Μίζερη Ζωή (κόψιμο ατμίσματος)

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον γιατρό μου, ίσα ίσα τον εκτίμησα περισσότερο μετά την επίσκεψη και εννοείται ότι θα συνεχίσω να τον εμπιστεύομαι και να πηγαίνω.
Ωστόσο πιστεύω ότι εάν υπήρχε καποιος τρίτος σαν παρατηρητής και έβλεπε όλο αυτό, θα είχε κλάψει από τα γέλια.

Την προηγούμενη φορά το είχα κόψει με τη μέθοδο του Allen Carr, που ουσιαστικά έχει αρκετή συνειδητοποίηση και μια δόση υποβολής. Συστήνω το βιβλίο σε όποιον θέλει να το κόψει. Είναι ένα πολύ μικρό έξοδο και δε χάνει κάτι να το προσπαθήσει.
Αξιότιμα μέλη,

Θα spam-άρω αυτό το τόπικ διότι θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον @kpeyos για αυτή τη πρόταση που έγραψε και κάνω quote.

Την διάβασα τότε, κράτησα μια νοητή σημείωση, έψαξα και αγόρασα το βιβλίο, το διάβασα και κόψαμε το τσιγάρο η σύντροφος και εγώ.

Αγαπητέ @kpeyos σε ευχαριστούμε πάρα πολύ που έγραψες για αυτό το βιβλίο!

...Και άν έχει και άλλες προτάσεις,εκτός του καπνίσματος,όπως το πώς θα γίνουμε πλούσιοι μέσα από την μουσική μας,εδώ είμαστε.
Η τουλάχιστον να μήν μπαίνουμε μέσα...

...Και άν έχει και άλλες προτάσεις,εκτός του καπνίσματος,όπως το πώς θα γίνουμε πλούσιοι μέσα από την μουσική μας,εδώ είμαστε.
Η τουλάχιστον να μήν μπαίνουμε μέσα...
Μπορείς να το καταφέρεις πάρα πολύ εύκολα, γράφοντας μια παγκόσμια επιτυχία.

Φίλε, κόψε τις γεύσεις από το άτμισμα. Εγώ αυτό έκανα και το περιόρισα αρκετά σε σύγκριση με παλιά. Τώρα αγοράζω μόνο νικοτίνη (booster), και γλυκερίνη και προπυνογλυκόλη από το φαρμακείο και με λίγο νεράκι (water for injection) φτιάχνω το μείγμα στο πόσο δυνατό το θέλω και μου στοιχίζει πολύ πολύ λιγότερο.
Επίσης από όταν έκοψα τις γεύσεις (τις είχα μπουχτίσει κιόλας έτσι κι αλλιώς), είδα ότι ήταν πιο εύκολο να περάσει ώρα χωρίς να θέλω οπωσδήποτε να ατμίσω. Και το πιο ωραίο: Δεν ενοχλώ κανέναν με μυρωδιές. Έχω φίλο φανατικό αντικαπνιστή και ατμίζω μέσα στο αυτοκίνητό του. "Από αυτό κάνε όσο θέλεις, μου λέει, δε με ενοχλεί καθόλου!"
Είμαι ατμιστής από τους πρώτους, από το 2008, αλλά με 2-3 χρόνια - παλιότερα - ενδιάμεσα που είχα ξαναγυρίσει στο τσιγάρο.

Μπορείς να το καταφέρεις πάρα πολύ εύκολα, γράφοντας μια παγκόσμια επιτυχία.
Δέν περίμενα να εμβαθύνουν τόσο πολύ τα πράγματα.
Αν σε περίπτωση που θα μπορούσα να γράψω μία,δέν θα έπρεπε πρώτα να ξοδέψω αρκετά χρήματα για να την κάνω παγκόσμια?
Ετσι τσάμπα,απο μόνη της θα γινόταν?
Αν έχεις τόσα χρήματα να ξοδέψεις μόνος σου,είναι καλύτερα να τα κρατήσεις,γιατί και επιτυχία να γίνει,υπάρχει πιθανότητα να πάρεις πιο λίγα απο αυτά που επένδυσες και θα πρέπει να τρέχεις και αριστερά - δεξιά γι αυτό.
...Ορίστε,τώρα σκέφτηκα οτί και τα χρήματα να είχα,θα είναι δύσκολο να γράψω μιά παγκόσμια επιτυχία.
Δέν μου αρέσει καθόλου αυτό το βιβλίο,θα πάρω το άλλο να κόψω το κάπνισμα...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back