METALLICA στο ΟΑΚΑ 9/5/26

Θα σου τα ξεκαθαρισω εγω:

Λουτσο ( με π) στο μπασκετ ουτε εφαγε, ουτε εριξε ποτε κανεις.

Διοτι οτι παιζεται με τα χερια ειναι μ@λ@κια.
Τώρα κατάλαβα.
Λοιπόν χθες εγώ δεν είχα ιδέα ότι είχε μπάσκετ.
Έχω να δω από τότε που έπαιζε ο Τζούλιους Έρβιβγκ.
Να πω την αλήθεια δεν πίστευα ότι παίζουν ακόμα.. νόμιζα καταργήθηκε.
Χθες είχα μια δουλειά με ένα ακίνητο.
Παίρνω τηλέφωνο τον πελάτη μου...."Όχι τώρα, στο ημίχρονο " μου λέει.
Παίρνω τον συμβολαιογράφο...."Όχι τώρα, στο ημίχρονο "... και αυτός.
Παίρνω τον μεσίτη....."Θα σε πάρω στο ημίχρονο"....μου λεει.
Δεν μαμιέστε όλοι λέω.. και κλείνω το κινητό .
Καλά δεν το συζητάω... από μπάσκετ...χίλιες φορές έξι λάιτ...και μετάλλικα 😜

Ο λόγος που δεν κατάλαβες ποτέ είναι ότι δεν είναι δύο συμπαθητικά συγκροτήματα. Είναι δύο ιστορικά μεγαθήρια του ευρύτερου ροκ ιδιώματος που έχουν γράψει αριστουργηματικά κομμάτια τα οποία ξέφυγαν από τα στενά όρια του είδους "μέταλ" και βρέθηκαν να ακούγονται παντού και από ακροατές όλου του φάσματος. Το impact και των δύο τους δε στις επόμενες γενιές μουσικών του είδους και όχι μόνο, είναι απλά ανυπολόγιστο. Το ότι δε σου αρέσουν ιδιαιτέρως εσένα είναι προφανώς σεβαστό αλλά άλλο θέμα.

Θέλω να πω κι εγώ δε βρίσκω τίποτα ιδιαίτερο στους Ρόλινγκ Στόουνς αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι δεν είναι απλά συμπαθητικοί.
Και να σου πω και κάτι; Και άντε οι Metallica... Αλλά οι Iron Maiden με την αισθητική που παρουσιάζουν στα εξώφυλλα των δίσκων τους τι μουσική περιμένετε να παίζει μέσα; Σοβαρά τώρα οποίος αγόραζε δίσκους Maiden αγόραζε και Βίσση, με κάποιο τρόπο συνδέονται αισθητικά αυτά στον ψυχισμό του λαού. Οι μεταλάδες δεν ακούνε Maiden και Metallica ρε παιδιά, αυτά είναι για το λαό, i.e λαϊκά

Τι έχει ο Eddie δηλαδή ρε παιδιά?
Μια χαρά σουφρωμένος,σταφιδιασμένος είναι.
Να σε διαβάσει,να τον πάρουν τα ζουμιά που είναι και ευαίσθητος.
To μόνο κοινό που μπορώ να βρώ σε maiden - Βίσσυ,είναι τα εξωφυλλα όπου έχουν και τον Καρβέλα,οπου η αλήθεια είναι οτί εκεί υπάρχει μιά ομοιότητα με τον Eddie.
Τα φιλιά μας στον Νίκο.

ΥΓ: Αυτός ο... λούτσος* που φάγαμε χθες για βραδινό, για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορώ να τον χωνέψω με τίποτα :unsure:

Έλα τώρα, δικός σας άνθρωπος σας τονε σέρβιρε.

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, @Terry RoscoeBeck5 . Και αυτό ισχύει και για ημάς και για υμάς. Κάποιοι πήγαν με τα ψέματα, κάποιοι σπρωχτοι, κάποιοι προσπαθώντας να το κάνουν… manifest και κάποιοι άλλοι δούλευαν σαν σκυλιά και μεθοδικά όλη την χρονιά. Και εκείνοι είναι στον τελικό.

Τώρα που το σκέφτομαι, σε σύγκριση με το Αμπου Ντάμπι, μάλλον πάμφθηνοι είναι οι Metallica…

Αμπου Ντάμπι
:unsure:
Για έναν περίεργο λόγο, από σήμερα το απόγευμα έχω ένα κενό μνήμης. Σαν το μυαλό μου να έχει διαγράψει κάποια αρχεία. Δεν μπορώ να θυμηθώ πρόσωπα και καταστάσεις του προηγούμενου 24ωρου.

Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι; 😄 Έπαιξαν εκεί οι Metallica;

:unsure:
Για έναν περίεργο λόγο, από σήμερα το απόγευμα έχω ένα κενό μνήμης. Σαν το μυαλό μου να έχει διαγράψει κάποια αρχεία. Δεν μπορώ να θυμηθώ πρόσωπα και καταστάσεις του προηγούμενου 24ωρου.

Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι; 😄 Έπαιξαν εκεί οι Metallica;

Ναι, το harvester of sorrow

1748240399022.jpeg

Εγω παντως και μονο που παιζουν χωρις ενισχυτες πισω και ολο το ντεκορ δε θα πηγαινα. Ειναι σα να πας στο θεατρο και να λειπουν τα σκηνικα.

Και αυτο με την ticketmaster και τις τιμες της επισης.

Τηρουμένων των αναλογιών, αυτή η εμφάνιση των Metallica στο ΟΑΚΑ είναι πολύ παρόμοια με το live των stones στα πλαίσια του bridges to Babylon tour στο ίδιο στάδιο....

