- Πόντοι
- 398
Μη γίνεσαι πρωτοδισκάκιας & μεταλοπατέρας να χαρείς, είναι γραφικό......Η λογική λέει ότι είσαι Τουλαχ. μια 10ετια πάνω από μενα ή τεσπα μιας Α ηλικίας ώστε να μπορείς να μπεις στο πνεύμα αυτών που γράφω. Οπότε η ρητορική λυκείου δεν αρμόζει. Εξάλλου δεν κατάλαβες το νόημα των γραφόμενωνnick_ls είπε:Anyway, φίλε δεν το λέω ελιτίστικα ούτε με ύφος αλλά... όχι ότι είναι πάντοτε αποκλειστικό κριτήριο αλλά αν δεν έχεις αγοράσει κάτι από μία μπάντα .. αν δεν έχεις αγοράσει άλμπουμ.. αν δεν έχεις ''ψάξει'' ένα δίσκο σε βάθος όπως του αρμόζει, με youtube, downloading και trivia για το αν ηχογράφησε με les paul ο hammett (who gives a damn), είναι απίθανο να κατανοήσεις τί εννοώ κι εγώ και (νομίζω) και ο leon7pap με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα..
Τυχερός βέβαια κατά μία έννοια αν σου άρεσε..
Η σιγουριά σου ότι δεν έχω "ψαχτεί" [ ΛΟΛ , εποχές 90'ς ζούμε ρε!! :'''') ] επειδή δεν είμαι της γενιάς του tape trading με συγκινεί.....και με αδικεί
Αν είναι να καταντήσω δισκαπόστολος & σταλεγάκιας ώστα να "κατανοήσω ( κλαίω) τι εννοείτε , καλύτερα να μείνω ένας τιποτένιος, απαίδευτος νιούμπης
ΥΓ: Ο Κιρκ Χαμετ δεν ηχογράφησε με μια les paul. Ηχογράφησε με μια απ τις πιο ιστορικές 59 Les Paul. Την ίδια που μεγαλούργησε ο Peter Green & o Gary Moore. Το θεώρησα ωραία κίνηση και άξιο αναφοράς. Sorry δεν το ξανακάνω
Over & Out