω να μην σας πήραμε το κεφάλι, καθώς είχαμε τσακίρ κέφια και λίγο... κατεδαφιστική διάθεση  ;D

ΥΓ: Αχχχχ... ωχχχχχ... χεράκια μου... ποδαράκια μου...

Με τόσο... πόνο πρέπει να το ρίξουμε στα «μπλε» άσματα  ;D ;D ;D

Ήταν καλά -όχι καλή ;D

Πρόκειται για επαγγελματικού επιπέδου βάνδα  ;D με παίχτες ολκής,αλλά αν μου επιτρέπεται και χωρίς να θέλω να θίξω άλλους ντράμερ συμφοΜουρίστες ο νδράμερ του εν λόγω σχήματος είναι ένα σπάνιο φρούτο κλάσεις ανώτερο του τι έχω δει προς ώρας σε σχήματα του φόρουμ.

Το σετ λιστ για τα δικά μου αυτιά δεν είναι ότι καλύτερο, γούστα είναι αυτά  ;) ,αλλά πάντα αρέσκομαι στο να παρακολουθώ μια καλή βάνδα σε απαιτητικά κομμάτια. Την προηγούμενη φορά που τους είχα δει, μπορώ να πω πως μάλλον στα αυτιά μου ακουστήκαν λίγο καλύτεροι. Σ' αυτό μάλλον φταίνε 2-3 πραγματάκια .

1. Προτιμώ τον Γιάμεθ σκαφάτο

2. ο ήχος ήταν ψιλοσυμπαθής ,αλλά όχι τπτ σπουδαίο ,τα όφωνα ήταν πουλί χαμηλά

3. Αργήσαν χαρακτηριστικά να βγουν ,αλλά σ'αυτό φταίει και ο κόσμος που γέμισε το μαγαζί κατά τις 1 , δλδ έλεος, μη πω και πολυέλαιος ,σχολάσαμε κατά τις 4,30 και ίσα που πρόλαβα τον όρθρο  ;D

Τα φτυάρια πήραν φωτιά από κάτω και υποθέτω πως ο μαγαζάτορας θα πρέπει να βάλει μπουλντόζα για να καθαρίσει  χώματα-μπάζα και κουβέντες κοινωνικού σχολιασμού  ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back