- Πόντοι
- 18
Γελασα πολύ μ'αυτο που ειπες γιατι μου θύμισε εναν τετοιον εμπορο που εχουμε στην μικρη πολη μας που περιμένει σαν τη γυναικα οδυσσεα, που με τις αισχρες τιμές του εχει σκουριάσει το μαγαζι περιμένοντας χρόνια να πουλησει κατι βασιζόμενος στα "κορόιδα" οπως ειμαι σίγουρος οτι απο μέσα του ετσι τους λεειaudiokostas είπε:Όπως μου έλεγε και ένας έμπορος.
"Αν έχεις τρόπο και υπομονή, για όλα υπάρχει κάπου κάποιος αγοραστής".
Δεν ξέρω αν ισχύει ....... ;D
Δηλαδη φιλε μου αν εγω το εχω ενα μηνα και εχω παιξει δεκα φορες και ειναι σε αψογη κατασταση θεωρειται μεταχειρισμενο ενω αν το εχουν δοκιμασει 300 φορες στο μαγαζι εσυ θα πας να το παρεις για καινουριο?Sorry αλλα αυτο δεν στεκει.Alcodog είπε:Προσωπικά δε μου φαίνεται παράλογο να πέσει η τιμή στο 50%. Εντάξει σε κάποιες περιπτώσεις ίσως είναι πολύ, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πέσει η τιμή τόσο. Είναι μεταχειρισμένο, το "παίρνω δεύτερο χέρι" δηλαδή, μπορεί να συμπεριφέρεται "σα καινούριο" αλλά ΔΕΝ είναι καινούριο, ούτε καμιά εγγύηση έχει. Καινούριο σημαίνει πως αν όλα πάνε όπως πρέπει αυτό που θα αγοράσεις θα είναι σε άψογη κατάσταση λειτουργίας, πεντακάθαρο, χωρίς να το έχουν χρησιμοποιήσει άλλα χέρια (ή πόδια ). Περά απο δοκιμές κλπ φυσικά. Το 50% ίσως είναι πολύ, το 30% σίγουρα λίγο. Ένα 40% κατά την κρίση μου είναι η μέση λύση.
Και που να μιλήσουμε για gibson...pascal είπε:Πάντως, αν περιμένεις να βρεις μεταχειρισμένη αμερικάνα strat με 550 ευρώ, ξέχασέ το