- Πόντοι
- 6
Καλησπέρα στην κοινοτητα και καλη χρονιά σε όλους...εχοντας συγκεντρώσει καποια χρήματα τον τελευταιο καιρο θέλω να εξωπλίσω το δωμάτιο μου (δεν φτιάχνω studio) με monitor και καρτα ήχου.την κάρτα ήχου την έχω επιλέξει αλλά για τα μονιτορ εχω μπει σε δίλημα.γράφω ηλεκτρονική psychedelic μουσική (psy chillout & dark psytrance) αρκετο καιρο τώρα με καλα αποτελέσματα παρόλο την εληψη εξοπλισμού (μόνο axiom 49 midi keyboard).τα τραγούδια τα έστρωνα ηχητικά στο τελικο σταδιο σε studio φίλου με καλα adam monitor και καλο (ακριβο) γενικα εξοπλισμό αλλα χρειαζομαι και καποιον βασικο εξοπλισμό σπιτι ...έτσι λοιπόν μετα απο έρευνα τον τελευταιο καιρο κατέληξα με το budget μου (μέχρι 450 ε για μονιτορ) στα παρακάτω μοντέλα :
KRK - RP6 Rokit G2 (Ζεύγος) €415.00
Αυτοενισχυόμενο ηχείο studio monitor με μονάδα woofer glass aramid composite 6'' και tweeter νεοδυμίου soft dome 1''. Μαγνητικά θωρακισμένο. Απόκριση συχνότητας 49Hz – 20 KHz. Διαθέτει ενισχυτή bi- amp 100 watt. Είσοδο XLR, καρφί ¼'' και RCA. Ιδανικό για studio monitor, near field, effect, multimedia. Διαστάσεις 32,1 x 22,5 x 29 cm. Βάρος 10,4 Kg.
TASCAM VL-A8 435,00EUR
# Ισχύς: 140 W με ενισχυτή 70 W ανά μεγάφωνο
# Ηχείο: 8 ιντσών woofer (bass reflex) και 1 ίντσας tweeter θόλου,
# Καμπίνα: Με ειδική σχεδίαση για βελτιωμένη αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων,
# Μαγνητικά θωρακισμένα,
# Απόκριση συχνότητας (1 W, 1 m) : 30 Hz – 21 kHz, ±3 dB,
# Ρυθμιστικά: Απόκρισης χαμηλών (LF) στα 150 Hz ή στα 800 Hz, απόκρισης υψηλών (HF) στα 3 kHz ή στα 8 kHz για διόρθωση της ακουστικής του χώρου και φίλτρο αποκοπής χαμηλών για χρήση με το subwoofer LF-S8.
# Διαστάσεις: 38,00 (Ύψος) x 24,30 (Πλάτος) x 38,50 (Βάθος) σε εκατοστά
# Βάρος: 11,20 kg
# H τιμή αναφέρεται σε ζεύγος.
M - Audio - BX8a Deluxe (Ζεύγος) €335.00
# Ισχύς - 130 Watts
# Διαστάσεις Driver χαμηλών συχνοτήτων - 8" (από Kevlar)
# Διαστάσεις Driver υψηλών συχνοτήτων - 1"
# Μαγνητικά θωρακισμένα
# Είσοδοι - XLR balanced και 1/4” balanced/unbalanced
# Aπόκριση συχνοτήτων 40Hz - 24kHz
# Kυκλώματα προστασίας και εξωτερική ασφάλεια,
# Συχνότητα crossover 2.2kHz,
# Μαγνητικά θωρακισμένα.
# Η τιμή αφορά στο ζεύγος.
MACKIE MR8 193euro sto thomann - 280 e stin ellada το τεμάχιο
8" woofer (55W), 1” tweeter (30W), 40Hz-20kHz, 116dB maximum SPL @ 1m (per pair), XLR inputs, 1/4" TRS & RCA unbalanced inputs, magnetically shielded. Dimensions: 406 x 276 x 346mm (HxWxD). Weight: 12.5kg (each).
