• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Μια blues βραδιά στη Σύρο

audiokostas

V.I.P.
Πόντοι
38
Αν δεν μας αποκλείσουν το λιμάνι οι ταξιτζήδες και οι λιμνεργάτες, οι -fantabulous- Blues Cargo και (εμείς) οι - not bad at all- Loose Rag θα πάρουμε τα μουσικά μας όργανα ανα χείρας και θα εκδράμουμε στο όμορφο νησί της Σύρου και για μία, αποκλειστικά μία, συλλεκτική και ουδέποτε επαναλαμβανόμενη βραδιά (Κυριακή 7 Αυγούστου).

Εισιτήριο δεν υπάρχει καθότι θα παίξουμε μπροστά από το όμορφο Δημαρχείο

images

Θα πάμε από Σάββατο για να χαρούμε και το μέρος και να αρχίσουμε την προθέρμανση  ;) με τέσσερεις (μέχρι στιγμής) διακεκριμένους συμφορουμίτες που θα μας συναντήσουν εκεί.

Θα χαρούμε να δούμε και να τα π(ι)ούμε και με όλους όσους θελήσετε να έρθετε ή θα είστε ήδη εκεί.

Good Luck and Have Fun! Ωραίο μέρος!

LK είπε:
Good Luck and Have Fun! Ωραίο μέρος!
Να σαι καλά Καλλίγραμε Χασοδίκη. Γουιλ ντου αουρ μπεστ.  ;D

ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ (τουλάχιστον επίσημα) DVD.

audiokostas είπε:
Α-ΠΑ-ΡΑ-ΔΕΚΤΟ!!!!. Και πώς θα το δεί ο Τρόλλευς? ;D ;D

audiokostas είπε:
Να σαι καλά Καλλίγραμε Χασοδίκη. Γουιλ ντου αουρ μπεστ.  ;D

Πριτς που δεν θα υπάρξει! Όλα είναι κανονισμένα. Αφιέρωμα στον τοπικό τύπο με φωτό και συνεντεύξεις στην Κυκλαδίτικη εφημερίδα "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" (η πιο γνωστή στις Κυκλάδες) και φυσικά βιντεοσκόπηση από το AIΓΑΙΟ TV και θα μας δώσουν και κόπια σε DVD.

Σήμερα θα επικοινωνήσουν μαζί σου. Πρόσεξε τι θα πεις για τις Συριανές.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αλήθεια, με ποιό πλοίο θα πάτε όλοι; γιατί κι εγώ Σάββατο (απόγευμα) θα φύγω από Πειραιά (Θεού θέλοντος και ταξί επιτρέποντος τέλος πάντων).

Δε κανονίζουμε όλοι μαζι στο πλοίο; Και μεταμεσονύκτιο μπανάκι, πχ? (ή ποτάκι).

Και πότε φέυγετε; γιατί εγώ θα κάτσω μέχρι Τετάρτη (στο σπίτι των γωνιών μου (Συριανός ο πατέρας).

epikouris είπε:
Πριτς που δεν θα υπάρξει! Όλα είναι κανονισμένα. Αφιέρωμα στον τοπικό τύπο με φωτό και συνεντεύξεις στην Κυκλαδίτικη εφημερίδα "ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ" (η ποιο πιο γνωστή στις Κυκλάδες) και φυσικά βιντεοσκόπηση από το AIΓΑΙΟ TV και θα μας δώσουν και κόπια σε DVD.

Πρόσεξε τι θα πεις για τις Συριανές.
ΟΧΙ και εσύ..

Επειδή τελευταίως μου χουν βγει τα μάτια να το βλέπω συνέχεια ...

Δεν θέλω DVD

Οι αναμνήσεις μου είναι στον σκληρό μου.  ;)

Αμα καεί αυτός, ούτε τα DVD θα τα χρειάζομαι.  ;D

Δεν μιλάω σε κανέναν, διατηρώ μυστήριο και ας τα πούνε με τον μανατζέρ μου.

Ποτέ δε λέω κακιά κουβέντα για καμία καταγωγή γυναικών καθότι δεν παίζει ρόλο.

Όλα είναι στα δάκτυλα

Αλήθεια, με ποιό πλοίο θα πάτε όλοι; γιατί κι εγώ Σάββατο (απόγευμα) θα φύγω από Πειραιά (Θεού θέλοντος και ταξί επιτρέποντος τέλος πάντων).

Και πότε φέυγετε; γιατί εγώ θα κάτσω μέχρι Τετάρτη (στο σπίτι των γωνιών μου (Συριανός ο πατέρας).
Πάμε Σάββατο αξημέρωτα 7:30 και γυρνάμε Δευτέρα απόγευμα.

Έχουμε κλείσει.  :-\

audiokostas είπε:
ΟΧΙ και εσύ..

Επειδή τελευταίως μου χουν βγει τα μάτια να το βλέπω συνέχεια ...

Τι να κάνουμε ρε συ κουμπάρε! Κεκτημένη ταχύτητα. Γνωρίζω καλά πως το "ποιο" είναι ερωτηματικό σε αντίθεση με το πιο που έχει την έννοια του περισσότερο. Το διόρθωσα!

Οι αναμνήσεις μου είναι στον σκληρό μου.  ;)

Αμα καεί αυτός, ούτε τα DVD θα τα χρειάζομαι.  ;D

Καλά. Με το σκληρό ζεις ακόμα; Με τις αναμνήσεις; Μιλάμε για καινούργιες εμπειρίες αδερφέ. "Μία φούντωση, μια φλόγα" που λέει και ο Μέγιστος Greek Bluesman ο Μάρκος ο Συριανός.

Δεν μιλάω σε κανέναν, διατηρώ μυστήριο και ας τα πούνε με τον μανατζέρ μου.

Δηλαδή εμένα. Εντάξει. Αποδέχομαι. Έχω μάρτυρες ένα ολόκληρο forum για την επίσημη πρόταση που μου κάνεις. Τα ποσοστά θα τα κουβεντιάσουμε.

Ποτέ δε λέω κακιά κουβέντα για καμία καταγωγή γυναικών καθότι δεν παίζει ρόλο.

Όλα είναι στα δάκτυλα.

Των ποδιών;

Πάμε Σάββατο αξημέρωτα 7:30 και γυρνάμε Δευτέρα απόγευμα.

Έχουμε κλείσει.  :-\
Blues is my business and business is good!

Nikolas είπε:

Δε κανονίζουμε όλοι μαζι στο πλοίο; Και μεταμεσονύκτιο μπανάκι, πχ? (ή ποτάκι).

Εγώ και η οικογένεια (ο "Στρατηγός" και τα 2 πιτσιρίκια μου-δηλαδή) μαζί με τον Βασίλη τον TGL φεύγουμε στις 4 του Αυγούστου πρωί. Θα είμαστε Ερμούπολη γύρω στις 1 το μεσημέρι. Όταν φτάσετε, ειδοποιείστε, να έρθουμε στο λιμάνι.

Καλοκαίρι, γλυκός θαλασσινός αέρας που κουνάει ελαφρά τους φοίνικες, ημισέληνος, φίλοι σου ελαφρά ζαλισμένοι από τα τσιπουράκια, καπνίζουν και χαβαλεδιάζουν στα μαρμαρένια σκαλοπάτια, τα παιδιά σου που γελάνε με τον μπαμπά τους, inside jokes επί σκηνής ......

Τι από όλα αυτά μπορεί να πιάσει ένα DVD που θα αποθανατίσει άλλο ένα μέτριο ερασιτεχνικό γκρουπ με μάλλον στατική παρουσία κάποιο καλοκαίρι στη Σύρο;

Φωτό και πάλι φωτό φίλε.

Αλλά άμα θες και DVD χατήρι δε χαλάμε...

Γράφουν καλά οι Cargo τουλάχιστον  ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
audiokostas είπε:
Καλοκαίρι, γλυκός θαλασσινός αέρας που κουνάει ελαφρά τους φοίνικες, ημισέληνος, φίλοι σου ελφρά ζαλισμένοι από τα τσιπουράκια, καπνίζουν και χαβαλεδιάζουν στα μαρμαρένια σκαλοπάτια, τα παιδιά σου που γελάνε με τον μπαμπά τους, inside jokes επί σκηνής ......

Τι από όλα αυτά μπορεί να πιάσει ένα DVD που θα αποθανατίσει άλλο ένα μέτριο ερασιτεχνικό γκρουπ με μάλλον στατική παρουσία κάποιο καλοκαίρι στη Σύρο;

Φωτό και πάλι φωτό φίλε.

Αλλά άμα θες και DVD χατήρι δε χαλάμε...

Γράφουν καλά οι Cargo τουλάχιστον  ;D
Όπως τα λες είναι αλλά καλού κακού πάρε και λίγο AUTAN, έχει πολύ κουνούπι τα βράδια.

Και εσείς θα γράψετε καλά. Στο κάτω-κάτω, το αξίζετε και παιχτικά αλλά και από πλευράς σκηνικής παρουσίας.

Εσείς να πάτε για ποτάκι όποτε θέλετε. Εγώ έχω κάτι λογαριασμούς να ξοφλήσω με κάτι αλήτες σαργούς και σκαθάρια στο λιμάνι από πέρυσι. Άσε που έχει και καλή περατζάδα.  Γιατί όπως λέει και ο σοφός λαός "Δεν μαμείς που δεν μαμείς, δεν πας για ψάρεμα;"

Θα βρίσκομαι εν πλω κάπου στο Αιγαίο. Slim chance, γιατί θα είμαι με σκάφος και άλλους 2 (τουλάχιστον) απάνου και η Σύρα πέφτει λίγο μακριά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Στόχος μας είναι να μην πάμε για ψάρεμα φέτος το καλοκαίρι ;D

Jazzjoker είπε:
Θα βρίσκομαι εν πλω κάπου στο Αιγαίο. Slim chance, γιατί θα είμαι με σκάφος και άλλους 2 (τουλάχιστον) απάνου και η Σύρα πέφτει λίγο μακριά, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ξέρεις Σπύρο, υπάρχει ένα ειδικό δόλωμα για όλα τα "ψάρια".

http://www.zontanadolomata.gr/documents/online_editable_page_04.php

epikouris είπε:
Ξέρεις Σπύρο, υπάρχει ένα ειδικό δόλωμα για όλα τα "ψάρια".
Σιγά τη σπανιότητα ....

Στην Αρκίτσα το ΣΚ είδα πολλά από αυτά.

Μιλάω πάντα για το δόλωμα  ;D

Αν έρθεις (που μακάρι), να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ψαρέψουμε................ ψάρια.  ;)

audiokostas είπε:
Αν έρθεις (που μακάρι), να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ψαρέψουμε................ ψάρια.  ;)
Καλά, θα φέρω τη χταποδιέρα και τη καλαμαριέρα μιας και θα πάμε για μαλάκια.

Να πούμε πάντως πως είναι η 3 φορά που η Ερμούπολη φιλοξενεί τα μπλουζ. Στην πλατεία Μιαούλη στην Ερμούπολη έχει παίξει και ο Λιάκος ( ήμουν εκεί) με τους Blues Wire αλλά και ο Ζωρζ Πιλαλί.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back