Μην ενοχλειτε τον ανθρωπο!!!

Μάριος Γκιζέλο

marioG542

Μέλος
Πόντοι
28
http://smart.noiz.gr/details.php?id=242989

Δεν γουσταρει ρε παιδι μου!!! Δεν φτανει που μας κανει χαρη, τον ενοχλειτε κιολας! Οποιος ξερει ξερει! Οι αλλοι γουρουνι στο σακι! Αν δεν σας αρεσει ή αν δεν δουλευει φατε το! Μην τολμησετε και ενοχλησετε!!! Αιντε μου στο διαολο! Ενοχλητικοι!!!

Εγώ πάλι βρίσκω πολύ ξηγημένο τον τρόπο του.

Όποιος γουστάρει.

Δλδ αν το αγόραζε κάποιος από τον ιμπέη τι θα έκανε;

Για να εγραψε κατι τετοιο μαλλον εχει απαυδησει ο ανθρωπας  ;)

Οι καλοί λογαριασμοί 'κάνουν´ και τους καλούς φίλους. ;D

Νταξ' τώρα... μόνο που στο άμαζον αυτά που δίνει έχουν δέκα ευρώ λιγότερο το καθένα,

κ α ι ν ο ύ ρ ι α . Και με δωρεάν μεταφορικά στην πόρτα σου.

Αυτουνού φαίνεται είναι... πιο καινούρια από καινούρια. :)

ο τροπος του για εμενα ειναι ελεεινος οπως και να εχει!

Δινω μια fender strat custom shop μεσα στη θηκη της! Θα την βγαλετε απο τη θηκη της σπιτι σας γιατι εγω δεν εχω χρονο για δοκιμες! Αν δεν σας αρεσει το μπρατσο, βγαλτε το και τιναξτε τις κουβερτες!!!

marioG542 είπε:
Δινω μια fender strat custom shop μεσα στη θηκη της! Θα την βγαλετε απο τη θηκη της σπιτι σας γιατι εγω δεν εχω χρονο για δοκιμες! Αν δεν σας αρεσει το μπρατσο, βγαλτε το και τιναξτε τις κουβερτες!!!
Το ύφος σου, αναβαθμίζει το όργανο που πουλάς!!! ;D ;D ;DΓια την τιμη δε μας είπες... Θα πρέπει να ειναι και ακριβότερη της καινούργιας...πέρασε απο τα χέρια σου αφού δοκίμασες άλλες χίλιες...και εσυ ξέρεις...τις επιθυμίες μας...  ;D ;D ;D

Να ήταν μόνο αυτή η αγγελία καλά θα ήταν. Γενικά γίνεται της κακομοίρας από "ό,τι να' ναι" τύπους και πράγματα στις αγγελίες. Θέλει πολύ προσοχή και υπομονή.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back