• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μode Plagal...στο Παν/μιο Ιωαννίνων

Peruvian

Νέο μέλος
Πόντοι
18
getatt10.jpg
Η Μουσική Συντροφιά του Π.Ι. (Μου.Συ.Π.Ι.) παρουσιάζει τους Mode Plagal την Τρίτη 24 Νοεμβρίου και ώρα 8.30μμ στην Αίθουσα Λόγου και Τέχνης...σε μια μουσική διαδρομή "Παράδοση και Jazz"...

Τυχεροί είστε εκεί πάνω στην πατρίδα... είναι σίγουρο ότι θα τα σπάσει αυτή η συναυλία!

Τα συγχαρίκια...πρεπει να τα πάρει η Μουσική Συντροφιά Παν/μιου Ιωαννίνων (Μου.Συ.Π.Ι.)...

Ελπιζουμε όλα να πανε καλα...απο θέμα κόσμου, γιατι απο παιξίματα...δεν υπάρχει λογος φόβου... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Σήμερα ειναι?????????

Σημερα ειναι!!!...Σημερα ειναι!!!...Σημερα ειναι!!!...Σημερα ειναι!!!

Κανένα report ?

To Peruvian έχει καμία σχέση από την Γιαννιώτικη έκφραση που άκουγα πιτσιρικάς στα Γιάννενα "θα γεν' Πιρού" κατά το "θα γίνει χαμός";

Το live ήταν ΑΨΟΓΟ!

Στην αρχή απάντησαν σε ερωτήσεις του κοινού (το live διοργανώθηκε από τη το φοιτητικό μουσικό σύλλογο), και στη συνέχεια έπαιξαν απίστευτα καλά.

Και παικτικά ήταν τέλειοι, αλλά και ηχητικά. Α big success ;)

Το αγαπημένο μου κομμάτι (δεν το ήχα ξανακούσει) ήταν ένα το οποίο ο Θ. Ρέλλος το προλόγισε ως "ψευδοήχος". Το συγκεκριμένο είχε μόνο πνευστά (έπαιζε 2 ταυτόχρονα), μπάσο & τύμπανα.

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο.

Κατέγραψα ένα απόσπασμα με την κάμερα του κινητού μου. Θα το ανεβάσω κάποια στιγμή να το δείτε ;)

audiokostas είπε:
Κανένα report ?
Δυστυχώς ...

Τα πράγματα ήρθαν ετσι και δεν μπόρεσα να παώ...Το ξέρω κουταμάρα...αλλα ήταν για μουσικούς λόγους η απουσία μου....

Αλλα απο οτι έμαθα το λive ηταν καταπληκτικό...

To Peruvian έχει καμία σχέση από την Γιαννιώτικη έκφραση που άκουγα πιτσιρικάς στα Γιάννενα "θα γεν' Πιρού" κατά το "θα γίνει χαμός";
Χαχαχαχα....Οχι...το Περου δεν έχει σχέση με την εκφραση αυτή...καθώς δεν είμαι Γιαννώτς...και αν και συναναστρέφομαι με γιαννιώτες διάφορων γεννεών δεν την έχω ακούσει...

Επίσης εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που έπεζε μπάσο ο Μαράτος, με τελείως δικό του τρόπο, και με αντίχειρα και με δάχτυλα ταυτόχρονα, αλλά πολλές φορές χτυπούσε τις χορδές σαν κρουστό...

No offence βρε Peruvian αλλά μέχρι και το πρωί της συναυλίας χοροπήδαγες για το γεγονός του οποίου το thread περιχαρής άνοιξες και τελικά δεν πήγες;

Και το report το έδωσε (και αναμένουμε το βίντεο) ο άνθρωπος που η μοναδική του συμβολή στο thread ήταν ένα "Yeah".  ;D

basderas είπε:
αλλά πολλές φορές χτυπούσε τις χορδές σαν κρουστό...
Μου χαν βάλει χέρι στο στούντιο για αυτό.

Οχι ότι συγκρίνω εαυτόν με τον μπασίστα των Plagal. Προς Θεού.....

Μμμμ...

Συμβαινουν και αυτα στη ζωή...

Πραγαμτικά δεν μπορουσα να παω...Ουτε εγω το περίμενα...

Τουλαχιστον πηγαν οι υπόλοιποι...

Μαλλον το Γιαννενα & Mode Plagal δεν με παει...2η φορα δεν πήγα...

χαχαχα

basderas είπε:
Επίσης εντυπωσιακός ήταν ο τρόπος που έπεζε μπάσο ο Μαράτος, με τελείως δικό του τρόπο, και με αντίχειρα και με δάχτυλα ταυτόχρονα, αλλά πολλές φορές χτυπούσε τις χορδές σαν κρουστό...
Φοβερός όντως!

Trending...

Νέα θέματα

Back