- Πόντοι
- 398
χμμμ...και 16 κιλά το G7. ...υπερτερεί μπροστά στα 25 και 30 που διαβάζω..
korgious εμενα μαρεσουν τα κερασακια σου και ξερεις τι θα σου ελεγα απο πλευρας τουρτας τι να παρεις αλλα ξερω το θεμα σου με την μεση καθως ξερω οτι σου αρεσει να σεργιανας στις πιστες ;DKorgious είπε:Δεν θα είναι το μοναδικό μου όργανο αγαπητέ. Ήδη έχω κάμποσα (Nord, Oberheim, Κοrg).
Δεν ψάχνω το κερασάκι.Κερασάκια έχω ήδη και μάλιστα σε πολύ καλά επίπεδα.Την Τούρτα θέλω να έχω και να κλείσω με το θέμα εξοπλισμού για τα επόμενα χρόνια.
Μάλλον δεν είμαι καταννοήτός ε;
Αλλά μην βάζετε εμένα μόνο στην κουβέντα. Προς Θεού δεν θέλω να είναι προσωπική η συζήτηση. Νομίζω πως και άλλους ενδιαφέρει το παρόν θέμα.
Άσχετα εάν είναι G6/G7/G8, είναι μακράν καλύτερο και ειδικά με την τελευταία version.Προσωπική μου γνώμη. Παρ'ότι είχα πριν Fantom-X, με το Fantom-G ομολογώ ότι δεν μου έλειψε κάτι αν εξαιρέσεις στην αρχή κάποιους ήχους από παλιές σειρές που μετά τα τακτοποίησα.Korgious είπε:χμμμ...και 16 κιλά το G7. ...υπερτερεί μπροστά στα 25 και 30 που διαβάζω..
οκ το καταλαβα και καλα εκανες αλλα απαντισα σε εσενα γιατι ψαχνεις την τουρταKorgious είπε:Επαναλαμβάνω: δεν είμαι το κέντρο του θέματος.Πιστεύω πως και άλλοι είναι στην δική μοΥ θέση.Παρακαλώ μην προσωποποιείτε την συζήτηση.
Νομίζω ότι έκανα καλά που το άνοιξα.
Και το Kronos και το Oasys σαφώς και μπορείς να τα έχεις ως master. Επίσης πολύ καλύ λύση είναι το M3 αρκεί να ασχοληθείς μαζί του ή να ασχοληθεί μαζί σου αυτός (κατάστημα) που θα σου το πουλήσει.foxxx είπε:σιγουρα τα oasys k kronos ειναι οτι πρεπει αλλα το βαρος σε κιλα του πρωτου και το βαρος σε τιμη του δευτερου ειναι καπως.
m3 ομως με exb radias πανω του ειναι πιστευω πολυ ωραια τουρτα,μετα παμε σε roland fandom x,g και V-GT το δευτερο ειναι πολυ μπροστα πιστευω ο Κ.Χναρακης μπορει να μας δωσει τα φωτα του 8)
Έκανες πολύ καλά και ανέφερες αυτήν την προοπτική.Μανώλης Χναράκης είπε:Γιά να μην γίνει παρεξήγηση, η δική μου άποψη περί δικού μου master είναι η παρακάτω.
Πρέπει να: α) περιλαμβάνει τους βασικούς μου ήχους, β) να μπορεί να κάνει γρήγορο και αξιόπιστο control σε αρκετές άλλες midi συσκευές ταυτόχρονα (layering, sound select, volume κλπ), γ) να διαθέτει τρόπους τέτοιους ώστε να μπορείς να προγραμματίσεις πολύπλοκα πράγματα γιά live καταστάσεις και φυσικά σε real time όπως γιά παράδειγμα controllers, envelopes, tunings και ότι άλλο υπάρχει σε ένα Midi Implementation Chart (δεκαεξαδικός κώδικας). Τα Fantom γιά παράδειγμα διαθέτουν αυτά, τα ολίγα...
Το ξέρω. Οι ανάγκες, οι δυνατότητες αλλά καί η αξιοπιστία που ζητάει κανείς από τα μηχανήματα, διαφέρουν όχι μόνο από είδος σε είδος ή από μουσικό σε μουσικό αλλά καί από επαγγελματία σε επαγγελματία. Κατ'επέκταση, μπορεί να κοστίζει κάτι παραπάνω.Korgious είπε:Έκανες πολύ καλά και ανέφερες αυτήν την προοπτική.
Το έχω δει το έργο για αυτό και ομιλώ.Korgious είπε:Το κάνεις πιο απλά γραμμένο...προσωπικά δεν σε κατάλαβα.
Τι εννοείς με τα περαιτέρω κομάτια από τα συνθ; Eννοείς μάλλον μονάδες εφφέ.
Βασικό όργανο δεν έχω, γρατζουνάω σε έναν marshall μια gibson sg και από πληκτροφόρα ερωτευμένος με το a6 το jd-800 και πολλά άλλα που πάνε κι έρχονται.Μανώλης Χναράκης είπε:@ nektarios
Τι όργανο παίζεις; Ποιό είναι το βασικό σου όργανο;
o.k. το φαντάστηκα.Συμφωνώ σε όσα λες γιά τα εφφέ κλπ. Πολύ σωστά τα ανέφερες.nektarios είπε:Βασικό όργανο δεν έχω, γρατζουνάω σε έναν marshall μια gibson sg και από πληκτροφόρα ερωτευμένος με το a6 το jd-800 και πολλά άλλα που πάνε κι έρχονται.
???foxxx είπε:Επίσης πολύ καλύ λύση είναι το M3 αρκεί να ασχοληθείς μαζί του ή να ασχοληθεί μαζί σου αυτός (κατάστημα) που θα σου το πουλήσει.
εδω Κ.Χναρακη τι θελετε να πιτε σε ολα τα αλλα με καλυψατε εδω ομως μου δημιουργηθηκαν ερωτιματικα.
Το ήξερα ότι θα δημιουργήσω ερωτηματικά. Ήθελα όμως να δω ποιός θα το πιάσει.foxxx είπε:εδω Κ.Χναρακη τι θελετε να πιτε σε ολα τα αλλα με καλυψατε εδω ομως μου δημιουργηθηκαν ερωτιματικα.
???
δηλαδη θελετε να πιτε ασυμβατοτιτα μεταξυ γενιτριων ηχου ? σε σχεση με τις παλιες σειρες σε triton kai tr ?Μανώλης Χναράκης είπε:Το ήξερα ότι θα δημιουργήσω ερωτηματικά. Ήθελα όμως να δω ποιός θα το πιάσει.
Κατ'εμέ το Μ3 είναι παρεξηγημένο καθ'ότι δεν υπήρξε η ανάλογη σημασία.-
Βλέπεις εδώ στην Ελλάδα κατά 99% είμαστε του φέρε έτοιμο πράμα.
Η ζημιά έγινε βασικά με την α-συμβατότητα των ήχων με τα προηγούμενα.
Να πέφτω τόσο έξω;;; Δεν το νομίζω.
Ναι, ασυμβατότητα μεταξύ αρχείων παλαιάς σειράς (Triton κλπ) και νέας (M3).foxxx είπε:δηλαδη θελετε να πιτε ασυμβατοτιτα μεταξυ γενιτριων ηχου ? σε σχεση με τις παλιες σειρες σε triton kai tr ?