Μια ευκαιρία για νέους μουσικούς μέσα από το Noiz

Νίκος Παπαρρόδου

npap

Recording Guru
Staff member
Πόντοι
1,643
Τα μεγάλα (σε ηλικία σίγουρα :) ) πνεύματα συναντώνται...

Ο Yameth, ο npap (υποφαινόμενος) και ο εκδότης νέου μουσικού περιοδικού

που θα κυκλοφορήσει από τον Ιανουάριο πανελλαδικά, έψαχναν από καιρό έναν τρόπο να βοηθήσουν την προώθηση νέων μουσικών και συγκροτημάτων, με μέσο την προβολή της δουλειάς τους στο ευρύ κοινό...

Ο καιρός που η πρόθεση και η αναζήτηση θα συναντήσει την πράξη, έφτασε...

Το περιοδικό σε συνεργασία με το noiz, θα περιλαμβάνει στο συνοδευτικό cd κάθε μήνα 6 κομμάτια από δουλειές νέων καλλιτεχνών καθώς και συνεντεύξεις αυτών στην ύλη του...

Αρχικά δίνεται προταιρεότητα στα μέλη του noiz... 8)

(ναι μεροληπτούμε :) και δεν ντρεπόμαστε γι αυτό γιατί πιστεύουμε στην ποιότητα της καλλιτεχνικής τους έκφρασης -και αν μη τι άλλο "πρόθεσης"- όπως αυτή έχει κατατεθεί κατά καιρούς μέσα από τον χώρο του forum).

Καλούμε λοιπόν όσα μέλη θέλουν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια,

να επικοινωνήσουν μαζί μου με pm ή με mail στο [email protected] (με θέμα noiz cd), μέχρι τις 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ...

Απαραίτητη προυπόθεση, να διαθέτουν ηχογραφημένα ("ευπρόσωπα ηχοληπτικά") δύο τουλάχιστον ακυκλοφόρητα και πρωτότυπης

σύνθεσης, κομμάτια...

τι ειδους μουσικο περιοδικο? Θα εχει πιο πολυ σχεση με την τεχνολογια ή με την μουσικη και τους μουσικους? Δωσε μας μια πρωτη γεύση?

Βασικά γιατί επιπέδου συγκροτήματα μιλάμε?? Επαγγελματίες που έχουν εμπειρια και μπλα μπλα...ή οποιωσδήποτε θέλει να δοκιμάσει την τύχη του...??

Ώραια ιδέα.Εύχομαι να προχωρήσει αισίως και το περιοδικό και οι μουσικές :D

Πολύ καλή ιδέα & πολύ καλή προσπάθεια! Συγχαρητήρια!

Ότι καλύτερο για την παρθενική του κυκλοφορία αλλά και τη συνέχεια του!

Αναμένουμε νεότερα & ελπίζω να τα πούμε σύντομα! :)

τι ειδους μουσικο περιοδικο? Θα εχει πιο πολυ σχεση με την τεχνολογια ή με την μουσικη και τους μουσικους?
Δε θα μπω σε λεπτομέρειες για να μη θεωρηθεί διαφήμιση...ο σκοπός του θέματος δεν είναι το περιοδικό...πάντως δεν θα χει να κάνει με τη τεχνολογία' date=' απλά με τη μουσική και ότι αυτή συνεπάγεται...(κάποια τεχνολογικά άρθρα που έχω αναλάβει θα προσπαθήσω να τα προσεγγίσω μέσα από την ματιά του απλού μουσικόφιλου...)

Βασικά γιατί επιπέδου συγκροτήματα μιλάμε?? Επαγγελματίες που έχουν εμπειρια και μπλα μπλα...ή οποιωσδήποτε θέλει να δοκιμάσει την τύχη του...??
Η μουσική δεν είναι "επάγγελμα" (ή τουλάχιστον δεν θάπρεπε να αντιμετωπίζεται έτσι..) οπότε μπορείς να άφοβα να "δοκιμάσεις" :)

Ευχαριστούμε όλους για τα καλά λόγια...συμετοχές δεν βλέπω ακόμα και ανυσηχώ... 8)

+10000 και από μένα npap :D Βασικά δεν καταλαβαίνω προς τι η άρνησή σου να μας πεις το όνομα αφού θα συνεργάζεται με το noiz; Εδώ τόσα και τόσα έχουν συζητηθεί, ε... δεν νομίζω ότι κάποιος θα σε κατηγορήσει για την αποκάλυψη!! Αν επιμένεις πάντως στείλε μου pm για πληροφορίες. Και πάλι όμως τα καλύτερα σας εύχομαι!! :D :D

Με τί είδος θα ασχολήστε; Έχω κάτι φίλους που ηχογράφησαν κάτι κομμάτια για ντέμο και έχουν αρκετά καλή παραγωγή (αναφερόμενο και από zines από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό) αλλά κινούνται στο χώρο του μελλωδικού σουϊδικου death metal (στο πολύ περίπου σαν dark tranquility).Δεν ξέρω αν θα ταιριάζει με την ύλη όμως.

