Μηνυματα στη νεα σελιδα αγγελιων.

petersp

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Στην καινουργια σελιδα αγγελιων, δεν μπορω να σβησω τα μηνυματα που εχω στειλει. Τα μηνυματα που λαμβανω μπορω... τι παιζει?

Υπάρχει προσωρινό πρόβλημα. Αν και μικρό το κακό, θα αντιμετωπιστεί σύντομα.

Σορρυ αν τυχον και πρηζω, αλλα δεν φτιαχτηκε ακομα το "προβληματακι"...

Υπάρχουν άλλες σοβαρότερες προτεραιότητες αυτή την εποχή.

Στη δική σου περίπτωση ...φτιάχτηκε.

Για τους υπόλοιπους έπεται.

Ανασταίνω το thread για να ρωτήσω το ίδιο.

Κι εγώ δεν μπορώ να σβήσω μηνύματα που έχω.

Διορθώνεται κάπως αυτό;

Ευχαριστώ

yngwie_m είπε:
Ανασταίνω το thread για να ρωτήσω το ίδιο.

Κι εγώ δεν μπορώ να σβήσω μηνύματα που έχω.

Διορθώνεται κάπως αυτό;

Ευχαριστώ
Κι εγω επισης...

Kαι εγω το ιδιο προβλήμα εχω ,εχω μιλησει με τον ADMIN ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑκαι θα το φτιαξει με την πρωτη ευκαιρια>Βασικα δεν μπορω να σβησω τα απεσταλμενα μηνυματα των Αγγελιων.Τα αλλα τα εισαγομενα τα σβηνω κανονικα!!Υπομονη. ;)

pericles είπε:
Kαι εγω το ιδιο προβλήμα εχω ,εχω μιλησει με τον ADMIN ,ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑκαι θα το φτιαξει με την πρωτη ευκαιρια>Βασικα δεν μπορω να σβησω τα απεσταλμενα μηνυματα των Αγγελιων.Τα αλλα τα εισαγομενα τα σβηνω κανονικα!!Υπομονη. ;)
Φιλε μου εγω προσωπικα σ ευχαριστω...γνωριζουμε οτι γνωρίζει εδω και 2 μήνες περιπου...δεν ειναι δα και ΤΟ θέμα...απλά υπενθύμιση κάναμε... ;)

Φίλοι μου υπομονή μέχρι τη νέα αναβάθμιση για να αντιμετωπιστούν και κάποια άλλα θεματάκια. Το εχω υπ όψη μου.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
yameth είπε:
Υπάρχουν άλλες σοβαρότερες προτεραιότητες αυτή την εποχή.

Στη δική σου περίπτωση ...φτιάχτηκε.

Για τους υπόλοιπους έπεται.
Επανέρχομαι

Υπάρχει η δυνατότητα να φτιαχτεί και σε μένα ???

Απ ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι δύσκολο να διορθωθεί και δεν πρόκειται να λυθεί σύντομα.

Αν και εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε πως το να διατηρούμε αρχείο απο παλιά πμ (γιατί αυτό αφορά μόνο παλιά) είναι πρόβλημα. Απο μια ημ/νια και μετά σβήνονται.

yameth είπε:
Απ ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι δύσκολο να διορθωθεί και δεν πρόκειται να λυθεί σύντομα.

Αν και εφόσον μπορούμε να θεωρήσουμε πως το να διατηρούμε αρχείο απο παλιά πμ (γιατί αυτό αφορά μόνο παλιά) είναι πρόβλημα. Απο μια ημ/νια και μετά σβήνονται.
..μην χαλιέσαι Γιάννη μου...εγώ τα βλέπω και μου θυμίζουν τι είχα και τι δεν έχω πια.. :-)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back