Metallica + Lang Lang = FAIL ( ? )

RayDTutto

Re di tutto e di nessuno
Πόντοι
98
Πέρα από το χάλι των Metallica στη συγκεκριμένη εμφάνιση, ο Lang Lang δεν έδεσε καθόλου κατά τη γνώμη μου...

http://www.youtube.com/watch?v=Chrbtwrg1y0

Ακούω τη γνώμη σας...

Κάκιστο,απλά κάκιστο.Πόνεσαν τα αυτιά μου.

Έχουν κάνει τίποτα πετυχημένο τα τελευταία 10 χρόνια;; :D

Aν δεν υπήρχε το πλάνο που δείχνει όλη την σκηνή,θα πίστευα ότι κάποιος κόλλησε δύο άσχετα μεταξύ τους βίντεο..

Τώρα δηλαδή αυτοί οι 5 έκαναν και πρόβα για να βγουν έτσι; ::)

Ασχολίαστος ο Kirk,ο Lars βαρούσε στο γάμο του καραγκιόζη..

Κρίμα που μια από τόσο μεγάλη μπάντα έφτασε να γελοιοποιείται με αποτυχημένες "συνεργασίες"....

Το rythm part κατά τη διάρκεια του solo μου θυμίζει τις μουσικές που παίζουν στα Westerns όταν πλακώνονται Cow Boys μέσα στο Saloon. ;D ;D ;D ;D ;D

Μερικές παρατηρήσεις αφού είδα όλο το βίντεο 2 φορές:

-Δεν ξέρω ποιος σκέφτηκε αυτή την κοινή εμφάνιση και γιατί. Ήταν λάθος.

- Ο Lang Lang (απ' ό,τι διάβασα είναι Κινέζος κλασσικός πιανίστας που διαμένει στη Νέα Υόρκη) φαίνεται να μην είχε ξανακούσει το One ποτέ στη ζωή του ή απλώς δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία και αυτό φαίνεται γιατί:

- Στην εισαγωγή είναι εμφανές νομίζω ότι το κακό ρυθμικό του πιανίστα που ουδεμία σχέση έχει με τον "καρφωτό" ρυθμό του One μπερδεύει τον Hammet στο σόλο και βγαίνει off. Το τέρας της ρυθμικής κιθάρας που λέγεται James Hetfield φυσικά δεν καταλαβαίνει από τέτοια.

- Πρέπει να είχαν πρόβλημα στον ήχο πάνω στη σκηνή. Ο Ulrich σωστά παίζει, απλώς παίζει μόνος του.  ;D Επίσης δυο-τρία στοναρίσματα του Hetfield μάλλον οφείλονται στο ότι δεν ακούει καλά τη φωνή του.

- Αν έλειπε το πιάνο μπορεί να μην ήταν η καλύτερη εμφάνισή τους αλλά όχι κι η χειρότερη.

- Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι οι Metallica είναι πλέον μια απροβάριστη μπάντα.

- Ο Hetfield έχει αποκτήσει εντελώς κινηματογραφική φάτσα σε αυτή την ηλικία. Πρέπει να αφήσει τους Metallica και να ξεκινήσει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
στον γάμο του καραγκιόζη παίζει και ο lang lang και ο hammett  :) 

ouya-spot.jpg

Κρίμα....  :-X

Πάντως στο 4:37 γίνεται μια καλή προσπάθεια να το σώσουν... ΝΟΤ!

πολυ χαλι.

μονο οι φωτιες στην αρχη "μετρησαν"...

αυτος ο βομβος κατα διαστηματα ειναι μπασο? κατι συντονιζει? ηχοληπτης δεν υπηρχε?

κριμα !!!

Λοιπόν, πρώτα απ' όλα ο ήχος ήταν κάκιστος.

Δεύτερον: Ο Kirk βαράει ότι να 'ναι. Δηλαδή έλεος, παίζεις τα τελευταία 20 χρόνια τα ίδια τραγούδια πώς είναι δυνατόν να μην τα παίζεις σωστά...

