Mικρος ενισχυτης μουσικής για διακοπες

johnymag

Νέο μέλος
Πόντοι
6
καλησπερα

ενδιαφερομαι για να αγορασω εναν μικρο ενισχυτη που να δουλευει με μπαταριες για να εχω στις διακοπες που θα παω και να ακουω μουσικη.μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε οσο το δυνατον χαμηλωτερη τιμη?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αφου θες να ακούς μόνο μουσική γιατι δεν παίρνεις ένα ηχείο; ???

ε αυτο εννοω.ενισχυτη/ηχειο/οτιδηποτε που να μπορει να παιξει μουσικη απο κινητο πχ.

johnymag είπε:
καλησπερα

ενδιαφερομαι για να αγορασω εναν μικρο ενισχυτη που να δουλευει με μπαταριες για να εχω στις διακοπες που θα παω και να ακουω μουσικη.μπορειτε να μου προτεινετε κατι σε οσο το δυνατον χαμηλωτερη τιμη?
Αυτο το θεμα το εχεις βαλει σε λαθος φορουμ...εκτος αυτου υπαρχουν 1.000.000 επιλογες...τελος πρεπει να ξερουμε κ τι βυσμα εχει το κινητο

α συγγνωμη,αν μπορει καποιος mod ας το μετακινησει.3.5mm εχει και εχω καλωδιο και αρσενικο σε αρσενικο 3.5 και ανταπτορα απο 3.5 σε 6.3

Παίρνει micro USB?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
κατί σαν κι αυτό πχ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501680

Γενικά όπως είπε κ ο φίλος απο πάνω υπάρχουν εκατομμύρια επιλογές. Πόσα διαθέτεις...?

Το παραπάνω το πρότεινα μιάς και έχω 3 χρόνια τώρα το αντίστοιχο παλιότερο μοντέλο. Έχει και bluetooth σύνδεση και usb και 3.5 jack επαναφορτιζόμενη λιθίου πάρα πολύ καλό ήχο για τα δεδομένα του και πολύ δυνατό αρκετά.

Ήταν το βασικό μου ηχοσύστημα στο παλιό αμάξι ακουγόταν μια χαρά πάνω απο την όλη βαβούρα που κάνει ένα αυτοκίνητο του 82 στην εθνική  :P :P :P  ;D

πολλα τα λεφτα.εγω εψαχνα κατι φθηνο και οσο δυνατον καλυτερο κοντα στα 20-30ε

H αλήθεια είναι πως είναι αρκετά ακριβά (τα είχα πετύχει σε έκπτωση 60% τότε και τα είχα πάρει 55 ευρώ )

http://www.skroutz.gr/c/776/hxeia-mp3.html

κοίτα διάφορα εδώ... το μόνο παραπάνω που μπορώ να πώ έιναι πως έιχα ακούσει κατι ηχειάκια της sony που είναι σαν μπάλες με πολύ καλή ποιότητα ήχου.... αλλά όπως θα δείς πολλές επιλογές!!

Κοίτα και πλαίσιο μεριά.

Πήρα για πλάκα το ηχείακι των 2 watt στα δέκα ευρώ και δίνει τρελό πόνο.

Με 29 ευρώ έχει πιο δυνατό set που πιστεύω θα σε καλύψει ανετότατα σε καυτή παραλία.8)

hXXp://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/MP3-MP4/MP3-iPod-Speakers/Turbo-X-Speakers-Mobi-III-2-0-Black-MM-1015B_BLACK.htm

Και μαμώ την καγκουριά.  :D

απο αυτα τα ηχιακια δεν εχω και πολυ καλες εντυπωσεις.εψαχνα κατι ποιοτικοτερο αν υπαρχει σε τετοια τιμη

Τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου είπανε;

Πάντως εμένα με βολεύουν τρομερά.Τα χρησιμοποιώ ακούγοντας κομμάτια παίζοντας παράλληλα για ear training.

Η ένταση με έχει καλύψει ενώ ακόμα και στο μέγιστο volume δεν παραμορφώνουν καθόλου.

Ένα μικρό τηγάνισμα το έχουν όμως δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Το ποσό που έδωσα επίσης μου επιτρέπει να μην ιδρώνω αν πέσουν από ύψος.  ;)

Τι να σου πω...

Stoner Jackass είπε:
Τα έχεις δοκιμάσει ή έτσι σου είπανε;

Πάντως εμένα με βολεύουν τρομερά.Τα χρησιμοποιώ ακούγοντας κομμάτια παίζοντας παράλληλα για ear training.

Η ένταση με έχει καλύψει ενώ ακόμα και στο μέγιστο volume δεν παραμορφώνουν καθόλου.

Ένα μικρό τηγάνισμα το έχουν όμως δεν γίνεται εύκολα αντιληπτό.

Το ποσό που έδωσα επίσης μου επιτρέπει να μην ιδρώνω αν πέσουν από ύψος.  ;)

Τι να σου πω...
τα χω ακουσει σε φιλο.

ξερω οτι δεν μπορω να βρω κατι πολυ καλο απλα επειδη δεν εχω και την καλυτερη εντυπωση απο τα turbox εψαχνα μπας και υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα.

ευχαριστω για τις προτασεις σας και μαλλον σε αυτα θα καταληξω

βρεθηκε ενας μικρος ενισχυτης κιθαρας τελικα και βολευτηκαμε.ευχαριστω ολους για τις προτασεις τους

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back