Η M72 tour είναι άκρως επιτυχημένη και εντυπωσιακή όπως ήταν και το tour των stones τότε. Και οι δύο δίσκοι των δύο tour δεν συγκίνησαν ιδιαίτερα το κοινό τους, όμως οι περιοδείες ήταν αντικειμενικά πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Τους stones τότε δεν τους είδα λόγω ηλικίας, αν και ο δίσκος, που είχε αγοράσει ένας φίλος μου και τον είχαμε στο repeat, μ'αρεσε πάρα πολύ. Εξίσου μ'αρεσει και το M72, αλλά εγώ δεν είμαι metalhead. Τον βρίσκω εξαιρετικό! Γι'αυτους τους λόγους και άλλους πολλούς θα πάω σε αυτό το ΜΕΓΑΛΟ EVENT.... Ελπίζω να ακούσω εκτός από τα παλιά τους κλασσικά κομμάτια και κάποια από τον νέο δίσκο που έχω ξεχωρίσει...

Οι τιμές των εισιτηρίων για τους... πληβείους έχουν ως εξής:
Corrected.
Ακολουθούν οι τιμές για τους μπρούκληδες 🤑:

“NOTHING ELSE MATTERS” – SNAKE PIT EXPERIENCE

Από €2.445

• Ένα (1) εισιτήριο για το Snake Pit, έναν αποκλειστικό χώρο ορθίων που βρίσκεται στο κέντρο της σκηνής
  • Μια (1) εμπειρία meet & greet στα παρασκήνια με δύο (2) μέλη του συγκροτήματος, που περιλαμβάνει φωτογραφία από τον επίσημο φωτογράφο της περιοδείας και ομαδική συζήτηση με τα ίδια δύο μέλη*
  • Μια (1) ξενάγηση στην παραγωγή με μέλος του πληρώματος των Metallica και φωτογραφία πάνω στη σκηνή
  • Πάρτι με άλλους φανς των Metallica στο επίσημο pre-show lounge “Black Box”, με τρία (3) δωρεάν ποτά, καναπεδάκια και σνακ
  • Μία (1) αφίσα περιορισμένης έκδοσης και ειδική για το συγκεκριμένο σόου**
  • Ένα (1) αυτόγραφο σετ λίστας τραγουδιών του σόου**
  • Ένα (1) είδος πόσιμου σκεύους Metallica x YETI περιορισμένης έκδοσης**
  • Ένα (1) MP3 με την ηχογράφηση του ζωντανού σόου**
  • Παροχές στον χώρο, όπως: ειδικό σημείο check-in για εμπλουτισμένες εμπειρίες, προτεραιότητα εισόδου στον χώρο, και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης***
“MOTH INTO FLAME” – SNAKE PIT EXPERIENCE

Από €775

• Ένα (1) εισιτήριο για το Snake Pit, έναν αποκλειστικό χώρο ορθίων στο κέντρο της σκηνής
  • Πάρτι με άλλους φανς στο pre-show lounge “Black Box”, με τρία (3) δωρεάν ποτά, καναπεδάκια και σνακ
  • Ένα (1) είδος πόσιμου σκεύους Metallica x YETI περιορισμένης έκδοσης*
  • Ένα (1) MP3 με την ηχογράφηση του ζωντανού σόου*
  • Παροχές στον χώρο, όπως: ειδικό check-in, προτεραιότητα εισόδου και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης**
“ONE” – ENHANCED EXPERIENCE

Από €595

• Ένα (1) εισιτήριο για τις καλύτερες διαθέσιμες καθιστές θέσεις στη χαμηλή εξέδρα
  • Πάρτι στο “Black Box” pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI περιορισμένης έκδοσης*
  • Ένα (1) MP3 με την ηχογράφηση του ζωντανού σόου*
  • Παροχές στον χώρο, όπως: ειδικό check-in, προτεραιότητα εισόδου και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης**
SNAKE PIT PACKAGE

Από €550

• Ένα (1) εισιτήριο για το Snake Pit
  • Παροχές στον χώρο: check-in για εμπλουτισμένες εμπειρίες και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης**
“SEEK & DESTROY” – RESERVED PACKAGE

Από €355

• Μία (1) premium αριθμημένη θέση στη χαμηλή εξέδρα
  • Παροχές στον χώρο: check-in και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης**
“FRANTIC” – EARLY ENTRY GA PACKAGE

Από €315

• Ένα (1) εισιτήριο γενικής εισόδου στο floor με πρόωρη είσοδο
  • Ένα (1) δωρεάν ποτό πριν το άνοιγμα των θυρών*
  • Πρόσβαση για περιορισμένο χρόνο σε επίσημο merch stand πριν ανοίξουν οι πόρτες
  • Παροχές στον χώρο: check-in, προτεραιότητα εισόδου και αφιερωμένη ομάδα υποστήριξης**
“LUX ÆTERNA” – PRIVATE PLATFORM EXPERIENCE

$4.298 USD

(Όλες οι εμπειρίες “Platform” τιμολογούνται σε δολάρια ΗΠΑ.)

• Μια (1) αποκλειστική εξέδρα προβολής για ιδιωτική ομάδα έως οκτώ (8) άτομα με μοναδική θέα στη σκηνή
  • Πάρτι στο “Black Box” pre-show lounge (3 ποτά, καναπεδάκια, σνακ)
  • Δωρεάν ποτά από φορητό ψυγείο YETI*
  • Ένα (1) ποτήρι Metallica x YETI για κάθε μέλος της ομάδας**

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back