Τρίτον: Ο Kirk είναι και λίγο ξεκούρδιστος.

Τέταρτον: Το μέρος του πιάνου δε νομίζω ότι ταίριαζε στο κομμάτι. Ναι να κάνεις κάτι το διαφορετικό, όμως αυτό να εξυπηρετεί και να αναδεικνύει το κομμάτι και όχι το πόσο φοβερός παίκτης είσαι.

Πέμπτον: Ο Lars δεν μου ακούστηκε λάθος.

Έκτον: Ο James είναι master. Τι να πω τέτοια ρυθμική μηχανή δεν υπάρχει. Επίσης το πάει πολύ καλά και στα φωνητικά (αν εξαιρέσουμε 1-2 σημεία).

Αυτήν την μπάντα την αγαπώ αλλά για μένα έχει σταματήσει το ρολόι στο Black Album. Υπάρχουν κάποια ωραία κομμάτια και στους μετέπειτα δίσκους αλλά δεν είναι σαν τα παλιά.

Καταρχήν ο Lang Lang είναι ο πλέον "σταρ" πιανίστας. Είναι πραγματικά εξαιρετικά γνωστός στο κοινό της κλασσικής μουσικής και εξαιρετίκα μισητός επίσης... ακριβώς για αυτά που κάνει.

Εδώ δε δένει καθόλου γενικά και το όλο ακούγεται μια μαλακία και μισή. Σαν αυτιστικό είναι ο Bang Bang!

Δεν άξιζε καθόλου όσο και να γουστάρω το πιάνο και τους Metallica αυτό ήταν μάπα και ο Flang Flang δεν έχει θέση εκεί (άλλος πιανίστας λιγότερο εγωιστής μπορεί να έκανε κάτι, αλλά αυτός όχι)

Ο Fang Fang λοιπόν όχι με τίποτα...

Και αν αναρωτιέστε είναι γενικο φαίνομενο να αλλάζει κανείς το όνομα του Bliah Bliah! ;)

Nikolas είπε:
Και αν αναρωτιέστε είναι γενικο φαίνομενο να αλλάζει κανείς το όνομα του Mang Mang! ;)
οσο ζεις μαθαίνεις...  ;D

Οι Metallica ήταν λιγότερο κακοί από όσο περίμενα, πρώτον από την κακή εντύπωση που έχω σχηματίσει τα τελευταία χρόνια (και βλέποντάς τους live από κοντά και από βίντεο) και δεύτερον (κυρίως) από αυτά που διάβασα στο thread. Εντάξει, ο Hammett είναι όπως πάντα μέγιστος τσαπατσούλης, αλλά ο Urlich είναι για τα γνωστά του χαμηλά στάνταρντς (στα live πάντα, εξηγούμαι) αξιοπρεπής. Οι άλλοι δύο δεν είχαν ποτέ θέματα, ούτε και τώρα. Γενικά τους έχω δει πολύ (αλλά πολύ) χειρότερους.

Το χάλι ήταν η συνύπαρξη με το πιάνο. Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, αλλά να το δένουμε κι όλας. Όχι αυτό το πράγμα.

Ο πιανίστας πολύ καλός τεχνικά (όσο μπορώ να κρίνω), αλλά αντιπαθέστατος. Πραγματικά αντιπαθής.

Nikolas είπε:
ακούγεται μια μαλακία και μισή.
-1

Είμαι σίγουρος ότι ο πιανίστας έχει δει το johnny got his gum και βγάζει όλη την χαρά του έργου στο παίξιμο του ,απλά θεούλης. Νομίζω ζηλεύετε .

Tι εγινε μ'αυτους φετος? Τσιμπησαν κανα Grammy για τον κοπο τους ή τιποτα? ;D ;D

(το κλιπ ακομα να το δω...φοβαμαι.... ;D)

Σα να συνομιλούν οι κυβερνήσεις οι Η.Π.Α. και της Κίνας, πλήρης διάσταση απόψεων και μηδέν κοινό έδαφος  ;D

johnny got his gum
BigBabolgreek.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back