Μια Απορία Για το πετάλι!!

Ααααα... :o  καλά...ΤΟΣΟ ακριβα???

Τι είναι το τόσο καλό??

παιδιά...Σοκαριστικές τιμές!!

Γιατί Τοοοοσο ακριβα πια??  ??? ??? ??? ???

Mια χαρά τιμή έχει το Deep Blue... και ωραίο ήχο, αν και δεν έπεσα και κάτω αφρίζοντας όταν το δοκίμαζα (κάτι που έχει γίνει με ένα άλλο σπάνιο delay). Tώρα από παραδείγματα πραγματικά ακριβών πεταλιών να φαν κι οι κότες...

Πάντως γιατί ο Δαβίδ να χρησιμοποιεί ένα simulator όταν μπορεί να έχει το real thing με ένα Fulltone Tape Echo ή με ένα HiWatt, και μάλιστα 800$ φτηνότερα;; Eπειδή είναι κολλητάρια με τον Cornish;  ???

Κetikie δεν θα μπορούσα να σου το εξηγήσω με λόγια το γιατί ορισμένα delay είναι τόσο καλά. Πραγματικά τα λόγια περιττεύουν (τουλάχ. για το FTE που έχω ακούσει). Ορισμένοι που (λένε ότι) έχουν πολύ απαιτητικά κι εξασκημένα αυτιά καταλαβαίνουν την διαφορά. Δεν θα αποπειραθώ να περιγράψω διαφορές όμως γιατί θα αρχίσουν οι διαδικτυακές εκσφενδονίσεις ζαρζαβατικών και δημοφιλών κόκκινων λαχανικών.

Πρέπει να πω...πως σε αυτό το site πρωτοκατάλαβα...ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ!!

Ειλικρινά...κάθε μέρα και μια καινούρια γνώση!!!!  ;D ;D ;D ;D ;D

drketikios είπε:
Ααααα... :o  καλά...ΤΟΣΟ ακριβα???

Τι είναι το τόσο καλό??
ε τωρα Pete cornish customαστορας τι περιμενεις? 8)

κ εγώ με 1800€ πάω Ιμαλάια και προσλαμβάνω και Φιλιππινέζες να μου κουβαλάνε τον εξοπλισμό μου και εκεί κάπου στις βαθιές χαράδρες θα αρχίσω να παίζω και θα ακούσω το πιο τρομερό και ανεπανάληπτο φυσικό delay που υπάρχει!!!

ΕΛΕΟΣ.-

AXAXAXAXAXAXAXAXa ;D ;D ;D ;D ;D

+1000000000000000000000!!!!!!

Οποιος εχει δει το "Λωρενς της Αραβιας"  ξερει οτι το καλυτερο φυσικο delay

γινετε στο ......Σινα  :-\

Γενικα  τα  delay ειναι ακριβα.Το συγκεκριμενο το εχω παιξει και ειναι παρα πολυ ωραιο αν σου αρεσει ο παλιος ηχος οχι μονο απο χροια αλλα και απο χρονο καθυστερησης ο οποιος στα  vintage πεταλια ειναι συνηθως αισθητα μικροτερος απο τα εντελως ψηφιακα τυπου boss.

Aλλα ο ηχος ειναι ηχος και συνηθως οτι πληρωνεις παιρνεις...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back