Μόλις βγήκε από το φούρνο. Ποζερο-Οριενταλ-Μεταλια

Lambrosgg, ακουσα πολυ προσεκτικα το κομμάτι γιατί στο είδος αυτό είμαι χωμένος και ακόμα σε πιο ακραία στύλ.Καταρχίν σαν σύνθεση είναι πολύ καλή με όμορφα riff που τουλάχιστον σε εμένα εκτός απο Zeppelin κ.λ.π , μου θύμισε αρκετά THERION και λίγο ORHANED LAND. Η διάρκεια είναι μικρή αλλά φαντάζομαι ότι το έκανες πειραματικά και όχι για να μπούν στίχοι.Στο θέμα του ήχου δεν θέλω να αναφερθώ εκτεταμένα γιατι μάλλον διαφωνούμε ριζικά.Οι κιθάρες τουλάχιστον, ακόμα και πρόχειρα να έγραψες θα μπορούσαν να ακούγονται πολύ καλύτερες.Το ZOOM G2.1u το πήρα πρόσφατα δώρο για ένα φιλαράκι και όταν το ψάξαμε λίγο έγραψε πολύ καλα και χωρίς τη γνωστή ψηφιακούρα του ZOOM.Θεωρώ ότι υπερβάλεις στο drive και μπασάρεις τους ήχους χωρίς να υπάρχει λόγος.

To zoom έχει και classic μή ψηφιακές παραμορφώσεις. Ήδη απο τα presets. Απο επιλογή βάζω τις ψηφιακές.

PaulVon δεν τους ήξερα αλλα έψαξα στο youtube και άκουσα 2-3 κομμάτια. Κλασικοί Ποζερο-Μεταλλάδες!

Τελευταία ακούω πολύ pain. Μου αρέσει που έχουν συνδιάσει metal με ήχους synth απο το χώρο της dance\trance.

Αυτο τα λέει όλα: http://www.youtube.com/watch?v=x2gXMRoPv_M

To zoom έχει και classic μή ψηφιακές παραμορφώσεις. Ήδη απο τα presets. Απο επιλογή βάζω τις ψηφιακές.
Βζζου, αφού στα έχουμε πει εκατόν πενηνταεφτά χιλιάδες τριακόσιες ογδόντα τέσσερις φορές, αφού δεν το κατέχεις το άθλημα της τεχνολογίας του κιθαριστικού ήχου, γιατί το παιδεύεις; Γνώμη δεν έχω για τα κομμάτια σου, που μπορεί κάλλιστα να είναι πολύ καλά, αλλά μετά από τόσο καιρό στο φόρουμ δεν έχεις αποκομίσει τίποτα για το τι είναι ψηφιακό και τι όχι;;;;;

Συγνώμη, Bloody Sunday αλλα έπρεπε να γράψω:

Το zoom ΠΡΟΣΩΜΟΙΩΝΕΙ και παραμορφώσεις οι οποίες είναι classic και δεν ψηφιακουρίζουν τόσο.

Μην ανυσηχείς έχω μάθει αρκετά. Ειλικρινά τωρα. Αλλα τι να κάνω? Αυτα έχω, με αυτά κάνω την δουλειά μου (η οποία πιστεύω ότι είναι αξιοπρεπέστατη με παρανομαστή εξοπλισμός + ερασιτέχνης).

Μικρός είμαι, θα μάθω που λέτε κ εσείς...

Χμμμ....

Για να δούμε...

theodII.jpg

Πάρε 10 μετάνιες και μέτρα 158 κομποσχοίνια το βράδυ και ίσως να σε συγχωρέσω.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

PaulVon δεν τους ήξερα αλλα έψαξα στο youtube και άκουσα 2-3 κομμάτια. Κλασικοί Ποζερο-Μεταλλάδες!
Όντως....και οι πιο πρόσφατες δουλειές τους έχουν πολλά οριεντάλ στοιχεία.

Εντάξει μην αρχίσουμε με την μεταλ και τα παρακλάδια της και τί είναι το καθένα, γιατι δεν πρόκειται να βγάλουμε άκρη.

Το gothic δεν είναι παρακλάδι της μεταλ!!! Το γκοθικ μεταλ ίσως (αν και για μένα δεν υφίσταται τέτοιο είδος). Οτιδήποτε έχει βαριά ηλεκτρική κιθάρα δεν είναι παρακλάδι της μεταλ!

ποιοι???

Oi vision Bleak???

ειναι poser????

Απο ποτε το goth θεωρειται poser για να ξερω...
Μάλλον μέσω του shock-rock κλπ κλπ αλλά αυτή θα ήταν μια πραγματικα ανούσια συζήτηση.

Πάντως η αναφορά μου αφορούσε τα οριενταλ στοιχεία που έχουν εισάγει στα τελευταία άλμπουμ.

Το gothic δεν είναι παρακλάδι της μεταλ!!! Το γκοθικ μεταλ ίσως (αν και για μένα δεν υφίσταται τέτοιο είδος). Οτιδήποτε έχει βαριά ηλεκτρική κιθάρα δεν είναι παρακλάδι της μεταλ!
Είδατε που σας είπα? ¶λλο το gothic, άλλο το metal άλλο το gothic-metal άλλο το metal-gothic.

Μου φαίνεται ότι πρέπει να βγεί πόστερ με σχεδιάγραμμα...

Απο ποτε το goth θεωρειται poser για να ξερω...
Aπό τότε που έκαναν κάτι τέτοια "παλληκαράκια" την εμφάνισή τους..

emo_kid.jpg

Προσπαθώντας να μοιάσουν στον μεγάλο

band198725dg.jpg

Μόνο με μερικές διαφορές... :lol: :lol:

pastelius όσο και να προσπαθήσουν τα τσιπιρίκια ούτε μια τρίχα του δε θα φτάσουν, οπότε άσε να λένε! :wink:

Συμφωνω. Τα emo θέλουν ξύλο.

Αλλα γιατι οι Γκοθούδες Emo με καυλ... όσο δεν πάει? Είναι πολυ σέξυ αυτο το στυλ στις κοπέλες.

pastelius όσο και να προσπαθήσουν τα τσιπιρίκια ούτε μια τρίχα του δε θα φτάσουν' date=' οπότε άσε να λένε! :wink:[/quote']
+10000000000000

Trending...

Νέα θέματα

Back