• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Motive @ L'Arte, Π. Φάληρο

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
4,028
Τo Σάββατο (αύριο) 7/2 στο L'Arte Cafe Lounge Bar, στο Π. Φάληρο, οι Motive θα παίξουν κλασικές αποτυχίες και standards όπως αυτοί τα γουστάρουν.

Ενα Rock and Soul review με τα όλα του! Stevie, Chaka, The Meters, Rare Earth, Bad Co και Crusaders.

Μη μας χάσετε... θα χάσετε.  ;D

Αντιγόνη Καλαμαρά (φωνή),

Γιώργος Μεταλληνός (τύμπανα),

Κώστας Εγγλέζος (πλήκτρα),

Γιώργος Μανδρέκας (κόνγκας)

Τέρυ Μαυρίδης (μπάσο),

Γιάννης Μεθενίτης (κιθάρα, φωνή)

L'Arte Cafe Lounge Bar

Αγίου Αλεξάνδρου 45, Π. Φάληρο

Ωρα: 10.00

1513767_810692412332837_155855389124303877_n.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μανώλης Χναράκης είπε:
Μεγάλου Αλεξάνδρου ή Αγίου Αλεξάνδρου ;
Μεγάλη η χάρη του... 

Ο Admin δεν είναι των νοτίων προαστίων και τα μπλέκει λίγο  8)

Αγιου Αλεξανδρου.

Aτυχια.

Θα ερθετε διπλα στο σπιτι μου κι εγω θα ειμαι Θεσ/νικη.

Spyros Delta είπε:
Αγιου Αλεξανδρου.

Aτυχια.

Θα ερθετε διπλα στο σπιτι μου κι εγω θα ειμαι Θεσ/νικη.
Ευτυχία.

Επιτέλους θα παίξω και εγώ μια φορά δίπλα από το σπίτι μου  ;D

Ευχαριστώ για τις διορθώσεις παίδες. Αγίου Αλεξάνδρου είναι (δεν ήξερα πως υπήρχε τέτοιος άγιος). Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. ;D

yameth είπε:
(δεν ήξερα πως υπήρχε τέτοιος άγιος). Οσοι πιστοί προσέλθετε λοιπόν. ;D
Εκτός από άθεος, δε φοράς και γραβάτα, πολλές οι ''συμπτώσεις''  ;D ;D ;D

Boys n girls (ένα girl για την ακρίβεια- η σύζυγος του Νάσου)  ;D σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς.

Και μιλώντας για τον Νάσο- φίλος THEOD, αποφασίσαμε για το χρώμα του μπάσου σου  ;D 8). Θα το λατρέψεις...

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Boys n girls (ένα girl για την ακρίβεια- η σύζυγος του Νάσου)  ;D σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την παρουσία σας.

Ελπίζουμε να το διασκεδάσατε όσο και εμείς.

Και μιλώντας για τον Νάσο- φίλος THEOD, αποφασίσαμε για το χρώμα του μπάσου σου  ;D 8). Θα το λατρέψεις...
ΜΜΜΜΜΜ  πισω απο την πλατη μου  :D :D

Μου αρέσει η ιδεα 8) 8) 8) 8)

8) ανεβάστε  κατι απο Motive να ακουσουμε και μεις :) :) :) :)

Πολλες οι απουσιες,πολλες και οι παρουσιες,ωραια η παρεα.

Και γκεστ σταρ υπηρχαν(φουζιος αρρωστος με πυρετο αλλα ηρθε) και κεφι και παρα τις αρχικες αντιξοοτητες η μπαντα ηταν,οπως παντα,σε υψηλο επιπεδο.

Σχεδον τριωρο κοντσερτο(με γρηγορα σολα ;D ;D),κεφι στη σκηνη,γκρουβα και

πολυ καλη φροντγουμαν.

Ολα ομορφα!

Πραγματικα εξαιρετη μπάντα, πολυ καλες και αγαπημενες διασκευες, κεφι και ζουμερο performance απο όλους τους καληιτέχναι.

Και εγω και η παρεα μου περασαμε πολυ καλα χαρη σε αυτα τα ποιοτικά στοιχεία.

Η lead singer πρεπει να εφυγε ματιασμενη απο ολα τα κολακευτικα σχολια (και της παρέας μου) που δεν ηταν μονο για τις τραγουδιστικες της ικανότητες. λολ

Και χαρηκα που ειδα και τον αρχηγο μας περαν απο το κιθαριστικο στον επισης αξιο ρόλο του στα backing και leading φωνητικά του.

Δυστυχως προς το τελος εφυγα γιατι ειχαμε και μια αλλη υποχρεωση γενεθλιων να παραβρεθουμε.

Μπραβο και καλη συνέχεια. Μπράβο!!!

Το περίμενα το γεγονός όλη τη βδομάδα και οταν έφθασε η μέρα, ως γνωστό ούφο που ειμαι, λάθεψα στη διαχείριση των μεσημεριανοαπογευματινοβραδυνων οινοπνευματων και ξέμεινα απο κουράγια πανω που άρχιζε το sound check  :(

Sorry ρε σεις...

Είδα καλά φιλαράκια (και μάλιστα Νάσο μετά συζύγου) μετά από πολύ καιρό και καταχάρηκα.

Η μπάντα ήταν φοβερή, ένα μπράβο σε όλους σας παιδιά, το ότι έχετε κάνει δουλειά είναι εμφανές.

Μια μπάντα που δίνει στα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια μια δική της οπτική, σχεδόν τα οικειοποιείται.

