Motherless Child - John Legend (Cover) by Joanna Apistola

JoannaAp

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Πρωτη ever καλησπερα απο μενα σε αυτο το forum και ειπα να ξεκινησω απο εδω! ελπιζω να σας αρεσει αυτο που εχω να προσφερω μεχρι στιγμης στη μουσικη κοινοτητα  O0

Cheers!

Γειά σου Joanna (από τον συγκάτοικο του Γιώργου! ;) )

Δεν έχεις βάλει κάποιο λίνκ, ή κάποιο βίντεο, ή κάποιο συννημένο, οπότε δε μπορούμε να ακούσουμε τίποτε.

Για δες το λίγο, γιατί αξίζει να το ακούσει ο κόσμος του νοιζ! ;)

Καλώς ήρθες!

χαχα καλα, και ημουν τοσο σιγουρη οτι το'χα βαλει το λινκ!  :P ελπιζω τωρα να τα καταφερα!

Πολύ ωραίο...

(κάτι μου θυμίζει αλλά δεν πειράζει καθόλου!)

όχι

εννοούσα το τσαλίμι στη φωνή...

Kαλως Ήρθες Joanna στην κοινότητα μας!!!

Πολύ ωραίο cover, βρισκω οτι έχεις εξαιρετική φωνή με πολλές δυνατότητες!

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!

cos_dr είπε:
Kαλως Ήρθες Joanna στην κοινότητα μας!!!

Πολύ ωραίο cover, βρισκω οτι έχεις εξαιρετική φωνή με πολλές δυνατότητες!

Σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας!
ευχαριστω πολυ να σαι καλα!! καλως σας βρηκα!!

Ναι το ομολογώ... Το βρήκα καλύτερο από το original  8)

Συγχαρητήρια.

Πολύ ωραία και εκφραστική φωνή. Μπράβο και σε σένα και στον  συνεργάτη σου!! Συνεχίστε έτσι!!

ιδιαίτερη χροιά (το σημαντικότερο ίσως) και υποσχόμενες τεχνικές δυνατότητες... αν υπάρχει και η ανάλογη όρεξη για δουλειά, μπορείς να κάνεις πολλά κατά την γνώμη μου...

ΥΓ. λίγο "μονοκόμματα" τα γυρίσματα, αλλά ο έλεγχος στις μικροδυναμικές δεν είναι θέμα μόνο μελέτης αλλά και εμπειρίας, οπότε έχεις όλο τον χρόνο δικό σου... :)

npap είπε:
ιδιαίτερη χροιά (το σημαντικότερο ίσως) και υποσχόμενες τεχνικές δυνατότητες... αν υπάρχει και η ανάλογη όρεξη για δουλειά, μπορείς να κάνεις πολλά κατά την γνώμη μου...

ΥΓ. λίγο "μονοκόμματα" τα γυρίσματα, αλλά ο έλεγχος στις μικροδυναμικές δεν είναι θέμα μόνο μελέτης αλλά και εμπειρίας, οπότε έχεις όλο τον χρόνο δικό σου... :)
Ευχαριστω πολυ για την γνωμη και τις συμβουλες! Ορεξη βεβαιως υπαρχει.. η τεχνικη το γνωριζω θελει δουλεια ακομα. 1 χρονο σχεδον κανω μαθηματα φωνητικης ελπιζω να βελτιωθω!  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα