Δύσκολος και γεμάτος αγκάθια ο δρόμος που θέλεις να ακολουθήσεις...στο τέλος όμως θα απολαύσεις το πιο όμορφο τοπίο...bs_ane είπε:Καλησπέρα.Έχω ένα fender jazz bass Japan και σκέφτομαι να το πάω σε μάστορα για να το μετατρεψει σε άταστο.θέλω να ρωτήσω,αν αξίζει μιΑ τέτοια μετατροπή.
Ελα μου? ??? ??? ???bs_ane είπε:βασικά το έψαξα για να πάρω ένα φθηνό,αλλά θέλει το λιγότερο 200ευρω ενώ η μετατροπή θα κοστίζει 100 περίπου
Οπως σου ειπα η αφαιρεση ταστων ειναι 50 ευρω..απο κει και περα επιλεγεις αν θα στο σεταρει ο μαστορας η μονος σου..Αυτο που χρειαζεται οπωσδηποτε ειναι νεο σεταρισμα...αυτη ειναι και η μονη διαφορα του ετοιμου αταστου απο το να μετατρεψεις ενα ενταστο σε αταστο..το σεταρισμα που εχουν...απλά δεν ξέρω αν ένα έτοιμο αταστο έχει διαφορά από ένα μετατροπής.
Μόνο ένα 50ρικο; Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή, δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει το filling, τρίψιμο και ίσως ένα coating της ταστιέρας (αν παίζει με round) σε rosewood... Πάντως δεν έχω ιδέα πόσο χρεώνουν για μια τέτοια δουλειά.warwickplayer είπε:Ελα μου? ??? ??? ???
Οπως σου ειπα η αφαιρεση ταστων ειναι 50 ευρω..
μονο για τα ταστα 50 περνουν..τωρα σεταρισμα βερνικια χορδες κλπ τα χρεώνουν έξτρα...Terry RoscoeBeck5 είπε:Μόνο ένα 50ρικο; Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή, δεδομένου ότι θα πρέπει να γίνει το filling, τρίψιμο και ίσως ένα coating της ταστιέρας (αν παίζει με round) σε rosewood... Πάντως δεν έχω ιδέα πόσο χρεώνουν για μια τέτοια δουλειά.
Μετά, να μην του κάνει και ένα σετάρισμα ο μάστορας; Νομίζω ότι τα 100 που λέει ο φίλος μας είναι «ρεαλιστικό» ποσό (plus σετάρισμα- χορδές).