- Πόντοι
- 1,168
Σπάνια παίζουμε blues. Πρέπει νάμαστε ή νταλκαδιασμένοι ή μεθυσμένοι. Εδώ δεν θυμάμαι.
Money_wont_save_your_soul-_F.W.D..mp3
Money_wont_save_your_soul-_F.W.D..mp3
Χαίρομαι που σου άρεσε, γιατί είναι λίγο διαφορετικό από τον σύγχρονο ήχο που απ' ότι κατάλαβα σε φτιάχνει περισσότερο.kotsadoros είπε:πολυ καλο , με ταξιδεψε, και το σολο τρομερο και πολu καλος ηχος , νεστορα εσυ παιζεις? gear?
Απ' ότι είδα και ο Mick και ο Disto το 'ριξαν στο ποτό ακούγοντας το clip μας. Δεν πιστεύω να θεωρηθώ Noiz κίνδυνος No 1 προτρέποντας τον κόσμο να ρέπουν προς τον αλκοολισμό!.mick77 είπε:Πραγματικα για ποτο και φυστικακια αραχτος στο καναπε είναι !!!! (τσιγαρο δεν επιτρέπετε το εκοψα εδω και 2 μιση χρονια ! ;D ;D) Γεια σου Νεστορ πολυ ωραιο γουσταρω!!!!
Απλά σου λέω ότι γύρω στις 20 Οκτ ανεβαίνει ο Play... και θέλει συνεργασία 4, Play, Audio και λοιπές δυνάμεις. Θα ρέψεις.audiokostas είπε:Ηρθε κι ο γκρινιάρης.
Χάλια μαύρα Νέστωρα. Για πέταμα. Δεν σώνεται η παρτίδα.
Μην ακούς κανέναν. Αυτοπυρποληθείτε. Τουλάχιστον θα προσφέρετε θέρμανση τώρα το χειμώνα.
Τσάμπα καίει η λάμπα. Η πιο άσκοπη κατανάλωση ρεύματος που έχω ακούσει. Αν ανεβάσεις άλλο κλιπ θα ξαναστείλω hackers να "κατεβάσουν" το Νοιζ.
Ευτυχώς έχετε και δευτερες δουλειές.
Σου φτάνουν ή να πω κι άλλα;
Την παρατήρηση σου τη λαμβάνω σοβαρά υπ' όψιν.marathon είπε:Kολπλέυ μην καταλήξετε με τούτον...
Φαντάζομαι θα οργανώσετε μετά και καμμία μπυροποσία προς τιμήν του Ρόδιου?Nestoras είπε:Απλά σου λέω ότι γύρω στις 20 Οκτ ανεβαίνει ο Play... και θέλει συνεργασία
Εκείνη τη μέρα λούζω τα μαλλιά μου και δεν μπορώ να βγω έξω μετά....Nestoras είπε:Απλά σου λέω ότι γύρω στις 20 Οκτ ανεβαίνει ο Play...
To τηλέφωνό μου αρχίζει από 6976... όχι να παίζω εγώ, και τις γυναίκες να τις παίρνεις εσύ, δεν λέει.audiokostas είπε:Τώρα, όσοι από τους θεατές μας είναι ανω του 1.60, θηλυκοί, ανω των 18 (λόγω νόμου και μόνο) και τους αρέσει αυτό που ακούσανε και αυτό που βλέπουν στον καθρέφτη, μπορούν, μετά το μήνημα αυτό, να στείλουν τη foto τους με το μήνυμα "σε θέλω" στο 6947.....
Θα 'ρθει και η ώρα τους μη φοβάσαι, έχουν γνώση οι φύλακες.playloud είπε:Κουφαλες με θαβετε πισω απο την πλάτη μου? (οχι εσυ Nestora, για τις αλλες μυξοπαρθενες μιλαω)
Θα τα πουμε απο κοντα 'φαλες
Nestora το κομματι δεν το ηξερα ωστε να το συγκρινω με το original αλλα μου αρεσε. Κλου στο 3:46 που παιζεις κανα δυο φορες πανω στο 2 (F#) if you know what I mean
Σωστός ο πουροκερ.Με πιασε η γκρίνια και ξέχασα να τ΄αναφέρω.playloud είπε:Κλου στο 3:46 που παιζεις κανα δυο φορες πανω στο 2 (F#) if you know what I mean