Metallica - Death magnetic

Subfire

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Αντε τώρα που πλησιάζουν οι μέρες και αφού ήδη έχουμε ακούσει κάποια κομμάτια ας αρχίσουμε να σχολιάζουμε το νέο και πολυαναμενόμενο cd. Το περιοδικό rolling stone έχει γράψει μια πρώτη κριτική.Εδώ για όποιον ενδιαφέρεται:

http://www.rollingstone.com/reviews/album/22723926/review/22787142/death_magnetic

Επίσης στο NoizBox ξεκινήσαμε να γράφουμε κάποια σχόλια για το 3ο Unforgiven(sequel θα έλεγε κανείς...).Ας ακούσουμε-διαβάσουμε τις γνώμες ελπίζοντας ότι δεν θα καταλήξει αυτό το θρεντ στο να πλακωνόμαστε για το καλύτερο μεταλ συγκρότημα ever και άλλα τέτοια...

Το πες κ το κανες... Εντάξει το thread απο τώρα είναι καταδικασμένο...   :P

Τεσπά. Άκουσα όλο το δίσκο 2 φορές κ τα αυτιά μου πονάνε. Μιλάμε για πολύ distortion. Ενοχλητικό distortion! Η παραγωγή είναι ξερή, τα τύμπανα του Lars υπερβολικά δυνατά στην μίξη αλλά οι κιθάρες super heavy. Τα φωνητικά ξερά όσο δεν πάει χωρίς αρμονίες κτλ. Παίζει να μην έχουν χρησιμοποιήσει delay κ reverb σ'αυτο το αλμπουμ.

Δεν θα μιλήσω για τις συνθέσεις γιατί είμαι μεγάλος Metallica φαν κ η γνώμη μου δεν είναι αντικειμενική.  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
η μόνη παρατήρηση είναι ότι το unforgiven III δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα..

επίσης ένα άλλο κομμάτι που άκουσα, μου θύμισε and justice for all...

Για τους φαν των Metallica, θα έλεγα είναι ένα album που καταφέρνει να συντηρεί την ελπίδα τους ότι η μπάντα έχει κάτι ακόμα να δώσει.

Για τους υπόλοιπους απλά υπάρχουν πολύ καλύτερα album εκεί έξω...

Zeppelin είπε:
Για τους φαν των Metallica, θα έλεγα είναι ένα album που καταφέρνει να συντηρεί την ελπίδα τους ότι η μπάντα έχει κάτι ακόμα να δώσει.

ίσως αλλά και πέρα απο απλά μεταλ υπάρχουν κάποια κομμάτια που ξεχωρίζουν..

Zeppelin είπε:

Oτι πιο σωστο και μυαλωμενο πραγμα που εχω ακουσει τωρα τελευταια ;)

WrTsXxx είπε:
η μόνη παρατήρηση είναι ότι το unforgiven III δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα..
Μήπως όμως αν έμοιαζε λέγαμε ότι το έκαναν ίδιο?

Subfire είπε:
Μήπως όμως αν έμοιαζε λέγαμε ότι το έκαναν ίδιο?
Το ανέβασα στο Youtube αυτό το κομμάτι, είχα πολύ θετικά σχόλια και 1000+ views τις πρώτες ώρες, αλλά μου το κατέβασαν από το site, γιατί "a third party has claimed copyright claims"

Λέτε να έρθει ο Lars αύριο έξω από το σπίτι μου με καμιά μήνυση στο χέρι...; ;D ;D ;D

Το album θέλει κάποιες μέρες να το χωνέψω, και να βγάλω άποψη..!

Πιστεύω και οι περισσότεροι από εμάς.

Όταν άκουσα το καινούριο των Opeth, έλεγα "τίποτα το ιδιαίτερο" και 2 μήνες μετά το έχω κάνει εικόνισμα στο σπίτι μου!!

Warhead είπε:
Το album θέλει κάποιες μέρες να το χωνέψω, και να βγάλω άποψη..!
Εγω δεν καταφερα παντως να τον ακουσω ολοκληρο το δισκο την πρωτη (και τελευταια για την ωρα) φορα

Ισως μεσα στις επομενες μερες να το ξαναεπιχειρήσω  ;D ;D ;D

Παίζει να μην έχουν χρησιμοποιήσει delay κ reverb σ'αυτο το αλμπουμ.
ο Rubin ΠΟΤΕ δεν τα χρησιμοποιει ετσι κι αλλοιως.

το ακουσα και ειναι ο πρωτος δισκος των Μεταλικα που δεν με κανει να χασμουριεμαι εδω και χρονια.

πολυ βαρετος..

ετυχε ενας φιλος μου  να μου βαλει να ακουσω το νεο αλμπουμ τους και δεν αντεξα αλλο!!!μετα του εβαλα dissection και ξυπνησαμε

Ποτέ δεν ακουγα μεταλλικα ιδιαίτερα. Εχω ακούσει ελάχιστα και τα "κλασσικά" τους αλμπουμ. Ποτέ δεν με ενθουσίασαν.

Το ντεθ μαγκνετικ μου αρέσει αρκετά(στις πρώτες ακροάσεις). Υπάρχει ένα θέμα με την παραγωγή βέβαια(μπουκώνει ο ήχος σε κάποια σημεία), αλλά θα πρέπει να βγει το δισκάκι για να δουμε αν υπάρχει όντως τέτοιο θέμα. Μέχρι στιγμής θετικότατη γνωμη.

Παππουφανκ, 2 πράγματα:

-πως και μπηκες στο "κόπο" να το ακούσεις ?:P

-θα βάλω τον eye να σου φάει το αυτί, γιατί το χεις κατεβάσει :P

ε,ενταξει στο αμαξι ενος φιλου το ακουσα,σιγα μη το κατεβαζα κι ολας... ;D

κ εγω που το ακουσα λιγο δεν μου φανηκε κατι φοβερο, αλλα σιγουρα κλασεις ανωτερο απο το st. anger (ΤΙ ΠΑΤΑΤΑ!!!)

Μαθανε ολοι να μιλανε για πατατες.χωρις να ειναι προσωπικη επιθεση, εσυ τι εγραψες καλυτερο απο το st anger? τελος παντων, ασχετα με το αν πρεπει να κριτικαρεις ετσι ενα συγκροτημα που ηδη εχει κατακτησει τον κοσμο και εχει την πολυτελεια να βγαζει οτι "πατατα" του κατεβει στο ΚΑΤΩ κεφαλι και για καποιο περιεργο λογο να κανει απιστευτες πωλησεις επι εποχης mp3, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο δισκος μου αρεσε.

Ενδεικτικα θα αναφερω το εξης: ένα μα ενα σκασμο ατομα που θυμιζαν δημοσιογραφους του παλαι ποτε metal invader=θαψτε τους metallica μπας και πουλησουμε κανα τευχος, τωρα πλεον δηλωνουν κατι περιεργες αποψεις οπως "εντυπωσιακο", "τουλαχιστο αψογο μουσικα", ΓΑ***Ι και τετοια. Ακομη περισσοτερο δηλωνουν οτι θα αγορασουν το δισκο ακομη και στο box set που κανει 45 ευρω, διότι, πολυ απλα αξιζει.

Οποτε εστω και τοσα χρονια μετα ο Ulrich νικησε το napster και κανονικα, με μουσικη εκτος απο δικαστηρια.

Τσεκαρετε το youtube στο the day that never comes και παρατηρηστε τα views:μεσα σε ημερες και χωρις να εχει κυκολοφορησει ηταν:

1)εκκατομμυρια (πολλα clips me 200.000 για να προλαβω τους αριθμολαγνους

2)Ως επι το πλειστο θετικα

3)Μαλλον εχετε δωρεαν ενα πολυ πιο αξιοπιστο γκαλλοπ απο οτι αυτο εδω

4)Τι σχεση εχουν οι dissection?αντε συγκρινε τους metallica με τους abba και βγαλ΄τους καλυτερους (τους abba!) και πιο ancient ritualistic super pagan deathrash -αμα δεν ειναι μεταλ δεν ειναι καλο, εγω ξερω- απο τους metallica η καλυτερα ανοιξε νεο topic με τιτλο "ΘΑΒΩ και μονο". Τι νοημα εχει να συγκρινεις; τι ειναι αμαξια στο 0-100 η πορ**σταρ με συγκριση cm των γεννητησιων αδενων τους.

geomor είπε:
Μαθανε ολοι να μιλανε για πατατες.χωρις να ειναι προσωπικη επιθεση, εσυ τι εγραψες καλυτερο απο το st anger? τελος παντων, ασχετα με το αν πρεπει να κριτικαρεις ετσι ενα συγκροτημα που ηδη εχει κατακτησει τον κοσμο και εχει την πολυτελεια να βγαζει οτι "πατατα" του κατεβει στο ΚΑΤΩ κεφαλι και για καποιο περιεργο λογο να κανει απιστευτες πωλησεις επι εποχης mp3, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ο δισκος μου αρεσε.
κατσε ρε ψηλε! δηλαδη επειδη δεν εχω γραψει κατι καλυτερο απο το st anger δεν μπορω να πω αν ο δισκος μου αρεσε ή οχι??! τι λογικη ειναι αυτη??ποιοι μπορουν να μιλανε δηλαδη για τους μεταλλικα και για τους καθε μεταλλικα???? αφου σου αρεσε εσενα μαγκια σου, εμενα δεν μου αρεσε!

Subfire είπε:
Ας ακούσουμε-διαβάσουμε τις γνώμες ελπίζοντας ότι δεν θα καταλήξει αυτό το θρεντ στο να πλακωνόμαστε για το καλύτερο μεταλ συγκρότημα ever και άλλα τέτοια...
Βλέπω ότι αντέξαμε γύρω στις 15 απαντήσεις πριν ξεσπάσει ο καυγάς...Αυτό θα πει πολιτισμός!!

έχετε χάρη που κόλλησε ο mozilla γιατί είχα γράψει ένα κείμενο κόλαφο

άτιμη τεχνολογία δεν καταλαβαίνεις εμάς τους καλλιτέχνες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back