Καλησπέρα! Ήρθε η ώρα της αγοράς μικροφώνων και προενίσχυσης για το προσωπικό μου στούντιο και εδώ χρειάζομαι τη βοήθειά σας, επειδή δεν γνωρίζω από αυτά. Θέλω να αγοράσω ένα αξιόσέβαστο μικροφωνικό εξοπλισμό που θα ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε περίπτωση χρειαστεί. Ηχογράφηση φωνής, οργάνων ακουστικών/ηλεκτρικών και πνευστά. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Shure 58a Beta και ένα Shure 55 Beta τα οποία χρησιμοποιούμε κυρίως στις πρόβες. Σίγουρα θα χρειαστώ και θα αγοράσω ένα Shure SM57 μέσα στις επόμενες μέρες. Από εκεί και πέρα τι; Διαβάζω για δυναμικά, λαμπάτα, πυκνωτικά. Τι θα χρειαστώ ώστε να μπορέσω να δουλέψω και να γράψω με αξιοπρέπεια; Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι η προ ενίσχυση μικροφώνου. Υπάρχει η σκέψη για την Avalon VT737, με το μόνο απαγορευτικό να είναι η τιμή της.
Θα έχω bugdet περίπου 2.500 για αγορά μικροφώνων και προενίσχυσης. Τι προτείνεται ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι παραπάνω ανάγκες. Τι πρέπει να προσέξω, και που να δώσω προσοχή;
Θα έχω bugdet περίπου 2.500 για αγορά μικροφώνων και προενίσχυσης. Τι προτείνεται ώστε να μπορούν να καλυφθούν οι παραπάνω ανάγκες. Τι πρέπει να προσέξω, και που να δώσω προσοχή;