Μια γνώμη και για'μένα?

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
Καλησπέρα,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το κομμάτi που έχω γράψει. Είμαι και εγώ λίγα χρόνια σ'αυτό το παιχνίδι που λέγετε σύνθεση, αλλά εκτός απο τους γύρο μου εδώ, δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να πάρω μία άλλη γνώμη.

Το κομμάτι είναι instrumental, γραμμένο με πλήκτρα και παρτιτούρες σε VSTi. Είναι το τελευταίο κομμάτι του δεύτερου μέρους του project μου, "The Cosmology Project Pt2".

The_End.mp3

Attachments

Γεια και από μένα!Το κομμάτι, αν και πολύ προσεγμένο, το βρήκα λίγο flat...εννοώ, θα προτιμούσα να το γέμιζες με περισσότερα γυρίσματα.

σου δίνει μια αίσθηση the end, εκτός από ατμοσφαρικά αρπίσματα όμως χρειάζεται και μια πρωτότυπη μελωδία και να αποκτήση το κομμάτι δική του ταυτότητα. keep walking.... καλή συνέχεια

dorianikos είπε:
σου δίνει μια αίσθηση the end, εκτός από ατμοσφαρικά αρπίσματα όμως χρειάζεται και μια πρωτότυπη μελωδία και να αποκτήση το κομμάτι δική του ταυτότητα. keep walking.... καλή συνέχεια
Σ'ευχαριστώ για το σχόλιο και καλώς ήλθες στην παρέα του ΝΟΙΖ.

Κατά την ταπεινή μου γνώμη (In My Humble Opinion) ;D

A OK.

(τελικά δεν πρόκειτε να καταλάβω ποτέ αυτές τις "ιντερνετικές" συντομολεξίες ;D)

Δεν είναι ιντερνετικο είναι πολυ διαδεδομένη έκφραση στις ΗΠΑ, μάλιστα αν την χρησιμοποιήσεις πριν απ αυτο που θέλεις να πεις συντάσσεται με αρνητικό σχόλιο-διαφωνία.

(πχ αν δεν μου αρεσε το clip σου θα έγραφα IMHO it's a piece of crap)

Δηλαδή στην καθομιλουμένη το προφέρουν "Αϊ Εμ Εϊτς Οού..." it's good κλπ κλπ?

Τι σου είναι αυτοί οι αμερικάνοι....

oπως ειπε κ ο φιλος πιο πανω........ειναι λιγο flat!

θα το ηθελα λιγο πιο γεματο με πλατες απο πισω!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back