metal zone ή hot British της radial?

DELAGOHN

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το metal zone ειναι γνωστο γι' αυτο δεν θα πω πολλα.Το hot british ειναι ενα λαμπατο πεταλι το οποιο ειναι πολυ ευελικτο.Η τιμη του ειναι περιπου στα 220.Η κιθαρα μου ειναι bc rich warlock platinum pro.Ποιο να παρω?Οποιος τα εχει ακουσει και τα δυο να μου πει και διαφορες στον ηχο τους. Ευχαριστω!

Κρίνοντας από την κιθάρα σου μάλλον παίζεις metal. Οπότε το metal zone μπορεί να σσου κάνει. Καλλύτερα όμως να τα ακούσεις ο ίδιος. Παίζει ρρόλο και ο ενισχυτής σου ο οποίος είναι?

Περιέγραψε τον μεταλόηχο που θες αν έχεις την καλοσύνη... :wink: Ξέρω γιατί ρωτάω :D

Metal παιζω και τα εχω ακουσει και τα δυο ,αλλα οχι απο τον ιδιο ενισχυτη. Στο σπιτι παιζω με αλλα στο παιζω με 100αρη και αυτος με ενδιαφερει πιο πολυ.

Αφού μπήκε ο Janick στο θέμα θα βρείς σίγουρα αυτό που θές.

Αλλά με Φεντερ δεν ξέρω αν θα βγάλεις αυτό που ζητάς. Δεν είπες και μοντέλο

Περιέγραψε τον μεταλόηχο που θες αν έχεις την καλοσύνη... :wink: Ξέρω γιατί ρωτάω :D

η κιθαρα μου εχει μπασο ηχο και τα σολο ειναι καπως αδυναμα,ξερω πως δεν ειναι σολιστικη κιθαρα αλλα οχι και ετσι...(δεν παιζω με την παραμορφωση του ενισχυτη, εχω το ZOOM 707 II) Ενας ηχος iced earth δε θα με χαλαγε...

θα σου ελεγα να ακουσεις το gt-2 της tech-21 που μπορεις να "ψαξεις" καλυτερα τον ηχο σου!!!!(mesa-marshall)και ειναι ενα πεταλι με παραπολυ gain για μεταλ !!!!!

Εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος του Hot British και πρώην κάτοχος του metal zone.

Οι ήχοι που μπορώ να βγάλω άνετα είναι απλά αναρίθμητοι.

Οι metal-οήχοι που γουστάρω είναι του Dimebag,του Hetfield,των Megadeth.

Απο την άλλη με έχει καλύψει απόλυτα όταν το χρησιμοποίησα σαν boost με λίγο drive μαζι με εναν compressor και ένα flanger για ένα πιο Gilmour-ish ήχο.

Eίναι αρκετά versatile πετάλι και τα knobs του υπακούουν άριστα.

Όσο για το MT,αυτή η τζιτζικο-ξεραίλα θα μου μείνει αξέχαστη! :lol:

Eλπίζω να βοήθησα!

η κιθαρα μου εχει μπασο ηχο και τα σολο ειναι καπως αδυναμα' date='ξερω πως δεν ειναι σολιστικη κιθαρα αλλα οχι και ετσι...(δεν παιζω με την παραμορφωση του ενισχυτη, εχω το ZOOM 707 II) Ενας ηχος iced earth δε θα με χαλαγε...[/quote']

To zoom αυτό το είχα και εγώ.Το παλιό όμως όχι το ΙΙ.Τώρα σε αυτό που θες δεν θα σου κάνει τη δουλειά το metal zone.Και φυσικά ούτε το hot british.Γιατι εσυ θες αρκετά gain.

Η καλύτερη πρόταση στα φτηνά πετάλια σειράς Metal Zone είναι το Digitech Metal Master που έχει και διάφορους ήχους όχι μόνο έναν(αυτό το έχω ακόμη για backup να φανταστείς).Ανεβαίνοντας κατηγορία θα πρότεινα το Tech21 Sansamp GT2 το οποίο γ$#@μεί απλά και έχει επίσης και άλλες επιλογές απο καθαρά μέχρι καφρίλες.Επίσης ένα ακόμη που μου έκανε εντύπωση είναι το Damage Control Solid Metal.

Τώρα όσο αφορά τα αδύναμα σολο που λες...Τι μαγνήτες έχει η κιθάρα σου;;Παχύς και δυναμικός ήχος σόλο επιτυγχάνεται προσθέτοντας μεσαία στον ήχο σου(με κάποιο ΕQ pedal ή booster)

Ελπίζω να σε κάλυψα :wink:

δεν θυμαμαι μοντελο γιατι το στουντιο ειναι καινουριο και δεν το εχω προσεξει.Παντως το ραντιαλ εχει τριπλο gain και αν και δεν εχει και πολυ σημασια ,το χρησιμοποιει και ο Hammet απο metallica. www.radialeng.com ή με δυο λαμδα δεν θυμαμαι καλα...

δεν θυμαμαι μοντελο γιατι το στουντιο ειναι καινουριο και δεν το εχω προσεξει.Παντως το ραντιαλ εχει τριπλο gain και αν και δεν εχει και πολυ σημασια ' date='το χρησιμοποιει και ο Hammet απο metallica. www.radialeng.com ή με δυο λαμδα δεν θυμαμαι καλα...[/quote']

Και ο Θεός ο ίδιος να το χρησιμοποιεί δε σημαίνει τίποτα.Γιατί το αυτί το δικό σου δεν είναι ίδιο με των άλλων(του Hammet πχ)

Στην τελική θα πάρεις την κιθάρα σου μια βόλτα στα κιθαράδικα και θα ακούσεις.Ότι και να πούμε εμείς εσυ θα κρίνεις αν είσαι ευχαριστημένος από τον ήχο που βγαίνει απο την κιθάρα σου :wink:

Ναι το ότι το χρησιμοποιεί και ο Hammet δεν λέει και τίποτα. Το πολύ πολύ να έχετε 1 πράμα κοινό. Δεν σημαίνει ότι θα βγάλεις και τον ήχο του :wink:

Εγώ είμαι ευτυχής κάτοχος του Hot British και πρώην κάτοχος του metal zone.Οι ήχοι που μπορώ να βγάλω άνετα είναι απλά αναρίθμητοι.

Οι metal-οήχοι που γουστάρω είναι του Dimebag' date='του Hetfield,των Megadeth.

Απο την άλλη με έχει καλύψει απόλυτα όταν το χρησιμοποίησα σαν boost με λίγο drive μαζι με εναν compressor και ένα flanger για ένα πιο Gilmour-ish ήχο.

Eίναι αρκετά versatile πετάλι και τα knobs του υπακούουν άριστα.

Όσο για το MT,αυτή η τζιτζικο-ξεραίλα θα μου μείνει αξέχαστη! :lol:

Eλπίζω να βοήθησα![/quote']

αφου ειχες και το metal zone θα μπορεις να μου απαντησεις στην ερωτηση:

σε περιπτωση που καποτε θελησω τον ηχο του metal zone μπορω να τον πλησιασω με το Hot British?επισης πρεπει να σου πω οτι τωρα αρχιζω να παιρνω πεταλακια και οποιο απο τα δυο παρω, θα ειναι το πρωτο μου...

σε περιπτωση που καποτε θελησω τον ηχο του metal zone μπορω να τον πλησιασω με το Hot British?επισης πρεπει να σου πω οτι τωρα αρχιζω να παιρνω πεταλακια και οποιο απο τα δυο παρω' date=' θα ειναι το πρωτο μου...[/quote']

Αν ξεκινήσεις με τον ήχο του hot british μια και το ανέφερες δεν θα θελήσεις ποτέ αυτόν του zone.Δεν υπάρχει λόγος.Εκτός αν γουστάρεις τρελά τον συγκεκριμένο ήχο οπότε πάω πάσο

σε περιπτωση που καποτε θελησω τον ηχο του metal zone μπορω να τον πλησιασω με το Hot British?επισης πρεπει να σου πω οτι τωρα αρχιζω να παιρνω πεταλακια και οποιο απο τα δυο παρω' date=' θα ειναι το πρωτο μου...[/quote']

Αν ξεκινήσεις με τον ήχο του hot british μια και το ανέφερες δεν θα θελήσεις ποτέ αυτόν του zone.Δεν υπάρχει λόγος.Εκτός αν γουστάρεις τρελά τον συγκεκριμένο ήχο οπότε πάω πάσο
Οκ, μαλλον αυτο ηταν που ηθελα να ακουσω και το μονο που με εμποδιζε απο το να παρω το hot british ειναι ο ντορος που εχει γινει για το metal zone.. :wink:

+1 στον Janick, άμα έχεις αυτό δεν θα μπορείς να ακούσεις το MT

Και Vader και Suffocation και Benediction παίζει το πεταλάκι.

:wink:

Δηλαδή συγκρίνετε το Metal Zone με το Hotbritish????8O 8O 8O 8O 8O 8O

Δηλαδή συγκρίνετε το Metal Zone με το Hotbritish????8O 8O 8O 8O 8O 8O
ναι εσυ ποιο προτεινεις?αμα τα εχεις ακουσει και τα δυο πες μου τη γνωμη σου. παντως απο ηλεκτρονικα το δευτερο λεει πολυ περισσοτερο...

Αν είναι να δώσεις για πετάλι 220¤ θα σκεφτείς τα 50 που κάνει το metal zone?

Πιστεύω ότι απλά δεν μπορούν συγκριθούν δύο ανόμοια πετάλια που εξυπηρετούν διαφορετικές ανάγκες και απευθύνονται σε διαφορετικό κοινό. Ειδικά όταν έχουν 150¤ διαφορά...

Τώρα αφού θες τη γνώμη μου δοκίμασε το metal zone, έτσι κι αλλιώς μέχρι και 45¤ το βρίσκεις μεταχειρισμένο και αν δε σου κάνει πας για το hotbritish αφού φυσικά το δοκιμάσεις πρώτα.

Αν σ'αρέσει ο βρετανικός high gain ήχος (και όχι μόνο high) τότε θα σ'αρέσει το Hotbritish. Αν όμως ψάχνεις κάτι πιο μοντέρνο πας για Tech21 GT2 και έχεις ένα εξίσου ευέλικτο πετάλι και ποιοτικό σαν το hotbritish.

σσ.:Τα έχω και τα δύο

Απαντήσεις

Trending...

Back