Έχω ανεβάσει ουκ ολίγα κιθαριστικά κομμάτια, αλλά ότι τελικά θ' αναγνωριζόμουν ως τραγουδιστής με ένα, δεν το περίμενα. Θα πρέπει να τρέμει ο Σταύρος, ο Λάκης, ο Μάνος m, ο Harry, o Κώστας, ο Πάριος κλπ. ;DHaris είπε:Λάκη, σόρυ αλλά μετά το έπος του κυρίου Apos (a.k.a. "Η Φωνή"), δεν υπάρχει άλλος τραγουδιστής για μας! ;D
...δεν θέλαμε να σε πικράνουμε...αλλά δεν το έχεις φίλος (άσε που μας ξεκούφαινες) ;D ;D....Τώρα βρήκες το δρόμο σου...Δεν ξεκινάς να τραγουδάς και blues μπας και γλυτώσουμε και από τον Audiokosta? 8) 8)Nestoras είπε:Έχω ανεβάσει ουκ ολίγα κιθαριστικά κομμάτια,
Πήγα να απαντήσω κάτι πικρόχολο και για σένα αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι στη δική σου περίπτωση δεν χρειάζεται να μάθει/προσπαθήσει τίποτα. 8)marathon είπε:...δεν θέλαμε να σε πικράνουμε...αλλά δεν το έχεις φίλος (άσε που μας ξεκούφαινες) ;D ;D....Τώρα βρήκες το δρόμο σου...Δεν ξεκινάς να τραγουδάς και blues μπας και γλυτώσουμε και από τον Audiokosta? 8) 8)
...γιατί?...δεν είπα μην παίζεις μπάσο!!!! ;Daudiokostas είπε:Πήγα να απαντήσω κάτι πικρόχολο και για σένα
Συμφωνώ, εξαίρετο.Jazzjoker είπε:Νομίζω το take του Χάρη με τα τύμπανα είναι η απόδειξη του πόσο μπορεί να ανεβάσει ένα κομμάτι, ένας καλός ντράμερ.
Και εγώ, αν και δεν χωνεύω τον Χάρη ;DNestoras είπε:Συμφωνώ, εξαίρετο.
Ούτ' εγώ θα τραγουδήσω.Haris είπε:Λάκη, αφού δε με χωνεύεις, κι εγώ δεν θα παίξω στο δίσκο σου για να μάθεις! ;D
Κώστα, δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με συνεχές walking μπάσο που λειτουργεί και σαν μετρονόμος.kostas80 είπε:Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό που έκανε ο Χάρης . Να γράψει δλδ τελευταίος .