@MUSICPOWER δεκτεσ οι συγνωμες σου δεν υπαρχει προβλημα απλως παρεναισεις εκανα/
@pKole επιμενεις να μην καταλαβαινεις φιλε αφου σου περιγραφω τα υλικα και δεν αμφισβητεις το αποτελεσμα που ''ισχυριζομαι '' οτι εχω πετυχει ,κανε ενα κοπο και ελα να μετρησεις αφου εμοπιστευεσαι τα οργανα μετρησης .Τωρα αν αντεχουν και τα χερια σου να σε βαλω να ξηλωσεις και το πατωμα για να δεις οτι οντως ειναι πλεουμενο (δεν ερχεται σε επαφη με τοιχο δεν παταει στο εδαφος αλλα πανω σε λαστιχα που αγορασα απο ενα μαγαζι για υλικα υποδηματων .Εχω ξαναγραψει στο forum οτι οποιος θελει μπορει ,χωρις πολλα εξοδα και ''συμβουλες'' να φτιαξει οτι γουσταρει .Οι τεχνικες μου Γνωσεις ειναι : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ AUDIO &RADIO TRANSMITTERS ,τεχνικος σε πιανα rhodes /fender rhodes kai 38 χρονια μουσικος(επαγγελματιας/ ημιεπαγγελμα-
τιας) Παραδειγμα προχθεσινο : σε μεγαλο καταστημα για PC ,ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ,ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΛΠ,οπου πηγε ο γιος μου το pc του για επισκευη τον χρεωσαν για ελεγχο 25 ευρω και απεφανθηκαν οτι θελει αλλο motherboard ,μνημες +μια ψυκτρα κλπ.Το μηχανημα το πηρα πισω εφτιαξα την βλαβη που ηταν γελοια και πηρα πισω τα 25 ευρω ΕΛΕΟΣ δηλαδη κουτσοι στραβοι στον ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ.Αυτο παρατηρειται στη νεα γενια που κανει οτι της λενα οι marketeers των διαφορων επιχειρησεων πολυεθνικων και μη και ολα τα πετανε γιατι δεν φτιαχνονται υποτιθεται ,χωρις να δινουν περιθωρια στους νεους τεχνικους να στιψουν το καμμενο τους μυαλο για μια επισκευη η μια δικη τους ιδεα που και αυτους αλλα και τον πελατη θα ικανοποιησει.Και μη βγη κανενας '' μηχανικος'' ηχου να πει καμμια μπουρδα γιατι θα τον παω σε μαγαζια με live που τα εχουν πληρωσει τα λεφτα για ηχο και μονωση και ολο και εχουν ενοχλησεις απο την Αστυνομια (το διαπιστωσα ο ιδιος και τραβαγα τα μαλλια μου ).Σε παρατηρηση μου γιατι δεν εβαλε πισω απο το stage την βασικη ηχοπαγιδα (βελουδινη βαρια κουρτινα ) ...δεν χρειαζεται μου ειπε εχω πληρωσει 40000 ευρω σε μηχανικο κλπ.Ακοματα κλαιει χωρις να το παραδεχεται βεβαια.