βαλε ενα κομματακι αφρολεξ κατω απο καθε ποδαρι για να ΜΗΝ σβυνει...Προσωπικα μπορει τα floor να ειναι πιο Power αλλα ο ηχος που βγαζουν λογω των ποδιων σβηνει ενω τα κρεμαστα τον κρατανε οπως τα αλλα τομς στο σετ
Φυσικα κανεις χιουμορ για το 16αρι μιας που οι συγκεκριμενες βασεις κρατανε μαζι 14αρι,16αρι κρεμαστα και πιατινια, τωρα για το 18ρι αυτος που θα το εχει θα ξερει να δουλευει ολα τα αλλα τομς μαλλον τελεια και δεν θα του φτανουν για να εχει αναγκη το 18αρι.ετσι κι αλλοιως που να κρεμασεις 16αρι ή 18αρι floor tom...δεν γινεται θα διαλυθει η βαση.. Grin )
Εγω που παιζω 35 χρονια με 16αρια floor toms δεν μου περπατανε και επισης παντα παιζω σε μοκετα δικη μου οταν τα στηνω σε live αλλα και οταν ειναι αλλο σετ στημενο δεν μου εχει περπατησει ποτε ( αν θυμαμαι καλα μονο μια φορα που επαιξα σε μαρμαρο επανω χωρις χαλι/μοκετα )Syban είπε:Καλο βιντεο πατεντιαρικο αλλα ρε συ SF τα floor toms εχουν την τασει να "περπατανε" απο τα χτυπηματα που τρωνε που να κατσουν πανω σε κομματακια αφρολεξΕγω προτιμω κρεμαστα και ολα πανω σε ρακ.
κρεμαστο 16αρι βαθυ (16χ16) δεν εχω δει ,16αρι τομ (16χ14) ναι εχω δει ,αλλα αλλο πραμα το τομ και αλλο το βαθυ... ;DSyban είπε:Φυσικα κανεις χιουμορ για το 16αρι μιας που οι συγκεκριμενες βασεις κρατανε μαζι 14αρι,16αρι κρεμαστα και πιατινια, τωρα για το 18ρι αυτος που θα το εχει θα ξερει να δουλευει ολα τα αλλα τομς μαλλον τελεια και δεν θα του φτανουν για να εχει αναγκη το 18αρι.
χααχαχαχαχαχαχαχαχααα!!!Superfunk είπε:Αυτο που θελουν να σου πουν μαλλον οι φιλοι μας ειναι να εχει ΚΑΝΟΝΙΚΑ floor toms (με...ποδαρια δηλαδη... ;D) & οχι...γκεϊκα..κρεμαστα toms (σε μεγεθη 14χ12,15χ13,16χ14) που το..παιζουν....floor toms.... ;D