motif xs rack kai M Audio Keystation 88es???

tsakolis

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Καλησπέρα..πήρα πρόσφατα το motif xs rack και θέλω ένα ανεξάρτητο πλήκτρο γιατί το χω πάνω σ ένα triton extreme...σε βαρυκεντρισμένο έχω δει αυτό M Audio Keystation 88es....λέει τίποτα ή να δω κάτι άλλο?

ααα...ξεχασα... ειναι ημιβαρυκεντρισμενο...οχι με βαρυ πληκτρο κοινος...

Να προτείνω και το Keystation Pro 88 της M-Audio που - εκτός από βαρυκεντρισμένα πλήκτρα - έχει και πολλούς controllers για να ελέγχεις το Motif. Είναι κρίμα να έχεις ένα τόσο δυνατό μηχάνημα και να μην έχεις στα χέρια σου όλες του τις δυνατότητες.

Κάποιο αλλο midi οικονομικό έστω και απλό??Κι ας μην έχει και βαρυκεντρισμένα....

φίλε alchemist ευχαριστω...έκανα τη βλακεια να πουλήσω το yamaha p-85 και τωρα ψάχνω ενα αντιστοιχο κλαβιε πιο οικονομικό ομως για να βάλω το motif xs.....to fatar σε κάποιο ελληνικό κατάστημα υπάρχει??σ αυτά που ψωνίζω συνήθως δεν το βλέπω...

Ο αντιπρόπωπος της Fatar είναι το Bon Studio, μπορείς να τσεκάρεις το δίκτυο των καταστημάτων που συνεργάζονται.

Αν θυμάμαι καλά, πρέπει να υπάρχουν Fatar στο Tony's Keyboards και το Midi Club, δεν μου έρχεται κάποιο άλλο μαγαζί που να έχω δει Fatar.

Πάντως το Ρ85 έχει πιάσει τόπο αν αυτό σε παρηγορεί..... :P Διακοπές, ξενύχτια κ δουλειά αλλά ένα 2ωράκι κάθε μέρα το ξοδεύω πάνω του!!  ;D ;D ;D

Πείτε και καμιά γνώμη και για 61 πλήκτρα...παλι κατι οκονομικό...

Ναι το Axiom 61 έχει aftertouch! απλά δεν έχει βαρυκεντρισμένο πλήκτρο, έχει ήμιβαρυκεντρισμένο.. Βέβαια έχει βγει πρόσφατα και το Axiom Pro 61 το οποίο δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο καλύτερο είναι..

Δε βλέπω να χει τραγικές διαφορές με το άλλο...θα το ψάξω όμως λίγο...

Ψαχνω κι εγω για οικονομικο midi με βαρυκεντρισμενο πληκτρο...τσεκαρα κι εγω το FATAR VMK-88 PLUS ! Αλλα εχω καποιους ενδιασμους για το αν ειναι αξιοπρεπως βαρυκεντρισμενο !!Εχει δοκιμασει κανενας σας με αυτο το Midi ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back