Minor Mood

Εξαιρετικό ήτο! Σουινγκάτο, αλλά cool, με ωραίο ήχο κιθάρας και πολύ καλές φράσεις.

Σε πειράζει να γράψω τύμπανα μόλις βρω λίγο χρόνο;

Χάρη ευχαριστώ. Καθόλου δε με πειράζει αλλά αν είναι να γίνει, να το κάνουμε σωστά. Να γράψει κι ένας μπασίστας το walking και να το φτιάξουμε εξαρχής.

ΟΚ, αναμένω (αλλά έχεις ένα Π.Μ.).

Λάκη, σόρυ αλλά μετά το έπος του κυρίου Apos (a.k.a. "Η Φωνή"), δεν υπάρχει άλλος τραγουδιστής για μας! ;D

Haris είπε:
Λάκη, σόρυ αλλά μετά το έπος του κυρίου Apos (a.k.a. "Η Φωνή"), δεν υπάρχει άλλος τραγουδιστής για μας! ;D
Έχω ανεβάσει ουκ ολίγα κιθαριστικά κομμάτια, αλλά ότι τελικά θ' αναγνωριζόμουν ως τραγουδιστής με ένα, δεν το περίμενα. Θα πρέπει να τρέμει ο Σταύρος, ο Λάκης, ο Μάνος m, ο Harry, o Κώστας, ο Πάριος κλπ. ;D

Nestoras είπε:
Έχω ανεβάσει ουκ ολίγα κιθαριστικά κομμάτια,
...δεν θέλαμε να σε πικράνουμε...αλλά δεν το έχεις φίλος (άσε που μας ξεκούφαινες) ;D ;D....Τώρα βρήκες το δρόμο σου...Δεν ξεκινάς να τραγουδάς και blues μπας και γλυτώσουμε και από τον Audiokosta? 8) 8)

marathon είπε:
...δεν θέλαμε να σε πικράνουμε...αλλά δεν το έχεις φίλος (άσε που μας ξεκούφαινες) ;D ;D....Τώρα βρήκες το δρόμο σου...Δεν ξεκινάς να τραγουδάς και blues μπας και γλυτώσουμε και από τον Audiokosta? 8) 8)
Πήγα να απαντήσω κάτι πικρόχολο και για σένα αλλά τελικά συνειδητοποίησα ότι στη δική σου περίπτωση δεν χρειάζεται να μάθει/προσπαθήσει τίποτα.  8)

Μόνο το on στο Mac υποθέτω................

audiokostas είπε:
Πήγα να απαντήσω κάτι πικρόχολο και για σένα
...γιατί?...δεν είπα μην παίζεις μπάσο!!!! ;D

Με τη συναίνεση του Jazzjoker έγραψα τύμπανα επάνω στο ωραίο κομμάτι που ανέβασε.

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο, πιο πολύ συνοδευτικό, αλλά νομίζω ότι κάτι δίνει. Για πείτε κι εσείς...

minor_mood_w_dr_2.mp3

Attachments

Μπράβο αγόρια, πολλάν ωραίο  ;) Κύριε έγχορδε, ζωγράφισες πάλι  ;D

Thank you Terry.

Νομίζω το take του Χάρη με τα τύμπανα είναι η απόδειξη του πόσο μπορεί να ανεβάσει ένα κομμάτι, ένας καλός ντράμερ.

Χαρη απολαυσα πολυ το παιξιμο σου.Ωραια compound στο snare και στην μποτα με swing και με δυναμικο ευρος(ασχετα αμα δεν επαιζες shuffle στο ride ;D ;D ;D ;D)...Με ποια απο τις κουκλες ηχογραφησες? ;D ;D ;D ;D

Jazzjoker είπε:
Νομίζω το take του Χάρη με τα τύμπανα είναι η απόδειξη του πόσο μπορεί να ανεβάσει ένα κομμάτι, ένας καλός ντράμερ.
Συμφωνώ, εξαίρετο.

Nestoras είπε:
Συμφωνώ, εξαίρετο.
Και εγώ, αν και δεν χωνεύω τον Χάρη  ;D :P, οφείλω να το ομολογήσω ότι και φοβερός drummer είναι γενικά και ειδικά στο track άψογος. 

Παιδιά ευχαριστώ αλλά τα εύσημα ανήκουν στον JJ. Εγώ απλά συνόδεψα.

Nordic, η κούκλα είναι η Gretsch.

Λάκη, αφού δε με χωνεύεις, κι εγώ δεν θα παίξω στο δίσκο σου για να μάθεις! ;D

Haris είπε:
Λάκη, αφού δε με χωνεύεις, κι εγώ δεν θα παίξω στο δίσκο σου για να μάθεις! ;D
Ούτ' εγώ θα τραγουδήσω. :P

ξεθάβω διότι μόλις άκουσα ...... κύριοι μπράβο σας .

Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό που έκανε ο Χάρης . Να γράψει δλδ τελευταίος .

Το κρατάω για κάψιμο σε cdάκι κι αυτό  ;D 

kostas80 είπε:
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να ήταν ιδιαίτερα δύσκολο αυτό που έκανε ο Χάρης . Να γράψει δλδ τελευταίος .
Κώστα, δεν είναι τόσο δύσκολο, ειδικά σε ένα τέτοιο κομμάτι με συνεχές walking μπάσο που λειτουργεί και σαν μετρονόμος.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
2K

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back