Μικρος λαμπατος για live

c_fanis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Παιδιά καλησπέρα. Ζητάω την γνώμη σας για κάποιον μικρό ενισχυτη που να μπορώ να κουβαλάω σε live χωρίς να μου βγαίνει η μέση. Το gear που έχω είναι ένα nova system που το χρησιμοποιώμπροστά στον ενισχυτή οπότε δεν χρησιμοποιώ το drive του ενισχυτή. Απλά θέλω καλό καθαρά. Η κιθάρα που χρησιμοποιώ είναι η Eric johnson.

Χαρακτηριστικά

Λάμπα μέχρι 20W?

12'' ηχείο

Budget έως 600 ευρώ

Ευχαριστώ

Τσέκαρε κανέναν VHT 12/20 για φθηνή λύση,

στα λεφτά που δίνεις παίρνεις και τον δοκιμασμένο Peavey Classic 30.

Τσέκαρε οπωσδήποτε και τα μεταχειρισμένα , υπάρχουν πολύ καλές ευκαιρίες όπως ο koch και πολλοί αλλοι.

fender blues junior.

Αll time classic value for money.

Δεν ξερω μονο αν θα εχεις καποιο προβλημα με το γεγονος οτι δεν εχει fxloop και συ παιζεις με πεταλιερα...

http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Guitars/Electric-guitar-amps/Fame-Studio-Tube-15-Head-15-Watt-Class-A/art-GIT0017948-000

Τον άκουσα σε live την Πεμπτη και είναι μια χαρά,

παίρνεις και οτι καμπίνα θες και σου μένουν και ρέστα.

Δυκάναλος με fxloop class A με 175 ευρώ?

Τσάμπα.....

Μη σε παραξενεύει η μάρκα και η τιμή αξίζει δοκιμή.....

Το πολυ πολύ τον γυρνάς σε 30 μερες.

lucky luke είπε:
δηλαδη εσυ διαβαζοντας αυτα

Λάμπα μέχρι 20W?

12'' ηχείο

Budget έως 600 ευρώ

πιστευεις οτι η απαντηση σου ειναι οκ?

fender blues junior.

Αll time classic value for money.

Δεν ξερω μονο αν θα εχεις καποιο προβλημα με το γεγονος οτι δεν εχει fxloop και συ παιζεις με πεταλιερα...
+2112

Sakis_Gallo είπε:
δηλαδη εσυ διαβαζοντας αυτα

Λάμπα μέχρι 20W?

12'' ηχείο

Budget έως 600 ευρώ

πιστευεις οτι η απαντηση σου ειναι οκ?

+2112
μα 3 στα 3 εκτος ??? ??? ??? ???

Εγώ προτείνω τον vox AC15 , τον vox Nighttrain όπως και τον peavey classic 30 και τον blues junior ( αν και τον θεωρώ ακριβό για αυτά που προσφέρει ) . Μεταχείρισμενο τον hot rod deluxe άμα τον μη διαστάσεις !

Αν θες κατι πραγματικα ευελικτο και με ολα τα modern switching options (direct out, loop, etc) σιγουρα αξιζει να δεις αυτο που σου λεει ο Νικολας.

ndnikola είπε:
Koch studiotone μεταχειρισμενος είναι μια καλή λύση, θα τον βρεις μέσα στο budget σου.

Φίλε οι κλασικές επιλογές για αυτό που θες είναι ο VOX AC-15 και ο Fender Blues Junior.

Είναι οι κορυφαίοι ενισχυτές στην κατηγορία αυτή.

Ο Fender με τα καθαρά του και ο Vox με το ζεστό του ήχο, ότι πρέπει για μια σύγκριση και επιλέγεις αυτό που σου ακούγεται καλύτερα προσωπικά.  ;D

Να προσθέσω μόνο ότι τη "ζεστασιά" του Vox την "καταλαβαίνεις" και κάθε φορά που τον κουβαλάς, είναι πολύ βαρύτερος του Blues Junior. ;)

noe13 είπε:
μα 3 στα 3 εκτος ??? ??? ??? ???
¨¨Εχεις δίκιο. δεν είχα δει buget. Πέτυχα όμως watt κ μικρό βάρος :-)

Sorry, μη με φάτε!  ;D :)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back