Midi Keyboard Στα Γρήγορα

Spiros Mavromatis

Μέλος
Πόντοι
48
για 2 χρήσεις:

1. midi με το cubase στο σπιτι

2. Live με το Korg x5dr

4 οκταβες μου φτανουν, midi out -din- χρειαζεται οπωσδηποτε για τη live χρηση.

μετα απο ερευνα, 2 υποψηφια με ταβανι τα 100€

iKeyboard 5 Nano

http://iconproaudio.com/product/ikeyboard-5nano/

alesis q 49

http://www.alesis.com/products/legacy/q49

ποιο λετε να εχει σταθεροτερους drivers??

Σας ευχαριστω προκαταβολικα.

spimav_z είπε:
ποιο λετε να εχει σταθεροτερους drivers??

Δε θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου  ;D ;D ;D για αυτό θα πρέπει να ψαχτείς στο internet για τα συγκεκριμένα, αλλά δεν μπορώ παρά να παρατηρήσω ότι τα περισσότερα usb κλαβιεδάκια που έχω δει, τα βάζεις απλά στο PC ή ακόμα και στο κινητό  :o και τα βλέπει από μόνο του, δε χρειάζονται δηλαδή καν δικό τους driver, δουλεύουν μια χαρά με τον generic. Δεν ξέρω όμως για τα συγκεκριμένα, ψάχτο.

Aπο το site της Alesis :

"A class compliant device is one that does not require an extra driver from Alesis to connect to your *Windows computer, Macintosh computer, or iOS device. A class compliant device uses drivers that are written by Microsoft or Apple, and come pre-installed on the computer.

*Windows (98SE and up) is required for class compliant support."

Το ιδιο και για το ikeyboard. Δεν εχω δει ποτε usb midi να χρειαζεται το δικο του driver, ή ακριβολογώντας, να μην ειναι class compliant.  Επίσης , το iKeyboard εχει expression συνδεση, που μπορεις να βαλεις πεταλ ως volume ,wah κλπ αν σε ενδιαφερει... Απο εκει και περα , η επιλογη του midi ειναι καθαρα θεμα ποιοτικο , κατι που το ξερει μονο οποιος το εχει αποκτησει.

Ευχαριστω πολυ. Καποιος που να εχει χρησιμοποιησει τα i Con για γνωμη? ειτε studio ειτε Live

Λοιπον, δοκιμασα το alesis q25 με το cubase και ολα τα vst που εχω , ενα-ενα

δουλευει μια χαρα. μη οντας "πληκτρας" με την αυστηρη εννοια μου κανει μια χαρα.

Οποτε ειμαι αναμεσα στο  q49 alesis αλλα και το i con nano 5

ελαχιστη διαφορα στα χρηματα και φαινεται πιο καλη κατασκευη για Live ειναι μεταλλικο σασι αν εχω καταλαβει καλα.

Μια τελικη βαηθεια παρακαλω??

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back