Το σουβλάκι φίλε μου πρέπει να το ετοιμάσεις μέσα σε ένα λεπτό, οπότε δεν σου μένει χρόνος να σκεφτείς. Στο πλαίσιο είχανε μια βδομάδα να το σκεφτούν και να αλλάξουν την παραγγελία. Και δεν ήταν μόνο ένας άνθρωπος να πεις "εντάξει τα χει παίξει ο καημένος", μίλησα με 10 άτομα μές το νερό.efthimissef είπε:Ρε μαγκες, εγω σε σουβλατζιδικο δουλευω..Οταν ερχεται ο καθε ενας, (και νομιζει οτι σ ολη τη βαρδια εξυπηρετω μονο αυτον) και μου λεει βαλε αυτο στο σουβλακι,και σε κλασματα δευτερολεπτου αλλαζει γνωμη, και μου αλλαζει την παραγγελια...ε οσο να ναι ολο και σε καποιον τηα κανω ενα λαθος (θα βαλω π.χ. κρεμμυδι).Θελω να πω οτι τα λαθη ειναι ανθρωπινα, και οταν εισαι σε χωρο εργασιας που βλεπεις καθε μερα 100αδες ανθρωπους, κι ο καθενας εχει τη δικια του ιδιοτροπια....ε....καπου αρχιζεις και χανεις και συ την ψυχραιμια σου σαν ανθρωπος!!Γι αυτο λοιπον εχουμε και λαθη στα οποια μπορει πολλες φορες να φταιει και ο πελατης ( ο πελατης δε νομιζω οτι εχει παντα δικιο)
Αν 10 άτομα δεν μπορούν να κάνουν σε μια βδομάδα μια αλλαγή σε μια παραγγελία της τάξης του "χωρίς κρεμμύδι τελικά¨ και προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε αυτό το γεγονός αντί να το κατακρίνουμε τότε τί να πω? Ζούμε σε μέρες ανικανότητας και πραγματικά θλίβομαι που το συμπεραίνω καθημερινά ολοένα και συχνότερα.
Και εγώ έχω φριχτές υποψίες γι αυτό... Δεν εξηγείται αλλιώς.κλεον, μηπως είσαι μέτοχος στο πλαίσιο?!?