Μια κουφη συνεργασια...

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Επειδη βαρεθηκα να στελνω τα κομματια σε εναν-εναν... ;D.. ,τα ποσταρω για κοινη....ακροαση..

Πριν απο κανα χρονο βρεθηκαμε με κατι φιλους (τον Τακη Δαμασχη συνθετη των CReal ο οποιος τραγουδαει,τον Κυριακο Τσουκαλα & τον Νικο Μπαρδη απο τα ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ οι οποιοι παιζουν κιθαρες και τον....εαυτο μου που εγραψε τα ασματα και παιζει μπασο,πληκτρα ,λιγες κιθαρες και drum programming...)

Φτιαξαμε καποια κομματακια και προσφατα καταφερα να μιξαρω τα 2....

Ειναι αμαστεραριστα  οποτε ισως χρειαζονται λιγο γκαζακι...

Το καναμε για την πλακα μας μια και δισκογραφικα το βλεπω χλωμο να προχωρησει αλλα...anyway here they are

mine_master.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
δεν γινεται καποια...προωθηση...απλα  το παρον thread αποτελει συνεχεια...προηγουμενου..... ;D (το οποιο βαρεθηκα να ψαξω να βρω... ;D)

Τώρα ακούω το πρώτο...

Μου αρέσει!!....εκτός απο τα τύμπανα ίσως..

Άσχετο αλλά ακούγοντας το, θυμήθηκα τώρα οτι για το thread που είχες ανοίξει με τίτλο "παίζω και μαθαίνω" σου είχα στείλει κι εγω κάτι αλλά δεν το είδα πουθενά...

Μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα??

(..ή μάλλον η μετακόμιση??)  ;D

longshadow είπε:
Άσχετο αλλά ακούγοντας το, θυμήθηκα τώρα οτι για το thread που είχες ανοίξει με τίτλο "παίζω και μαθαίνω" σου είχα στείλει κι εγω κάτι αλλά δεν το είδα πουθενά...
Θα ήταν τόσο κακό...πού να σταθεί δίπλα στα δικά μας ρε παιδί μου... ;D ;D

Μάλλον το έφαγε η μαρμάγκα??
το φαγε αλλα καποια στιγμη θα ...ξανα..παιξουμε.... ;D...κατσε να μαζευτω λιγο πρωτα.... ;D

Θα ήταν τόσο κακό...πού να σταθεί δίπλα στα δικά μας ρε παιδί μου
καλα αυτο ειναι σιγουρο.... ;D

Superfunk είπε:
δεν γινεται καποια...προωθηση...απλα  το παρον thread αποτελει συνεχεια...προηγουμενου..... ;D (το οποιο βαρεθηκα να ψαξω να βρω... ;D)
Λαθοσ δικια μου τοποθετισι,ενουσα τα σημερινα δεδομενα που υπαρχουν στην δισκογραφια.

Superfunk είπε:
στην ..ποια??? ;D ;D ;D
στοιν δυσκογραφεία

operator είπε:
Λαθοσ δικια μου τοποθετισι,ενουσα τα σημερινα δεδομενα που υπαρχουν στην δισκογραφια.
Εγώ εξακολουθώ να μην σε πιάνω. "την προώθηση λες των demo δεν την κατάλαβα ποτέ". ???

Δηλαδή ότι εστί demo (δηλάδή όχι με commercial ξεπατικούρες ήχου και loudness και γυαλιάδα και promotion) σημαίνει ότι δεν αξίζει να ακουστεί; Γιατί εχω εντελώς αντίθετη άποψη αλλά ας μην σκίσω το τοπικ.

Ωραιος ρε Superfunk. :)

Στείλτα και σε wav αν θες mastering από μας τους noizίτες. Εγω μέσα είμαι.

:)

Να πω και μια καθαρα μουσικη ηχοληπτικη προταση πανω στα κομματια.

Με δυο κινησεις μπορεις να βελτιωσεις τον ηχο στα κομματια ενα 50% (κατ'εμέ και καθαρα για το προσωπικο μου γουστο/οπτικη πανω στα κομματια αυτα).

1) να αλλαχτει ο ήχος στο ταμπούρο, ή στον ηχο αυτον κοψε πολυ και με μεσαιο q τα μεσαια. Να φυγει το "ξυλο" απο τον ηχο δηλαδη του ταμπουρου αλλα και να ειναι πιο "ηπιο".

2) +1 ή και +2db στο μπάσο και αντίστοιχα -1db στην φωνή.

:o

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back