Νομίζω θα υπάρξει καθυστέρηση στην αποστολή Demo απο συγκροτήματα. Ξέρεις τώρα ποσο κοστίζει η φάση! Συγκροτήματα υπάρχουν αλλα λίγοι προχωράν σε καλο demo. Εύχομαι τα καλύτερα για το περιοδικό και να υπάρχουν πάντα καλά κομματάκια στο cd ;)

Τι να πώ εγώ θα προπσθήσω μες τα χριστούγεννα να σουλουπώσω τα κομμάτα μιας....(κάτι σε indie φανταστείτε....)....και ο θεος μαζί μας.... :lol:

Με ποιόν τρόπο θα σταλούν τα κομμάτια; Μρ3 μέσω mail; θα αποσταλεί κάποιο cd; Εαν δεν είναι πρόβλημα διευκρινήστε please!!! :wink:

Μπορείτε να στείλετε τα κομμάτια σας στη διεύθυνση που έδωσε ο npap μέσω http://www.yousendit.com/.

Το περιοδικό δεν είναι προσπάθεια του Noiz.

Απλά είπαμε να προσθέσουμε ένα CD από τις μπάντες και τους μουσικούς του σε συνεργασία. Θα λέγεται Jam, και τους εύχομαι τα καλύτερα.

Καλό θα είναι όσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε το demo σας, άμεσα για να προλάβουμε την πρώτη έκδοση.

Kαλημερα σε ολους...

Νpap +1000 για την προσπαθεια,ειμαι σιγουρος πως θα

παει πολυ καλα η φαση..Η μονη απορια μου ειναι η εξης:

Τα ντεμο που θελετε στο περιοδικο,μπορουν να ειναι και

απλα μια καλη εξωτερικη ηχογραφηση ή "πρεπει" να ειναι

πολυκαναλες (χαριν καλαισθησιας?) :lol:

Ευχαριστω προκαταβολικα,καλη συνεχεια

good work! 8) τα κομματια θα περνανε απο επιτροπη?με ποια κριτηρια επιλεγουν τα κομματια?

Είμαι σίγουρος ποια θα είναι τα πρώτα 2 ταλέντα που θα παρουσιαστούν:

Fleamail και Pastelius ;)

Καλή αρχή στο περιοδικό npap!!! ;)

Είμαι σίγουρος ποια θα είναι τα πρώτα 2 ταλέντα που θα παρουσιαστούν:Fleamail και Pastelius ;)

Eγω δεν προλαβαινω ! ! !

:lol: :lol: :lol: (γυναικοδουλειες,καταλαβαινεις...) :wink:

Με ποιόν τρόπο θα σταλούν τα κομμάτια; Μρ3 μέσω mail; θα αποσταλεί κάποιο cd; Εαν δεν είναι πρόβλημα διευκρινήστε please!!! :wink:
Καλό θάταν να είναι σε μορφή wav...οι φίλοι εκτός Αθηνών μπορούν να στείλουν ένα cd σε διευθυνση που θα τους υποδείξω αφού επικοινωνήσουν...

Τα ντεμο που θελετε στο περιοδικο' date='μπορουν να ειναι και

απλα μια καλη εξωτερικη ηχογραφηση ή "πρεπει" να ειναι

πολυκαναλες (χαριν καλαισθησιας?) :lol:

[/quote']

Στείλε εσύ ωρέ ότι νομίζεις και μην ανυσηχείς...η "καλαισθησία" στον ήχο κουβαλάει "τόνους" υποκειμενικότητας οπότε η γνώμη (κρίση δεν υφίσταται, δεν είναι διαγωνισμός) και η όποια απόφαση για να συμπεριληφθεί το υλικό ,θα εκφραστεί μετά από το άκουσμα του υλικού από την συντακτική ομάδα του περιοδικού σε συνεργασία με το noiz...

good work! 8) τα κομματια θα περνανε απο επιτροπη?με ποια κριτηρια επιλεγουν τα κομματια?
ελπίζω να καλύφθηκες με τα ανωτέρω...η διάθεση που υπάρχει δεν εξαντλείται στο cd του πρώτου τεύχους...ελπίζουμε στην συνέχεια σε βάθος χρόνου...όσοι δεν συμπεριληφθούν εξ αρχής δεν σημαίνει ότι έχασαν το δικαίωμα...

Eγω δεν προλαβαινω ! ! !

:lol: :lol: :lol: (γυναικοδουλειες' date='καταλαβαινεις...) :wink:[/quote']

ασε τις γυναίκες και ασχολήσου με τη μοναδική γκόμενα που δεν θα σε "προδώσει" ποτέ..τη μουσική σου... :)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους που ήδη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα..περιμένουμε και τους υπόλοιπους...

Είμαι σίγουρος ποια θα είναι τα πρώτα 2 ταλέντα που θα παρουσιαστούν:
Fleamail και Pastelius ;)

+blue 8)

Αλλά ο fleamail έχει έτοιμα χιτάκια!

Καλή επιτυχία στην προσπάθεια. Περιμένουμε ενημέρωση για τυχόν εξελίξεις.

Trending...

Νέα θέματα

Back