Ψάχνω ένα αρμόνιο για να το έχω στο φορτηγό
6 μπαταριες παιρνουν πχ τα yamaha psr
Ενα μικρό αρμόνιο με μπαταρίες θέλει.
Δεν ξερω τι κυκλοφοράει στην αγορά με ελληνικούς ρυθμούς αλλα υποπτεύομαι πως κατι σαν το CASIO SA-77 θα ψάχνει.
Δύσκολο.
Αλλα το φορτηγό είναι ευρύχωρο.
Έχω 1000 άρι inverter αυτό δεν είναι πρόβλημαΡεύμα από που θα παίρνεις?
Ρε μην κοροϊδεύετε έχω ένα pa1x ένα pa500 kai ένα tr στο σπίτι και κοιμούνται δεν με ενδιαφέρει καινούριο η μεταχειρισμένο αρκεί να ακούγετε και να έχει έστω στοιχειώδει styles ελληνικά.Εξαρτάται για τι μιλάμε, 814, τριαξονικό με θάλαμο, νταλίκα? :classic_biggrin:
εφόσον είχες το pa1x και το pa500 το επόμενο βήμα είναι να πάρεις και ένα pa700 και ένα επαγγελματικό σετ και κάτσε να φτιάχνεσαι άσχημα! αλλιώς θα ξαναγυρίσεις στους ρυθμούς του pa1x που είναι αυτοί από τον καιρό του pa50.Έχω 1000 άρι inverter αυτό δεν είναι πρόβλημα
Ρε μην κοροϊδεύετε έχω ένα pa1x ένα pa500 kai ένα tr στο σπίτι και κοιμούνται δεν με ενδιαφέρει καινούριο η μεταχειρισμένο αρκεί να ακούγετε και να έχει έστω στοιχειώδει styles ελληνικά.
Aπορώ αν μερικοί διαβάζετε πραγματικά τα ποστ.εφόσον είχες το pa1x και το pa500 το επόμενο βήμα είναι να πάρεις και ένα pa700 και ένα επαγγελματικό σετ και κάτσε να φτιάχνεσαι άσχημα! αλλιώς θα ξαναγυρίσεις στους ρυθμούς του pa1x που είναι αυτοί από τον καιρό του pa50.
το χει και προσφορά https://www.musicorama.gr/products/korg-pa-700
Ρε μην κοροϊδεύετε
εγώ μια χαρά το κατάλαβα το ποστ εσυ δεν καταλαβες τι του προτεινα επειδη δεν εισαι σχετικός με αρμονια-συνθ-ηχους-σαμπλερ-πακέτα ήχων κτλAπορώ αν μερικοί διαβάζετε πραγματικά τα ποστ.
Τα έχει αυτά στο σπίτι του. Ο άνθρωπος θέλει ένα μικρό 3-4 οκτάβες με ελληνικούς ρυθμούς για να το παίρνει μαζί του στην νταλίκα να περνάει η ώρα του.