- Πόντοι
- 423
Tην τιμολόγηση των εισιτηρίων την κάνει η μπάντα ή ο εκάστοτε διοργανωτής?
Ο διοργανωτής. Η μπάντα ζητάει το fix ποσό της για να εμφανιστεί.
Tην τιμολόγηση των εισιτηρίων την κάνει η μπάντα ή ο εκάστοτε διοργανωτής?
Χωρίς να έχω παραστεί σε τέτοια συμφωνία, είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πιο πολύπλοκο από αυτό που λες και ότι σαφώς οι μπάντες έχουν λόγο στην τιμή των εισιτήριωνΟ διοργανωτής. Η μπάντα ζητάει το fix ποσό της για να εμφανιστεί.
Για δώσε feedback. Τι και πόσο;Πιάσανε ήδη δουλειά και οι γνωστοίμακάκεςμαυραγορίτες..
Για δώσε feedback. Τι και πόσο;
Τα λέγαμε για το Ticketmaster και στη συζήτηση για τις συναυλίες των Oasis πριν λίγο καιρό. Ο,τι χειρότερο έχει συμβεί στην live μουσική, ειδικά όσον αφορά μεγάλες διοργανώσεις.
Σε συνοψισμένη μορφή παρακάτω:
Το στρατευμένο δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση την πραγματικότητα.το συγκεκριμένο βίντεο (ξεκάθαρα προερχόμενο απο στρατευμένο μέσο, το αναφέρω για να είμαι ακριβοδίκαιος) είναι απο τις πιο πλήρης και καλοπαρουσιασμένες περιλήψεις που έχω δεί επι του θέματος.
Χωρίς να έχω παραστεί σε τέτοια συμφωνία, είμαι σίγουρος ότι είναι πολύ πιο πολύπλοκο από αυτό που λες και ότι σαφώς οι μπάντες έχουν λόγο στην τιμή των εισιτήριων
Και είναι καλό να γνωρίζει ο κόσμος ότι δεν βγάζουν τα έξοδά τους όλες οι συναυλίες. Ναι, υπάρχουν περιπτώσεις που ο διοργανωτής έχει χασούρα.
Χασούρα μπορεί να έχει κάθε επιχειρηματίας,αλλά συνήθως σε τέτοιες συναυλίες η κερδοφορία, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου,είναι εγγυημένη.
Όσο για το αν έχουν λόγο μπάντες τέτοιας εμβέλειας στην τιμή,δε νομίζω να μπορούσε ο επιχειρηματίας από μόνος του να ορίσει π.χ.150€ φθηνότερο εισιτήριο και 250€ αρένα
Αυτό που θα συμπληρώσω εγώ είναι ότι ο χώρος παίζει μεγάλο ρόλο και κανονικά,σε ένα παράλληλο σύμπαν δηλαδή,θα έπρεπε κάποιες φορές να συμπαρασύρει τις τιμές και προς τα κάτω.
Γιατί άλλο Metallica στο ΟΑΚΑ και άλλο στα χωράφια..
Σύμφωνα με τον guitar tech του Χετφιλντ, παίζουν με Axefx III και 8 Meyer monitors πάνω στη σκηνή του M72...Εγω παντως και μονο που παιζουν χωρις ενισχυτες πισω και ολο το ντεκορ δε θα πηγαινα. Ειναι σα να πας στο θεατρο και να λειπουν τα σκηνικα.
Και αυτο με την ticketmaster και τις τιμες της επισης.
Εγώ αν μου δώσει τη greeny o…Θα πάω μόνο αν έχω meet & greet με τον Lars να του τα χωσω για το Napster