- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα, ως νέοπας να δόσω τα συγχαριτίρια μου στους κατασκευαστές/διαχειριστές/χρήστες του σαιτ για την προσπαθεια συντήρισής του. Ειναι μια πολύ καλή προσπάθεια και βοηθάει ατομα που ασχολούνται (ή θέλουν να αρχίσουν να ασχολούνται) με ενα θέμα το οποίο δεν είναι τοσο εξελιγμένο στην ελλάδα.
το πρόβλημα μου είναι το εξής
μόλις αγορασα ενα midi -> gameport καλώδιο και με το που το συνδέω στο gameport χάνω ποντίκι και πληκτρολόγιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το προβλημα παρουσιαζεται χωρίς καν να εχω συνδέσει καποιο midi keyboard στο καλόδιο καθώς συμβένει και όταν έχω τα mouse/keyb είτε σε USB είτε σε PS/2...
δοκίμασα να αλλάξω irq.... μέσω BIOS στο gameport αλλα τίποτα
έχω την εντύπωση πως κάτι πέζει με τα ρεύματα..
το midi τι ρευμα τραβάει ? :/?
τεχνικά χαρακτηριστικά συστήματος που μπορει να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.
karta hxoy Avance 97 (apo to motherboard)
μητρική : gigabyte 7vaxp (via kt400)
mouse/keyboard : microsoft wireless
το πρόβλημα μου είναι το εξής
μόλις αγορασα ενα midi -> gameport καλώδιο και με το που το συνδέω στο gameport χάνω ποντίκι και πληκτρολόγιο !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το προβλημα παρουσιαζεται χωρίς καν να εχω συνδέσει καποιο midi keyboard στο καλόδιο καθώς συμβένει και όταν έχω τα mouse/keyb είτε σε USB είτε σε PS/2...
δοκίμασα να αλλάξω irq.... μέσω BIOS στο gameport αλλα τίποτα
έχω την εντύπωση πως κάτι πέζει με τα ρεύματα..
το midi τι ρευμα τραβάει ? :/?
τεχνικά χαρακτηριστικά συστήματος που μπορει να βοηθήσουν στην επίλυση του προβλήματος.
karta hxoy Avance 97 (apo to motherboard)
μητρική : gigabyte 7vaxp (via kt400)
mouse/keyboard : microsoft wireless