Monitor για home studio

WildchildGR

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την αγορά monitor.Κάνω ηχογραφίσεις στο σπίτι με μια tascam us 122L και επειδη χρησιμοποιω τα hi fi ηχεία νομίζω πως ο ήχος δεν ειναι σωστός.Πόσα λεφτά αξίζει να δώσω και ποια μοντέλα ειναι καλα για χαμηλές εντάσεις?Ευχαριστώ

Τα μόνιτορ θα αξιποιηθούν κατάλληλα ανάλογα με την καταλληλότητα του χώρου. Διαστάσεις, θέση των μόνιτορ, ανακλάσεις, σουξουμουξουτου. Στα άρθρα υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που θα σε ωοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα, όπως και στα παρεμφερή θέματα στο τέλος του θρεντ.

Καλή δύναμη  ;)

Έχω αλλη μια απορία.Βλέπω πως τα περισσότερα monitor έχουν balanced εισόδους trs ή xlr.Εμένα η κάρτα μου έχει rca unbalanced εξόδους.Πρέπει να βρώ αναγκαστικά monitor με rca in?

Υπάρχουν και καλώδια rca > jack...όπως αυτά που πήρα για να συνδέσω την onyx satellite με τα δικά μου el cheapo μόνιτορ που έχουν μόνο rca είσοδο...

WildchildGR είπε:
Έχω αλλη μια απορία.Βλέπω πως τα περισσότερα monitor έχουν balanced εισόδους trs ή xlr.Εμένα η κάρτα μου έχει rca unbalanced εξόδους.Πρέπει να βρώ αναγκαστικά monitor με rca in?

Trending...

Νέα θέματα

Back