- Πόντοι
- 218
Στείλε 666 και μη φοβάσαι τπτ!
Όταν η περιοχή στην οποία είμαι μπήκε σε "σκληρό lockdown" , δηλαδή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18:00 το απόγευμα μέχτι τις 05:00 την επόμενη, έτυχε μια ημέρα κατα τις 22:00 το βράδυ να πέσει στο σπίτι του ο υπερήλικας πατέρας μου....και μου πήρε τηλέφωνο έντρομη η μάνα μου , που δεν μπορουσε φυσικά να τον σηκώσει.
Τηλεφώνησα στην άμεσο δραση, και ο αξιωματικός υπηρεσίας μου είπε πως δεν προβλεπεται τετοια μετακίνηση (και είχε δικιο- μόνο για ραντεβου με γιατρό/νοσοκομείο, φαρμακείο ή βολτα κατοικιδίου επιτρεπόταν μετά τις 18:00 ), να τρέξω να πάω, και ΑΝ με σταματησει μπλοκο να το ενημερώσω το μπλόκο να πάρει ΑΜΕΣΩΣ σε αυτόν τηλέφωνο. (είχε τη διαθεση να βοηθησει γιατί κατάλαβε το πρόβλημα).
Να μην τα πολυλογώ, εκτύπωσα μια κίνηση απο το εργανη (έχω το δικαιωμα ως ελευθερος επαγγελματιας-Δικηγόρος να κινούμαι), ότι παω από το γραφείο στην οικία μου για να παρω κατι έγγραφα επειγόντως (τρίχες κατσαρες) και ετσι πηγα και σηκωσα τον πατέρα μου....
Γιατί ΔΕΝ ίσχυε το "4" μετά τις 18:00 .γιατί δεν έστειλες 4?
Θεωρητικά ΔΕΝ υπάρχει νόμιμη μετακίνηση για αυτόν τον λόγο.δεν το πρόσεξα αυτό.
Πάντως πριν από ένα μήνα χρειάστηκε να βγώ για να πάω να συναντήσω αυτούς στους οποίους νοικιάζω ένα διαμέρισμα. Ήταν απαραίτητο να παω να δω την κατάσταση του σπιτιού, λογαριασμούς κλπ, να τακτοποιήσω εκκρεμοτητες να παραλάβω κλειδιά.
Η λύση που μου προτάθηκε ήταν το έγγραφο.
Τελικά η όλη υπόθεση αναβλήθηκε για 2-3 μήνες, αλλά όταν έρθει η ώρα νομίζω οτι αναγκαστικά θα το κάνω.
Μάλλον ΔΕΝ σε εχουν σταματήσει ΠΟΤε για έλεγχο,Κάνα τεχνικό κιθαρών στην Καλλιθέα ξέρουμε? (Για να πω ότι πάω την κιθαρα για σετάπ στη τελική ? κι όχι ότι πάω σε στούντιο για πρόβα?)
Βρήκα έναν Δημητριάδη στην Χαροκόπου. Μια χαρά μου κάνει ΧDΜάλλον ΔΕΝ σε εχουν σταματήσει ΠΟΤε για έλεγχο,
Αν σε σταματήσουν για έλεγχο , μη την κιθάρα στην πλάτη, και τους πεις ότι πας (χωρις να πας) για σετ απ (service πες - το set up ΔΕΝ θα το καταλάβουν), και τους δείξεις και το 2 (σε sms ή χαρτι) και την ταυτότητά σου ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Αν πέσεις στον Ηρακλη Πουαρό, και σου αρχισει τα "σε ποιόν την πας;" " Για ανοιξε την να δω, χρειάζεται σετ απ;" "μμμμμ.....εχεις 10άρες ενώ έπρεπε να έχεις 9 ρες".......και " η μι καντίνι θέλει κατέβασμα".....ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ...ακόμα και αν λες αλήθεια.
Αντε καλή πρόβα.Βρήκα έναν Δημητριάδη στην Χαροκόπου. Μια χαρά μου κάνει ΧD
Ξέρω...προσπαθώ να βρω δικαιολογίες για τον εαυτό μου, αλλά έχω λυσσάξει. Θέλω να ακούσω και την καινούρια κιθάρα γμτ πάνω στον ενισχυτή του που τον έχω παρκαρισμένο εκεί! ?Αντε καλή πρόβα.