METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Για μένα πάντως που μένω δίπλα στο στάδιο (βλέπω και τη σκηνή που στήνουν από την πίσω βεράντα) αυτές οι δοκιμές των τελευταίων ημερών, της ατελείωτης μονότονης βαβούρας (εκατοντάδες χτυπήματα ταμπούρου, άλλα τόσα power E chords απο κιθάρες, κλπ) είναι μεγάλο βασανιστήριο

Με Metallica, Maiden & F4, θα είναι δύσκολος ο μήνας σου, στη γειτονιά...

Ετοιμάζεστε βρέ θηρία?
Ωραία θα είναι,καλά να περάσετε και ανεβάστε και κανένα βιντεάκι εδώ.
Εκεί προς το τέλος,αν παίξουν το Seek & Destroy?!

Ουτε ένα βίντεο...
Αυτοί θα το λένε και στα παιδιά τους το σημερινό live.
Η άφωνοι έχουν μείνει και δέν τραβάνε κάν,η ασχολούνται με την σκηνοθεσία και έχουν τραβήξει μέχρι και τα σουβλάκια που έτρωγαν το μεσημέρι στην ουρά.

...Μα να μήν έχουμε στείλει έναν ανταποκριτή?

Τους έπαιξαν ΑΣΧΗΜΑ Ζορμπά και Δεν χωράς πουθενά από Τρύπες….
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δεν τρολαρω, αλήθεια είναι, έχει βίντεο στο Facebook…

Τους έπαιξαν ΑΣΧΗΜΑ Ζορμπά και Δεν χωράς πουθενά από Τρύπες….
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Δεν τρολαρω, αλήθεια είναι, έχει βίντεο στο Facebook…
Τώρα θα φταίνε οι Μεηντεν αν παιξουν το αγριολούλουδο κ τα μικρά τετραγωνισμένα φύλλα του Τσιγγου;

Σας ζηλευω οσους πηγατε, αντε να δουμε και Maiden, και να το γυρισουμε στους Πυξ Λαξ και στο "Βασιλη ζουμε για να σ ακουμε".

Παντως νομιζω οτι πλεον ειμαι πολυ γερος για να ακουω επι διωρο τοσο πολυ scooped μεσαια, καλα για αρενα ουτε λογος........... ;);):cry::cry:

Μεγάλη αναγνώριση να παίξουν το ''δε χωράς πουθενά'' πάντως, είναι το ελληνικό smells like a teen spirit επισήμως πλέον. Το συρτάκι καλύτερα να έλειπε, έχει καταντήσει αηδία, ακόμα και αστειευόμενοι να το έπαιξαν εμένα με χάλασε

Καλησπέρα, κι εγώ χθες αρένα (στα 43 μου και σήμερα διαμαρτύρονται διάφορα μέλη του σώματος μου), 3η φορά Metallica, γενικά κορυφαίο event δεν το συζητάμε, αλλά νομίζω δεν άκουγα καλά, άλλαζε πολύ ο ήχος ανάλογα που βρισκόσουν μέσα στην αρένα και στην κερκίδα φίλοι μου το ίδιο μου είπαν, δεν άκουγα με ευκρίνεια ειδικά τα σόλο και νομίζω η φωνή του james ακουγόταν κάπως ψιλή, πολυ πριμαριστή.

Κατά τα λοιπά, το «δεν χωράς πουθενά», εμένα μου φάνηκε καλό, έκατσαν και μελέτησαν ένα τραγούδι ελληνικό κλασσικό και δυναμικό και το κουτσοπαίξανε, δεν ξέρω μ άρεσε, για το συρτάκι δεν ξέρω πώς να αισθανθώ ακόμη χαχα.
θα πω και το κλαψοπαράπονο μου... 5 τραγούδια από το black album μου φάνηκε πολλά.. θα ήθελα πχ να είχαν πει κάποια παλιότερά τους που είναι εμφανές ότι και ο κόσμος αυτά περίμενε (αρκετοί έστω). Overall, εντάξει..Metallica.

Παντως νομιζω οτι πλεον ειμαι πολυ γερος για να ακουω επι διωρο τοσο πολυ scooped μεσαια, καλα για αρενα ουτε λογος........... ;);):cry::cry:

Μεγάλος άνθρωπος στην αρένα: sick and… τις τρώει…
:ROFLMAO:

Εγώ πάντως, στα 48 παρά κάτι, από αρένα θα δω Maiden όπως έχω δει και οτιδήποτε άλλο μέχρι στιγμής. Όταν θα και αν είμαι πολύ μεγάλος για αρένα, είμαι πολύ μεγάλος, τελεία.

