Τώρα κατάλαβα.Θα σου τα ξεκαθαρισω εγω:
Λουτσο ( με π) στο μπασκετ ουτε εφαγε, ουτε εριξε ποτε κανεις.
Διοτι οτι παιζεται με τα χερια ειναι μ@λ@κια.
Και να σου πω και κάτι; Και άντε οι Metallica... Αλλά οι Iron Maiden με την αισθητική που παρουσιάζουν στα εξώφυλλα των δίσκων τους τι μουσική περιμένετε να παίζει μέσα; Σοβαρά τώρα οποίος αγόραζε δίσκους Maiden αγόραζε και Βίσση, με κάποιο τρόπο συνδέονται αισθητικά αυτά στον ψυχισμό του λαού. Οι μεταλάδες δεν ακούνε Maiden και Metallica ρε παιδιά, αυτά είναι για το λαό, i.e λαϊκάΟ λόγος που δεν κατάλαβες ποτέ είναι ότι δεν είναι δύο συμπαθητικά συγκροτήματα. Είναι δύο ιστορικά μεγαθήρια του ευρύτερου ροκ ιδιώματος που έχουν γράψει αριστουργηματικά κομμάτια τα οποία ξέφυγαν από τα στενά όρια του είδους "μέταλ" και βρέθηκαν να ακούγονται παντού και από ακροατές όλου του φάσματος. Το impact και των δύο τους δε στις επόμενες γενιές μουσικών του είδους και όχι μόνο, είναι απλά ανυπολόγιστο. Το ότι δε σου αρέσουν ιδιαιτέρως εσένα είναι προφανώς σεβαστό αλλά άλλο θέμα.
Θέλω να πω κι εγώ δε βρίσκω τίποτα ιδιαίτερο στους Ρόλινγκ Στόουνς αλλά οφείλω να αναγνωρίσω ότι δεν είναι απλά συμπαθητικοί.
ΥΓ: Αυτός ο... λούτσος* που φάγαμε χθες για βραδινό, για κάποιον περίεργο λόγο δεν μπορώ να τον χωνέψω με τίποτα![]()
Αμπου Ντάμπι
Για έναν περίεργο λόγο, από σήμερα το απόγευμα έχω ένα κενό μνήμης. Σαν το μυαλό μου να έχει διαγράψει κάποια αρχεία. Δεν μπορώ να θυμηθώ πρόσωπα και καταστάσεις του προηγούμενου 24ωρου.
Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι;Έπαιξαν εκεί οι Metallica;
Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι;Έπαιξαν εκεί οι Metallica;
To We’ re a happy family.Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι;Έπαιξαν εκεί οι Metallica;
Θα παίξουν τον Δεκέμβριο εκεί (στα πλαίσια της Formula 1)Έγινε κάτι στο... Άμπου Ντάμπι;Έπαιξαν εκεί οι Metallica;
Corrected.Οι τιμές των εισιτηρίων για τους... πληβείους έχουν ως εξής: