Καλησπέρα!
Πριν λίγες μέρες ένας πολύ καλός μου φίλος (κοντρα)μπασίστας ανακάλυψε σε ένα σπίτι γνωστού του :
την κάτωθι ταλαιπωρημένη Gibson SG. Πρόκειται, απ' όσο έψαξα το serial για μοντέλο του 99 (μάλλον "special", που για ποιο λόγο λέγεται special αδυνατώ να καταλάβω ;D ), παρατημένη αρκετά χρόνια στη θήκη της και με εμφανείς τις φθορές από θερμοκρασία και υγρασία. Παρ'όλ'αυτά, και παρότι οι χορδες της δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει κανείς κάτι σοβαρό για να καταλάβει, η αίσθηση της μου άρεσε αρκετά... Την πήγα σήμερα σε γνωστό μου μάστορα και έμαθα ότι είχε ξεκολλήσει και η ταστιέρα (από το nut μέχρι περίπου 3ο-4ο τάστο) και ότι ο ίδιος άνθρωπος την είχε επισκευάσει και τότε ;D Για το δε βερνίκι μου είπε απλά να το αφήσω να φύγει μόνο του (λογικό μου φαίνεται) και ευτυχώς κατα τα άλλα η κιθάρα δε χρειάζεται τίποτα πέραν ενός γενικού συμαζέμματος (με μηδαμινό κόστος) για να είναι αξιόμαχη και αξιόλογη. Δεν ξέρω τελικά αν θα κάτσει να την κρατήσω αλλά για πείτε και οι υπόλοιποι γνώστες απόψεις και ιδέες! Απλά ήθελα να μοιραστώ την ιστορία μαζί σας 
ΥΓ. Οι φωτογραφίες είναι πολύ πρόχειρες από το κινητό εκείνη την ώρα στο μαγαζί και ζητώ συγγνώμη για την κακή ποιότητα λήψης τους
Πριν λίγες μέρες ένας πολύ καλός μου φίλος (κοντρα)μπασίστας ανακάλυψε σε ένα σπίτι γνωστού του :
ΥΓ. Οι φωτογραφίες είναι πολύ πρόχειρες από το κινητό εκείνη την ώρα στο μαγαζί και ζητώ συγγνώμη για την κακή ποιότητα λήψης τους