Όμως από τέτοιους μουσικούς δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω μόνο στην Αντιγόνη που δεν είχα ξαναδεί.

Πάρα πολύ καλή φωνή, με ιδιαίτερη χροιά που παραπέμπει σε μαύρη, αλλά και ....

... έκφραση, κίνηση, χαμόγελο, σκηνική παρουσία, αστείρευτο κέφι, ενέργεια, δύναμη, χορός, επικοινωνία, θεατρικότητα που φαίνεται ότι δεν είναι τεχνητή - ψεύτικη.

Το ακριβώς αντίθετο από φωνάρες που έχω δει αλλά .... στήλη άλατος, ψιλοντροπαλούλες, ναζιαροχαμηλοβλεπούσες, κλπ.

Η κοπέλα το ζει πραγματικά, τα δίνει όλα, σε κερδίζει αμέσως.

Για το rhythm section δεν έχω λόγια, όσο και για το .... κρυφό χαρτί της μπάντας, τον κύριο yameth, που ανάμεσα στα άλλα έπαιξε και Benson πειστικότατα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μας καταδιασκεδάσατε ρε παιδιά και σας ευχαριστούμε (άρρωστος αλλά ξεβιδώθηκα να χορεύω).

fusiongtr είπε:
Είδα καλά φιλαράκια (και μάλιστα Νάσο μετά συζύγου) μετά από πολύ καιρό και καταχάρηκα.

Η μπάντα ήταν φοβερή, ένα μπράβο σε όλους σας παιδιά, το ότι έχετε κάνει δουλειά είναι εμφανές.

Μια μπάντα που δίνει στα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια μια δική της οπτική, σχεδόν τα οικειοποιείται.

Όμως από τέτοιους μουσικούς δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω μόνο στην Αντιγόνη που δεν είχα ξαναδεί.

Πάρα πολύ καλή φωνή, με ιδιαίτερη χροιά που παραπέμπει σε μαύρη, αλλά και ....

... έκφραση, κίνηση, χαμόγελο, σκηνική παρουσία, αστείρευτο κέφι, ενέργεια, δύναμη, χορός, επικοινωνία, θεατρικότητα που φαίνεται ότι δεν είναι τεχνητή - ψεύτικη.

Το ακριβώς αντίθετο από φωνάρες που έχω δει αλλά .... στήλη άλατος, ψιλοντροπαλούλες, ναζιαροχαμηλοβλεπούσες, κλπ.

Η κοπέλα το ζει πραγματικά, τα δίνει όλα, σε κερδίζει αμέσως.

Για το rhythm section δεν έχω λόγια, όσο και για το .... κρυφό χαρτί της μπάντας, τον κύριο yameth, που ανάμεσα στα άλλα έπαιξε και Benson πειστικότατα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μας καταδιασκεδάσατε ρε παιδιά και σας ευχαριστούμε (άρρωστος αλλά ξεβιδώθηκα να χορεύω).
Γλύψε-γλύψε, όλο και κάτι θα μείνει μαγιά, άθλιε μπουθαρίστα. Μα πόσο άπληστοι μπορεί να είναι κάποιοι σεσσιονάδες μυριούχοι λαίμαι  ;D ;D ;D

Κύριε (πρώην?) αφεντικέ, για δες εδώ τι έγινε και μετά μου λες εμένα.

Ο φακός τυφλώθηκε από τα γρήγορα σόλα ;D και μαύρισε, ενώ πήγα να δείξω "χέρι" Admin λαίμαι. ;D ;D ;D ;D

Πάρτε μια γεύση από τα χθεσινά. :)

https://app.box.com/s/kl7aihl9ks9toou51z98i3ta1i3sjtsp

Μπράβο στη Μπάντα

Βαρύ και ασήκωτο το safe from harm οπως πρέπει  :) :) :) :) :) :) :)

Μπράβο και απο μένα στη μπάντα  :D  φανταστείτε έπαιζαν ασταμάτητα πάνω απο δυόμιση ώρες, τρελλό κέφι με κάποιες παρέες μασκαράδων να χωρεύουν συνεχώς!

Μοναδικό μειονέκτημα ο ήχος αρκετά μπερδεμένος κάτω και πάνω στη σκηνή όπως μας είπαν οι μουσικοί

Επιτέλους είδαμε και το fusio μετά απο τηλεφωνήματα και παρακάλια αρκετών μηνών ;D

μάλιστα μας έκανε και έκπληξη γιατί είχε πεί οτι δεν θα έρθει ήταν εμπύρετος ???

Ο γίγαντας Gvour ειναι η σιγουριά της παρέας :D

Αρκετή κουβέντα με τον πάντα ορεξάτο Τερυ για μπάσα κούτσουρα και χρώματα :D

Theod:  το χρώμα δεν έκλεισε ακόμα - πάμε για σγουρό κελεμπέκι Ελληνικά:flame maple

Ντίνος:καλά ρε παλιόιφιλε εσύ μου θύμισες για το πάρτυ και τελικά δεν ήλθες :o

THEOD είπε:
Βαρύ και ασήκωτο το safe from harm οπως πρέπει  :) :) :) :) :) :) :)
Βαρύ και ασήκωτο (πλέον) το... Roscoe Beck.

Μιλάμε ότι όταν τελειώσαμε ήμουν σαν να με είχε πατήσει... τραίνο  ;D

Γέρασα και δεν είμαι για πολλές ώρες με «μπόλικο» πεντάχορδο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back