Screenshot_20260510_162059_Chrome.jpg

Μεγάλη αναγνώριση να παίξουν το ''δε χωράς πουθενά'' πάντως, είναι το ελληνικό smells like a teen spirit επισήμως πλέον. Το συρτάκι καλύτερα να έλειπε, έχει καταντήσει αηδία, ακόμα και αστειευόμενοι να το έπαιξαν εμένα με χάλασε

Σε καταλαβαίνω για το συρτάκι, είναι μελωδία που έχει καεί εδώ και δεκαετίες,έχει περάσει στα όρια του γραφικού και μας εκνευρίζει.
Σκέψου ότι μου το έπαιξαν ενθουσιασμένοι συνάδελφοι(αλλοδαποί)στο Ωδείο στα γενέθλιά μου και από μέσα μου η γκρινζιά πήγε σύννεφο...

Γενικά το τρίπτυχο που ερχόμαστε αντιμέτωποι έξω είναι συρτάκι,ούζο και malakas

Όσο για τους Metallica με όσους πρόλαβα να μιλήσω το καταχάρηκαν και κάτι τέτοιο περνάει και σε αρκετά βίντεο.

Εμείς εδώ τους περιμένουμε στις 27.05 στη Ζυρίχη.

Εμείς εδώ τους περιμένουμε στις 27.05 στη Ζυρίχη.
Πάνε και σε υπανάπτυκτες χώρες; Μπράβο τους!:ROFLMAO: :love:

Ήμουν και εγώ στην συναυλία, η οποία μου άφησε μια γλυκόπικρη αίσθηση, κυρίως για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με τους Metallica.

Ο ένας λόγος ήταν ότι ξεκινήσαμε ως παρέα πέντε ατόμων (είμαστε από νησί) για το ταξίδι και καταλήξαμε να πάμε οι τρείς (λόγω ασθενειων).

Ο δεύτερος λόγος ήταν ότι η δικιά μου έπαθε ημικρανία κατά την διάρκεια του λάιβ (δεν μου το είπε επίτηδες παρά μόνο όταν τελείωσε για να μην την πάρω να φύγουμε) και έτσι γύρισα στο ξενοδοχείο χωρίς να πάμε μετά για ποτό με φιλαράκια (που επίσης ήρθαν για την συναυλία).

Ο τρίτος λόγος ήταν ότι ο ήχος δεν μου άρεσε καθόλου. Ίσως εκεί που καθόμασταν (ψηλά σε κερκίδες) να ήταν χειρότερος από κάτω στην αρένα. Μιλάμε για metal zone (όχι waza craft) τζιτζίκι, μόνο πρίμα και καθόλου definition. Γενικά όποτε έχω κάτσει σε κερκίδες, λάιβ δεν έχω ακούσει. Σίγουρα είναι πιο ξεκούραστη εμπειρία και αφού βρήκα εισιτήριο έστω και εκεί πάλι καλά να λέω αλλά δεν θα ξαναπήγαινα κερκίδες.

Η μπάντα έπαιξε ωραίο σετλιστ, λάθη εκανε, δεν με απασχολούν και πολύ αυτά, απλά πήγαν χαμένες πολλές ώρες ακροάσεων καθώς τα τρία τελευταία άλμπουμ και δεν τα είχα ακούσει σχεδόν καθόλου αλλά κακώς γιατί μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλά, και μάλιστα θα προτιμούσα να παίξουν πιο πολλά από τα καινούργια αντί για κάποια κλασσικά, το λάιβ έπρεπε να λέγεται "35th black album anniversary" (5 τραγούδια από τον δίσκο) παρά "72 seasons tour" (1 κομμάτι και αυτό το πιο μικρό)

Γενικά ήταν πολύ ωραία απλά πήγαν πολλά πράγματα στραβά που δεν με άφησαν να το χαρώ όσο θα ήθελα

Στους Scorpions ήμουν παλιά, ναι σε εκείνη την τελευταία συναυλία 😂, στις κερκίδες μακριά και ήταν ισορροπημένος ο ήχος.
Όταν λες πρίμα, για τις κιθάρες, ή ακόμα και το μπάσο και η μπότα ήθελαν μπουστ?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back