- Πόντοι
- 36
Αφού η γυναίκα μου έφτιαχνε μελομακάρονα το πρωί
, μέλωσα και εγώ και έγραψα αυτό ;D
Ελπίζω να σας αρέσει
Morning_Blues.mp3

Ελπίζω να σας αρέσει

Morning_Blues.mp3
Εχει ενα δικιο ο digisilence.Εν τω πολλω το ευ! ;Ddigisilence είπε:....Kαι τι εγινε τελικα με τα μελομακαρονα? Δεν νομιζεις οτι πρεπει να παρουμε μια γευση
για να μπορεσουμε να κρινουμε σωστα? Ξερεις,,, ειναι δυσκολο θεμα,,, η ποσοτητα θα
μετρησει!!!
Επιτελους! Καποιος που καταλαβαινει. Σας ευχαριστω για την υποστηριξη gvour. ;Dgvour είπε:Εχει ενα δικιο ο digisilence.Εν τω πολλω το ευ! ;D
Gvourpedia! ;D ;D ;D ;Dgvour είπε:To μπακιν τρακ πρεπει να ναι το Help the poor απ τη βερσ του Robben Ford αν δεν κανω λαθος
Βρε συ απλά νομίζει ότι τα μελομακάρονα είναι μακαρόνια (του αρέσουν πολύ) με μέλι! ;DΕπιτελους! Καποιος που καταλαβαινει. Σας ευχαριστω για την υποστηριξη gvour. ;D
Oπως ειδες και στο Circus Πετρο ειμαστε και οι δυο μεγαλου κυβισμου. ;D ;Ddigisilence είπε:Επιτελους! Καποιος που καταλαβαινει. Σας ευχαριστω για την υποστηριξη gvour. ;D
Έχεις δίκιο, αλλά πάνε μόνα τους τα χέρια μου στις φράσεις τουRayDTutto είπε:Σου έχει αφήσει κουσούρι ο Satch. Πρέπει να ξεκολλήσεις λίγο...
Εεεε,,, καλα μην στεναχωριεσαι... Ολοι μας απο καπου εχουμε κολλησει 8)hyperpanos είπε:Έχεις δίκιο, αλλά πάνε μόνα τους τα χέρια μου στις φράσεις του![]()
Οι γιοί μου ξεκινήσανε να τα τιμούν ήδη ;D ;D ;Ddigisilence είπε:ΑΑααα ναι και που 'σαι. Τα μελομακαρονα δεν βοηθανε. Παρατα τα, ολο και καποιος
θα τα τιμησει ;D
Πρεπει να βρω τροπο να ανεβαινουν στο Nοιz :![]()
Σε ευχαριστώ πολύ Νέστορα για τις παρατηρήσεις σου, στις οποίες και απαντώNestoras είπε:2.10 και μετά μ' έστειλε, μπράβο. Εξαιρετικός ήχος, ωραίο παίξιμο, θαυμάσια επιλογή. Λοιπόν λίγο πιο πολύ drive ή compressor ήθελε στη κιθάρα (στο πρίν το 2.10) και θα ξαναπηγαίναμε στο 10άρι.![]()
Έχει φτιάξει πέντε κιλά. Έλα σύντομα γιατί είναι ωραιότατα τα άτιμα ;D ;D ;D και όντως πολύ ωραίο backing track.Lord_Goumis είπε:Χα χα...αυτό είναι από τα αγαπημένα μου backing track! ;D Ό,τι πρέπει για αρμονική μινόρε στο ''γύρισμα''! Ωραία πράγματα Πάνο (ελπίζω να μείνανε και για μένα μελομακάρονα όταν έρθω). ;D
Σε ευχαριστώgemini είπε:Πολυ ωραιες φρασεις φιλε!!!!Και το bt πολυ καλο!!!Μην φας πολλα μελομακαρονα,ειναι βαρια για βραδυ!!!! ;D ;D ;DΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕς!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Γρηγόρηgregg είπε:Εχεις μια πολυ καλη βαση κατα γνωμη μου, πανω στην οποια μπορεις να στηριχθεις για παιξεις πολυ ωραια πραγματα και κυριως δικα σου
Το σατριανικο στυλ μπορεις να το διατηρησεις, τιποτε δε σε εμποδιζει σε αυτο
Καλη συνεχεια Πανο![]()