Μιαν αβγουλα+sympathy

Σαμη Παραγκα

Γνωστό μέλος
Πόντοι
203
Αφού το δοκίμασα, μετά διαπίστωσα πως είχε ήδη χρησιμοποιηθεί ο ποίημας. Πέρασαν μήνες με δοκιμές και απλά περιμένω τον τρομπέτα κι εμένα, να αξιωθώ να γράψω μια μπουθάρα

Χορχε φωνή

Τέρης μπάσο

Βασίλης τύμπανα+κρουστά

Σιαχάμης πλήκτρα

Σάμης μπουθάρες+ου-ου

Τάκης ηχογράφηση

MIA AYGOYLA-TROMPETA-HAMMOND.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μόλις μπήκε η Τρομπέτα, ο Κώστας Κεφαλάς, ο Σαλονικιός ''έγραψε''. Μια-δυο κιθάρες απομένουν, μετά τις σειρήνες  για να το ξεφουρνίσω + μίξη, υπερπαραγώγα και οβίνδεο με τη Στικούδη.

Θα σας κρατάω ανενημέρωτους

MIA AYGOYLA-ME TROMPETA.mp3

Attachments

... image.gif

Έχεις μαζέψει την αφρόκρεμα από μουσικους Σάμη και αυτό ακούγεται σε όλα τα επίπεδα. Πολύ καλή και η ηχογράφηση γενικά πολύ καλός ήχος. Η προσθήκη της τρομπέτας το ανεβάζει επίπεδο. 

Ποίημα: Μαρία Πολυδούρη (να τα λέμε και αυτα)

Βρε καλλιτέχνη, αυτό πριν πόσα χρόνια αρχίσαμε να το γράφουμε (στην αρχική μορφή του); Να είναι μια δεκαετία;

• Haha
Reactions: Costas Siachamis
Σε 8 χρόνια θα έχουμε και την κιθάρα.
Το καλό πράγμα αργεί ? Αυτό, αν θυμάμαι καλά, ξεκίνησε εις τα Paraga Studios στην πρωτόλεια μορφή του και πολύ αργότερα μετακόμισε εις τα 111 studios. Εκτός και αν τα θυμάμαι εντελώς λάθος...

Είναι από τα καλύτερα ξεκάθαρα.  Πολύ καλή δουλειά των συντελεστών, όπως πάντα και πολύ καλή παραγωγή. Αναμένουμε και την τελική έκδοση. Πάρα πολύ καλό και καλή ερμηνεία.

Έχει απόλυτο δίκιο ο Ροβέρτος, την ίδια απορία εκφράζει και ο ηχολήπτης στο οβίνδεο, που πάνε και με βρίσκουν όλοι αυτοί οι παίχται..................και ασχολούνται μαζί μου αφιλοκερδώς

Ναι οι στίχοι είναι της Πολυδούρη, παράληψή μου

01214(2).mp4

Attachments

• 01214(2).mp4
    25.8 MB
  • Like
Reactions: roberto30
Έχει απόλυτο δίκιο ο Ροβέρτος, την ίδια απορία εκφράζει και ο ηχολήπτης στο οβίνδεο, που πάνε και με βρίσκουν όλοι αυτοί οι παίχται..................και ασχολούνται μαζί μου αφιλοκερδώς

Ναι οι στίχοι είναι της Πολυδούρη, παράληψή μου

01214(2).mp4
Γιατί τους βασανίζεις έτσι ρε? Να τους πλέρωνες τουλάχιστον...?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα