Περιέγραψε τον μεταλόηχο που θες αν έχεις την καλοσύνη... :wink: Ξέρω γιατί ρωτάω
η κιθαρα μου εχει μπασο ηχο και τα σολο ειναι καπως αδυναμα' date='ξερω πως δεν ειναι σολιστικη κιθαρα αλλα οχι και ετσι...(δεν παιζω με την παραμορφωση του ενισχυτη, εχω το ZOOM 707 II) Ενας ηχος iced earth δε θα με χαλαγε...[/quote']
To zoom αυτό το είχα και εγώ.Το παλιό όμως όχι το ΙΙ.Τώρα σε αυτό που θες δεν θα σου κάνει τη δουλειά το metal zone.Και φυσικά ούτε το hot british.Γιατι εσυ θες αρκετά gain.
Η καλύτερη πρόταση στα φτηνά πετάλια σειράς Metal Zone είναι το Digitech Metal Master που έχει και διάφορους ήχους όχι μόνο έναν(αυτό το έχω ακόμη για backup να φανταστείς).Ανεβαίνοντας κατηγορία θα πρότεινα το Tech21 Sansamp GT2 το οποίο γ$#@μεί απλά και έχει επίσης και άλλες επιλογές απο καθαρά μέχρι καφρίλες.Επίσης ένα ακόμη που μου έκανε εντύπωση είναι το Damage Control Solid Metal.
Τώρα όσο αφορά τα αδύναμα σολο που λες...Τι μαγνήτες έχει η κιθάρα σου;;Παχύς και δυναμικός ήχος σόλο επιτυγχάνεται προσθέτοντας μεσαία στον ήχο σου(με κάποιο ΕQ pedal ή booster)
Ελπίζω να σε κάλυψα :wink: