- Πόντοι
- 28
ΕΙχα πετυχει καποια στιγμη ενα βιντεο με τον Trujillo (ο οποιος παιζει και flamenco Κιθαρα) να παιζει σε μια ακουστικη και να εχουν κουφαθει ολοι! Ο Hetfield κατενθουσιασμενος μετουσιωσε ενα μερος απο αυτο που επαιζε ο Trujilo σε riff, o Hammet απλα εστεκε και κοιταζε...BillTrantos είπε:O Hammett πάλι εκτός τόπου και χρόνου. ;D
Συμφωνω για το halo. Σαν δισκος μπορω να πω οτι εχει πολυ καλη παραγωγη, πολυ ομορφα δομημενα και εξυπνα κομματια. Εντυπωση μου κανουν τα solos και τα τρομερα φωνητικα του James. , Θεωρω οτι ακουσαν πολυ maiden, motorhead, sabbath.... Ακομα δεν μπορω να πω με σιγουρια αν μου αρεσει περισσοτερο απο το death magnetic, το οποιο αν εξαιρεσεις τo θεμα με το mix, κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ δυνατο αλμπουμRebel_Of_South είπε:μαλλον μόνο οι δυο μας
Για μένα πολύ μεγάλη δισκογραφική κυκλοφορία. Είναι λίγο περισσότερο heavy rock ύφους, σαν λογική συνέχεια του load/reload
όπως είπα το spit out the bone είναι θρας όλεθρος, με πολύ μικρά στοιχεία (σαν tribute ) pantera
Το απόλυτοι κομμάτι είναι το halo on fire για μένα .
όλο το 1ο cd σπέρνει . Είναι κάπως πιο straight forward . Σε πιάνει απ τα μούτρα. Το dream no more το άκουγες και από heavy rock μέχρι και doom μπάντα
το 2ο έχει πολλή μουσική, πολλά licks & riffs ενδιαφέροντα που δεν τα έχω επεξεργαστεί ακόμα