πραγματικα επειδη δεν είναι εύκολο να τα ακούσω όλα και θέλω να επιλέξω κάποια αυτον τον μήνα θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες.θα χρεισιμοποιηθούν κυρίως για ηλεκτρονική μουσικη και επειδη τα μπάσα είναι κύριο κομμάτι της κοιτάω γενικα 8" (αρχικά πηγαινα για 5" αλλα διάβασα πως δεν σηκώνουν μπάσα τα 5'') η διαφορά στα mackie ελλάδα - θωμάς με αφησε μ****α...
thnx προκαταβολικά
KRK - RP6 Rokit G2 (Ζεύγος) €415.00
Αυτοενισχυόμενο ηχείο studio monitor με μονάδα woofer glass aramid composite 6'' και tweeter νεοδυμίου soft dome 1''. Μαγνητικά θωρακισμένο. Απόκριση συχνότητας 49Hz – 20 KHz. Διαθέτει ενισχυτή bi- amp 100 watt. Είσοδο XLR, καρφί ¼'' και RCA. Ιδανικό για studio monitor, near field, effect, multimedia. Διαστάσεις 32,1 x 22,5 x 29 cm. Βάρος 10,4 Kg.
TASCAM VL-A8 435,00EUR
# Ισχύς: 140 W με ενισχυτή 70 W ανά μεγάφωνο
# Ηχείο: 8 ιντσών woofer (bass reflex) και 1 ίντσας tweeter θόλου,
# Καμπίνα: Με ειδική σχεδίαση για βελτιωμένη αναπαραγωγή χαμηλών συχνοτήτων,
# Μαγνητικά θωρακισμένα,
# Απόκριση συχνότητας (1 W, 1 m) : 30 Hz – 21 kHz, ±3 dB,
# Ρυθμιστικά: Απόκρισης χαμηλών (LF) στα 150 Hz ή στα 800 Hz, απόκρισης υψηλών (HF) στα 3 kHz ή στα 8 kHz για διόρθωση της ακουστικής του χώρου και φίλτρο αποκοπής χαμηλών για χρήση με το subwoofer LF-S8.
# Διαστάσεις: 38,00 (Ύψος) x 24,30 (Πλάτος) x 38,50 (Βάθος) σε εκατοστά
# Βάρος: 11,20 kg
# H τιμή αναφέρεται σε ζεύγος.
M - Audio - BX8a Deluxe (Ζεύγος) €335.00
# Ισχύς - 130 Watts
# Διαστάσεις Driver χαμηλών συχνοτήτων - 8" (από Kevlar)
# Διαστάσεις Driver υψηλών συχνοτήτων - 1"
# Μαγνητικά θωρακισμένα
# Είσοδοι - XLR balanced και 1/4” balanced/unbalanced
# Aπόκριση συχνοτήτων 40Hz - 24kHz
# Kυκλώματα προστασίας και εξωτερική ασφάλεια,
# Συχνότητα crossover 2.2kHz,
# Μαγνητικά θωρακισμένα.
# Η τιμή αφορά στο ζεύγος.
MACKIE MR8 193euro sto thomann - 280 e stin ellada το τεμάχιο
8" woofer (55W), 1” tweeter (30W), 40Hz-20kHz, 116dB maximum SPL @ 1m (per pair), XLR inputs, 1/4" TRS & RCA unbalanced inputs, magnetically shielded. Dimensions: 406 x 276 x 346mm (HxWxD). Weight: 12.5kg (each).
πραγματικα επειδη δεν είναι εύκολο να τα ακούσω όλα και θέλω να επιλέξω κάποια αυτον τον μήνα θα ήθελα γνώμες και εμπειρίες.θα χρεισιμοποιηθούν κυρίως για ηλεκτρονική μουσικη και επειδη τα μπάσα είναι κύριο κομμάτι της κοιτάω γενικα 8" (αρχικά πηγαινα για 5" αλλα διάβασα πως δεν σηκώνουν μπάσα τα 5'') η διαφορά στα mackie ελλάδα - θωμάς με αφησε μ****α...
thnx προκαταβολικά